Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojte maminky, chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte některá zkušenosti s kočárkem Cam - Cortina X3 Tris Evolution komplet 2013? Děkuju za odpovědi. ![]()
Ahojda, jestli to pomůže, mám to samé, jen z roku 2009. Co jsem koukala, tak jen lehce upravují vzhled, jinak jsou stejný. já jsem byla spokojená, teď čekáme druhý a už se těším až s ním znova vyjedu
mají skvělou velkou korbičku, některý kočárky mají fakt malé. Luxusní kola, projedeš tím všechno. Nic se mi na něm nerozbilo, vśe je jak nove. Jediný mínus, že je to velký na sloźení do auta, ale dá se s tím fungovat. V kombíku jsme k tomu dali i nákup
měla jsem ráda to, źe sporťák jaem si mohla otočit zepředu nebo obráceně. Sporťák má sakra moc prostoru, díté se tam vejde snad i v 10 letech
Mám verzi s houpačkou na korbičce, tu jsem hodně využívala i doma na balkoně, že jsem malýho v tom houpala a spal mi krásně
Sousedka si koupila to samé jen jinou barevnou verzi a houpačku tam neměla, tak nevím jak tahle nová verze. Teda než houpačku spíš kolíbku ![]()
Jediné co, tak jak se nasazuje korbička na konstrukci, tak se to trošku vychlochtalo a budu tam muset dát něco aby to necvakalo, ale to je fakt maličkost, dám pod to kousek gumy a bude fungovat jako novej. Jen jsme pak cca kolem roku koupili golfky, protože na to ježdění po nákupech a tak to bylo příjemnější a už jsme u nich zůstali. Ale i tak to byl nejlepší kup
doporučuju.
A koukám, že je tu více diskuzí k tomuhle kočárku, tak mrkni i na ně, třeba se něco více dozvíš ![]()
Ahoj, mam novou kolekci CAM Cortina 2014 - hnedou barvu a je opravdu uzasny. Zatim mame jen hlubokou korbu, protoze mala ma jen 3 mesice, ale nemuzu si vubec stezovat. U nas se kocarek sklada kazdy den do auta a jsem opravdu prekvapena ze to na nem neni vubec znat. Jeste kdyby tak byl samopojizdny ![]()
Holky ještě mě teď napadlo, mrkla jsem do jiný starśǐ diskuze, někteří řešej, źe nemá nafukovací kola, dají se dokoupit, ale nikdy bych je na to nechtěla. Tyhle jsou fakt špičkový. A nikdy nepíchnete, jako se kamarádce stávalo každou chvilku, źe čekala až se jí vrátí muž domů, aby opravil kolo… A ještě mě napadlo to, že když jsem pak jezdila se sporťákem, tak když se položilo operátko, vešli se do něj dokonce dvě stejně starý děti. Vím že kluci v tom měli spolu dohromady přes 25 kilo a vše ok. Jeden sice sedí z kopce, nejde dát úplně do lehu, ale dětskám se líbilo jezdit spolu
a super i v korbičce to, že se dá polohovat. Když chcete aby dítě už trošku koukalo kolem sebe ale pořád leželo, slouží jako klín v postýlce pod hlavou. Mají moc vychytávek. Kamarádka si koupila Patrona a to bylo šílený! Úzká korba, košík tak jen na peněženku, pak to měla v servise protoźe se tam něco pokakalo a nešlo to vůbec používat, nějak se sám pořád skládal… Hruuuza. A já koupila golfky Patrona a jsem ráda že jsem si vyhádali vrácení peněz, protoźe vydržel v poŕádku cca 4 dny… Zlatej Cam!!! Používaný cca rok a kus nonstop, do auta skládání a procházky na vesnickým terénu. Pak jsme ho odvezli k našim a používal se dál u nich, když jsme tam jeli. I sousedka co měla taky Cam byla moc spokojená. Holka vážila 50 kilo a korbičku s malým unesla sama v poho do 3 patra ![]()
@Jacakaca tak my máme zatím vybraný tehle, ale ještě furt vybíráme
do zimy je času dost ![]()
Koukám, že už upravili autosedačku, že už má podstavec, to my neměli
koukala si na ty ostatní starší diskuze?
@Jacakaca Ano koukala
moc mi to pomohlo.
pomohlo mi i to co jsi mi poradila ty
děkuju ![]()