Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@veronika67to jsou jen takový blbý chvilky..smutný…nejhorší je, když miluješ někoho, kdo není dobrý člověk…hlava ví, že s ním by ten život nebyl dobrej, ale srdce…uffff…nějak už nevěřím na pana pravého..
My zensky mame aai talent na teskneni po tech nespravnejch, mela jsem to stejne a ted po letech mam vedle sebe opravdu chlapa
to nesmis neverit, on nekde je ![]()
@Anonymní píše:
@MartinKa36 ja vim, co chci…chci, aby se ke me vratil!
@Janha je to drsny, ale asi mas pravdu. Proste si reknu, ze uz neni a hotovo. Ale boli to, jak cert! Zvlast, kdyz me kontaktuje…dnes je spousta deti, kteri nemaji tradicni rodinu. Urcite z ni nevyroste kvuli tomu spatny clovek. A co tyvis? Treba zitra narazis na nekoho, kdo se ti zalibi a citove se angazuje
Hele dala jsi mu košem jednou dáš mu i podruhý, stejné je to s rozvedenými ženskými taky se od nich nedá čekat nic víc než pár let sexu než jim zase rupne v bedně a půjdou o dům dál.
@honeymoney píše:
To chce podívat se po chlapovi, který toho starého předčí
@MartinKa36 píše:
Hele dala jsi mu košem jednou dáš mu i podruhý, stejné je to s rozvedenými ženskými taky se od nich nedá čekat nic víc než pár let sexu než jim zase rupne v bedně a půjdou o dům dál.
Bez urážky, ale to je teda kravina
na tomhle si byl kde? A jaký je rozdíl mimo úředního lejstra mezi rozvodem a rozchodem?
Rozvod je složitější to že ženy které zdrhly od partnera dělají tyto věci opakovaně je fakt, prostě to jsou vadné kousky vhodné pouze na dočasné rozptýlení, ale jen blázen jim může udělat dítě…
@MartinKa36 ty to ovšem píšeš jako by to pro druhou stranu neplatilo
udivuje mě, ze dneska ještě žijí lidé, kteří maji pocit, že rozvedená znamená vadná a ocejchovana do konce života
máma je po druhé vdaná a fakt nemám pocit, že by po těch x letech chtěla zase zdrhnout ![]()
@MartinKa36 píše:
To je výjimka potvrzující pravidlo
Je to marný, je to marný, jen to marný ![]()
Prosím anonym. Rád bych zde poprosil o nezávislé názory žen ohledně bývalých. Kamarádky na zeptání totiž ani nemám a u chlapů je to jiný. Dřív bych to ani neřešil, ale už mě to začíná štvát. S partnerkou je nám oboum 23 let a jsme spolu teprve rok. Jde o to, že strašně často slyším něco o bývalých a začíná mě to štvát. Tedy to, že na ně pořád myslí. Samozřejmě ať si klidně na život vzpomíná, ale snad to nemusí být v mé přítomnosti. To že to řeší s přáteli by snad mohlo stačit. Vzpomínáte nebo vzpomínali jste před partnery často na bývalé? Třeba něco uvařím a vyslechnu si, co bylo v kuchyni u bývalého. Udělám dezert, s radostí ho předám přítelkyni a rána, že ten samý dělala i bývalému. Už se i stalo že o něčem takovém mluvila i téměř po sexu. Přezouvám v servisu - bývalý by to dokázal udělat i sám. Já ani nevím o kterém zrovna mluví a ani mě to nezajímá, měla jich víc. Proti čemuž nic nemám, já už taky měl vztah, kratší. Nevzpomínám, kdo líp vařil, kdo byl aktivnější, hezčí…taky nevzpomínám, protože jedná holčina měla autonehodu. S tímhle to máme dokonce stejné, staršího přítele do kterého byla opravdu zamilovaná měl taky autonehodu.
První otázka byla jestli máme vyřešenou minulost, což jsme měli. Mě po tom roce ale připadá jak kdyby pořád milovala toho bývalého, i když má mě ráda, prý mám nejvíc kladných vlastností a je za mě ráda. Od jejího kolegy vím, že o mě v práci taky mluví. Vše je asi v pohodě, ale ty vzpomínky na bývalé jsou většinou v tak debilní chvíle, kdy chci ať jsme samy…nevyčítám ji to, ale radost z toho vážně nemám. Proto se chci jen zeptat, jak to máte vy, zda se před přítelem o byvalých bavíte. Co na to říkají nebo tak něco. Nejlépe někdo, která taky nějakého milovala a pak se stalo něco tragického. Jak to pak cítila v novém vztahu.
My třeba za ten rok byly společně jednou v Rakousku a dohromady s pár lidmi v Chorvatsku. Když jsme pozváni (nebo naopak) na pokec třeba na pivo, tak se řeší ex, vztahy. Slyším jak se skvěle stanovalo třeba někde v Krkonoších. Kdežto o naší dovolené skoro nic.
Mě by to nevadilo, jen kdyby to nebylo tak často, v určitých chvílích a přede mnou. Jako normálně o tom nemluví, ale stačí posedět s jejími přáteli a už se vzpomíná. A to ani nechci vědět co vy ženský řešíte jen mezi ženami ![]()
No, podle me je to docela divne. Me by to asi taky stvalo. Myslim, ze bys ji to mel rict a meli by jste si o tom promluvit. Rekni, ze ti neni prijemne, kdyz pred tebou resi sveho ex, ze ty tu potrebu nemas, tak kde je chyba.
Pokud to vytahuje skoro porad, tak uz bych se ji urcite zeptala cim byl ten byvaly tak vyjimecny, ze ho musi furt zminovat. Jsi chlap, tak si trosku dupni, jinak z tebe udela podpantoflaka.
Posli milou slecnu do obehu, jsi mlady, dle pravopisu i chytry kluk, brzo si najdes holku, pro kterou budes jednicka a nebude te neustale porovnávat s bývalými.
Nebo proste zkus po chlapsku doma bouchnout do stolu a zarvat, ze o bývalých nechces nic slyset nebo bude konec a uvidíš, jaka bude slecny reakce. Jestli si takovy mouchy snezte si mne a neohradis se, tak třeba slečna ani netusi, ze ti to vadi… ![]()
Jo a kdyz uz ses ptal tak ne, nebavime se o byvalych pred svymi partnery, aspon teda ja ne a moje kamaradky taky ne, z toho co jsem tak vypozorovala
Muj se parkrat zminil, ale to bylo tim, ze jsme spolu zacali hned po rozchodu s jeho byvalou. Ale trvalo to tak pul roku, od te doby nic. Takze je to zvlastni. Mozna ze ji dela dobre tě tim stvat, a citi se, ze ma navrch. ![]()
Upřímně - ano, v počátku našeho vztahu jsem taky semtam bývalé zmiňovala, ani nevím proč, uvědomovala jsem si, že je to nevhodné, ale prostě jsem to semtam řekla. Po nějaké době to ale přešlo (a to mi to manžel nikdy nevyčetl), teď už jsme spolu věčnost a už si na žádné bývalé opravdu ani nevzpomenu ![]()
To chce čas, čím více společných zážitků budete mít spolu a čím déle spolu budete, tím méně bude vzpomínat na bývalé. Taky jsme s manželem, když jsme spolu začali chodit občas mluvili o našich bývalých, ale ani ne tak o nich, ale spíš o místech nebo zážitcích a po čase jsme si na ně ani nevzpomněli. Řekni jí, že ti to vadí a že ty taky o ex nemluvíš a snad přestane. Ale určitě bych se s ní kvůli tomu nerozcházela, jak tady někdo píše. Pokud si jinak rozumíte, tak tohle je slabý důvod k rozchodu.