Pes Cane Corso

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
18.1.12 13:59

lenulik a tvoji psi mají kupírované uši? setkáváš se s tím ještě ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
18.1.12 15:56
j.s. píše:
lenulik a tvoji psi mají kupírované uši? setkáváš se s tím ještě ?
Mají. Když jsme chovatelce řekli, že s nimi nebudeme chodit na výstavy, že je chceme jen jako mazlíky do rodiny, tak nám to sama navrhla, že většinou pak trpí na záněty, když je to ouško zavřený. Kámoška, co si ted brala štěně, kupíraci nechtěla, že se jí malé ouška nelíbí, a ta její fenka už má potřetí zánět a antibiotika. A ty naše se hodně koupou v rybníkách a v moři, tak jsme radši byli pro kupíraci. ( mám je na fotoalbu )
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
18.1.12 17:17

a udělá to vůbec ještě někdo :nevim: :nevim: :nevim: asi to chce i čistit a staraat se o ty uši, když to mají tak překlopené přes ně :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
18.1.12 17:17

jdu kuknout na fotoalbum :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
18.1.12 17:25

vidím, že jsi takový správný psí blázen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kdybych mohla, už si nějaké mimi vezu domů :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tohle byla moje aguška, moje první dítě a skvělý jedinečný kamarád :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
18.1.12 20:24

To víš, děti jsou dospělí, mají svůj život, a tak máme dvě " holčičky ", se kterými se rozhodně nenudíme :) vždy jsme měli psa, když byly děti malý, tak čivavy :) přece jen to s tím kočárkem bylo jednodušší, pak 14 let něm. ovčáka a po jeho smrti :,( jsme vydrželi bez psa týden. Ten byt byl najednou strašně prázdný, my jen seděli a brečeli, v noci opatrně překračovali, abychom na něj nešlápli, nacházeli pod nábytkem chlupy, nemohli se podívat na zacákanou zed u misky, v baráku na skle otisk jeho čumáku, jak vždy koukal ven, no hrozné období. Po týdnu jsme šupajdili pro první fenku CC, která je jeho jmenovkyně, a zanedlouho už byly shodou náhod dvě, neplánovaně. Jsme za ně štastný. Opět máme z bytu kotec :) a i v dešti couráme po lese…všechen volný čas věnujeme jim a rádi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
18.1.12 21:05

Ja jsem bez agus skoro tri roky a porad to boli…me se vytribily s ni navstevy.kde nemohla.tam jsem prestala chodit…vzdycky jsem ji slibovala velkou zahradu a dum…nedockala se :'( popravde se boji.
M poridit psa.zadny uz nebude jako ona…nikdy se nesmirum s tim.ze mi umrela v rukou mym rozhodnutim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
18.1.12 21:39

Ani nevíš, jak tě chápu..každý pes je jedinečný, nemůžeš ho nahradit jiným tak, aby to byl jako on. U nás to jsou také tři roky, holky jsou úžasný, ale stejně stále vzpomínám, když je vidím, jak si lítají po " jeho " louce, když s nimi jdu na místa, kam jsem chodila s ním, všude ho vidím, a je mi to strašně líto, že on nemůže. Také mám hrozné výčitky, že jeho eutanazie v bytě byla dost dramatická, po jeho dvoudenním boji, stále se jakž-takž držel, doktorka chtěla po nás rozhodnutí a jakmile jsme kývli, on to v tu chvíli vzdal. A ještě čekal, až přijdou všichni domu, dcera utekla ze školy a syn z práce, on čekal. Nepopsatelné. Je to ještě o to horší, že je pochovaný na chalupě, kterou jsme museli z rodinných důvodů prodat a jeho tam nechat…při vzpomínce mi je příšerně. Plně tě chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
19.1.12 08:20

u nás to bylo v zimě a já neměla šanci ji ani pochovat :( byla jsem na začátku těhotenství a bylo to pro mě hrozné…
já utekla z ordinace do auta, lidi na mě čuměli a já byla hotová…a jak viděla manžela, jak jde s tím černým pytlem…nikdy na to nezapomenu, vzala jsem si ji na klín a byla úplně mimo :( :( :(
už jsem nikdy nechci psa :(
ale tohle bych klukům neupřela, je to to nejlepší učení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
20.1.12 12:23

Ahoj, přidávám svou zkušenost, máme dvouletou fenku Cane Corso, a je zlatá! (teda černá :lol: ) ale vážen, podepisuju to co už zaznělo, miluje svou rodinu, máme teď 3m prcka a úplně v pohohdě, její reakce na situaci byla taková že se chodí za mnou víc mazlit, třeba přijde a leze mi na klín do křesla (miláček má 40kg)což je vždycky sranda,ale jinak děti má ráda, sousedovic batole ji vždycky omakává a ona drží (a to není nidko domácí) takže za sebe já už bych jiné plemeno nechtěla…a ještě k těm uším, máme s ouškama (nechtěli jsme kupírované) a zatím žádný zánět ani problém nebyl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
20.1.12 12:39

moc děkuji :hug: :hug: nemáš nějaké fotečky? a já bych taky ouška nedávala pryč, je to zakázané a už tak to je velký pes, který budí respekt a bez oušek je to ještě výraznější…ale je to krásné se špičkama, krásně jim vynikne ta morda :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
20.1.12 13:21

j.s.: posílám fotku naší Nelinky, my jsme právě přesně z těch samých důvodů chtěli s ouškama, už tak vypadá jako zabiják, takže kdo neví jaké je to zlatíčko tak se drží od domu dál… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
20.1.12 13:32

a odkud ji máte, je úžasná :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
20.1.12 14:10

Děkuju :) Máme ji od chovatelky z náchoda, nemůžu si vzpomenout na jméno, muž by to věděl.Ještě bych doplnila jak psala lenulik že její holčičky neaportujou, tak ta naše to miluje, vezmu hračku a že jdem na zahradu a může se zbláznit, když přijde návštěva tak pokud jí neokřiknem tak si přinese uzel a žduchá do návštěvy že ho chce házet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
20.1.12 14:21

já jsem se dívala do fotogalerie od lenulika a viděla jsem tam, jak pěkně visí na pešku, to naše aguš milovala, jsme ji rozhoupali a ona vydržela i dvacet minut být zakouslá a škubat, jen jsme chodili do parku a ona byla tak vzrušená a řvala u toho, no hrůza :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a aporty milovala taky, do vody, na pole, prostě pořád…
:srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný