Bývalý přítel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1977
7.8.17 09:54

Osobně mi to příjde divné. Určitě si s ní o tom promluv, že ti to vadí. Teď jste spolu a měli byste řešit své společné zážitky a né se stále vracet do minulosti. Nezlob se, ale to ženy většinou dělají, když nemají uzavřenou minulost. :nevim: :nevim: :nevim: Já bych si to jednak nedovolila a jednak mě to už ani nezajímá. Žiju přítomností a budoucností ne minulostí. Takové věci ti jen otravují život. Samozřejmě nemluvím o úplném vytěsnění, ale ty popisuješ, že si vzpomene na bývalého prakticky u všeho co uděláš. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.17 10:15
@tali98 píše:
No, podle me je to docela divne. Me by to asi taky stvalo. Myslim, ze bys ji to mel rict a meli by jste si o tom promluvit. Rekni, ze ti neni prijemne, kdyz pred tebou resi sveho ex, ze ty tu potrebu nemas, tak kde je chyba. :roll: Pokud to vytahuje skoro porad, tak uz bych se ji urcite zeptala cim byl ten byvaly tak vyjimecny, ze ho musi furt zminovat. Jsi chlap, tak si trosku dupni, jinak z tebe udela podpantoflaka.

Promluvit jsem si o tom zkusil, ale prý jsem žárlivý :nevim: Že mi to není příjemné jsem nepřímo říkal (něco ve smyslu že teď tady jsem ale já), krom toho to musí jít i poznat. A když jsem nechal slušně dámskou společnost žen samotné protože takové věci probíraly, tak mi po návratu ještě bylo řečeno, že jsem i urážlivý a zdrhl jsem (se smíchem než naštvaně).
Samozřejmě to nevytahuje pořád, ale děje se to. Když se setká s přáteli tak to snad vždy vzpomínají, tak už nevím jestli je to normální, jsem vadný já nebo co. A nějaké naschvály jako bojkotovat kvůli toho oslavu, schválně říkat jaké to bylo v bývalém vztahu, na to já nejsem.
Jinak nezmiňuje jen dobré vlastnosti, zmiňovala se třeba i o debilovi co měla. Naopak vím, že v práci pěkně mluvila a mluví i o mě ;)
Možná je to typ ženy, která na partnery prostě vzpomíná, je normální pro ni o nich mluvit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.8.17 10:22
@Hanka1 píše:
Posli milou slecnu do obehu, jsi mlady, dle pravopisu i chytry kluk, brzo si najdes holku, pro kterou budes jednicka a nebude te neustale porovnávat s bývalými.
Nebo proste zkus po chlapsku doma bouchnout do stolu a zarvat, ze o bývalých nechces nic slyset nebo bude konec a uvidíš, jaka bude slecny reakce. Jestli si takovy mouchy snezte si mne a neohradis se, tak třeba slečna ani netusi, ze ti to vadi… :roll:

To ne. Taky bych mohl narazit na nějakou, pro kterou budu sponzor a jednička mě bude nahrazovat. Při dnešní době… :roll: :poblion:
Jako já si jinak nestěžuju co do soužití. Jde jen o tuhle věc.
Jinak je fakt že já jsem flegmatický, takže než zařvat tak to přejdu mávnutím a mlčením.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.8.17 10:24
@Taky jedna píše:
Upřímně - ano, v počátku našeho vztahu jsem taky semtam bývalé zmiňovala, ani nevím proč, uvědomovala jsem si, že je to nevhodné, ale prostě jsem to semtam řekla. Po nějaké době to ale přešlo (a to mi to manžel nikdy nevyčetl), teď už jsme spolu věčnost a už si na žádné bývalé opravdu ani nevzpomenu :D

Třeba to je podobný případ ;)

• Citovat
  • Upravit
tali98
7.8.17 10:27
@Anonymní píše:
Promluvit jsem si o tom zkusil, ale prý jsem žárlivý :nevim: Že mi to není příjemné jsem nepřímo říkal (něco ve smyslu že teď tady jsem ale já), krom toho to musí jít i poznat. A když jsem nechal slušně dámskou společnost žen samotné protože takové věci probíraly, tak mi po návratu ještě bylo řečeno, že jsem i urážlivý a zdrhl jsem (se smíchem než naštvaně).
Samozřejmě to nevytahuje pořád, ale děje se to. Když se setká s přáteli tak to snad vždy vzpomínají, tak už nevím jestli je to normální, jsem vadný já nebo co. A nějaké naschvály jako bojkotovat kvůli toho oslavu, schválně říkat jaké to bylo v bývalém vztahu, na to já nejsem.
Jinak nezmiňuje jen dobré vlastnosti, zmiňovala se třeba i o debilovi co měla. Naopak vím, že v práci pěkně mluvila a mluví i o mě ;)
Možná je to typ ženy, která na partnery prostě vzpomíná, je normální pro ni o nich mluvit.

No jako ja nevim, podle me ji zbytecne obhajujes, to se jako holky nemaji o cem bavit, ze pry kazde chvili kdy se vidi resi byvale? Jsi na ni moc mekky. Slecne bud dela dobre, ze zarlis a nebo je to pekna kra*a.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
7.8.17 10:33
@Anonymní píše:
To ne. Taky bych mohl narazit na nějakou, pro kterou budu sponzor a jednička mě bude nahrazovat. Při dnešní době… :roll: :poblion:
Jako já si jinak nestěžuju co do soužití. Jde jen o tuhle věc.
Jinak je fakt že já jsem flegmatický, takže než zařvat tak to přejdu mávnutím a mlčením.

tak si v tom pripade nestezuj… ;)

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
7.8.17 10:34
@tali98 píše:
No jako ja nevim, podle me ji zbytecne obhajujes, to se jako holky nemaji o cem bavit, ze pry kazde chvili kdy se vidi resi byvale? Jsi na ni moc mekky. Slecne bud dela dobre, ze zarlis a nebo je to pekna kra*a.

asi tak, no slečna bude asi pekne strevo… ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.8.17 10:34
@Manhattan píše:
To chce čas, čím více společných zážitků budete mít spolu a čím déle spolu budete, tím méně bude vzpomínat na bývalé. Taky jsme s manželem, když jsme spolu začali chodit občas mluvili o našich bývalých, ale ani ne tak o nich, ale spíš o místech nebo zážitcích a po čase jsme si na ně ani nevzpomněli. Řekni jí, že ti to vadí a že ty taky o ex nemluvíš a snad přestane. Ale určitě bych se s ní kvůli tomu nerozcházela, jak tady někdo píše. Pokud si jinak rozumíte, tak tohle je slabý důvod k rozchodu.

Přesně tak, rozhodně to není důvod k rozchodu jenom tohle. Jinak souhlasím, hlavně první věci v životě se prý pamatují ;) Jak říkám, ona se o mě zase zmiňuje dobře v té práci třeba. Tam nemá potřebu mluvit o ex. To se děje s dlouholetými přáteli kde se tam společně znali, nebo právě u něčeho co s ním zažila. Na místech kde si s ním pamatuje (což je právě v místě bydliště všude kolem).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.8.17 10:46
@Ivulka88 píše:
Osobně mi to příjde divné. Určitě si s ní o tom promluv, že ti to vadí. Teď jste spolu a měli byste řešit své společné zážitky a né se stále vracet do minulosti. Nezlob se, ale to ženy většinou dělají, když nemají uzavřenou minulost. :nevim: :nevim: :nevim: Já bych si to jednak nedovolila a jednak mě to už ani nezajímá. Žiju přítomností a budoucností ne minulostí. Takové věci ti jen otravují život. Samozřejmě nemluvím o úplném vytěsnění, ale ty popisuješ, že si vzpomene na bývalého prakticky u všeho co uděláš. :think:

Co udělám já a nebo i ona. Ale není to u všeho jak to může vypadat, to byly jen příklady.
Kdyby se nestala ta tragédie tak je s tím do koho byla tak zamilovaná pořád. Minulost prý uzavřela ale furt bude určitě vzpomínat, asi i říkat si co by kdyby. Neodloučili se nic takového. Možná zapomenout ani nechce, já nevím. Proto jsem se i ptal jak to měli takové ženy v dalším vztahu. Jinak je za mě ráda, to i říkala, že tak hodného nikdy nepotkala. Zatím uvidím co ukáže čas.

• Citovat
  • Upravit
14642
7.8.17 21:13
@Anonymní píše:
Co udělám já a nebo i ona. Ale není to u všeho jak to může vypadat, to byly jen příklady.
Kdyby se nestala ta tragédie tak je s tím do koho byla tak zamilovaná pořád. Minulost prý uzavřela ale furt bude určitě vzpomínat, asi i říkat si co by kdyby. Neodloučili se nic takového. Možná zapomenout ani nechce, já nevím. Proto jsem se i ptal jak to měli takové ženy v dalším vztahu. Jinak je za mě ráda, to i říkala, že tak hodného nikdy nepotkala. Zatím uvidím co ukáže čas.

„Hodní kluci“ a „hodné holky“ to mají těžké. :D To mi připomnělo rčení:„Hodné holky se dostanou do nebe, a zlobivé kam chtějí“. :mrgreen: Ale teď vážně. Normálně bych jí na rovinu řekla, že mi to už hodně vadí, a jestli s tím nepřestane, tak budu uvažovat nad rozchodem.To bych udělala já, ale co uděláš ty, je jenom na tobě. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí