Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Je nádhernáááá !! Vypadá jak puma
Ta mít jetě kupírované ouška, tak jsi na ulici asi sama
ty záněty jsou možná častější, když jsou ty ouška ( boltce ) víc dolů, jakoby víc přilepené k hlavě. To má právě ta fenka té kamarádky, má je těsně u hlavy, já nevím. Citovala jsem jen, co jsem slyšela od chovatelky a vidím to i u té kamarádky, že právě přemýšlí o dodatečné kupíraci, ale vlastní zkušenost nemám. Mně osobně se také víc líbí s ušima, ale ta moje první je měla hrozně od hlavy ( už nahoře ) a vypadala jak netopýr
Moje teda neaportují, ale taky jak píšeš, pro něco hozeného letí, ale nepřinesou to a maximálně dvakrát, pak už je to neba
To jsem v létě koupila krásný míček do vody, hodila doprostřed rybníku, jednou-dobrý. Podruhé hodím a zrovna uznala, že už jí to nebaví a míček zůstal v rybníku. Ještě na mně čumí jak blbec, co tam magořím s tím dlouhým klackem. Caníci jsou fakt skvělí.
Holky ja se tak tesim na tu nasi prcenku…uz aby jsme ji meli!snad to vyjde!
lenulik: děkuju,taky máš krásné kočky, koukala jsem do fotoalb a musela jsem se smát-uplně si dokážu představit jaké to jsou mazliny a vysvětluj někomu že je to mazel co ho nesežere! (já to teda nevysvětluju, ať si to lidi myslí, aspoň se nám nikdo nemotá okolo domu
…mě třeba bylo řečeno že s molossem na cvičák ne, že je to neba.A prdlajs, chodili jsme, protože zastávám názor že pokud pes váží víc jak dvacet kilo měl by mít základní výcvik.A jí to fakt bavilo, jednak si mohla pohrát s psiskama stejné váhové kategorie aniž by někomu zvalchovala záda a i ta poslušnost je v pohodě.Akorát nemůžem přijít na to proč nechce do vody, zkoušeli jsme třeba i výlet s kamarádkou a retrívrem, retrívr lítal do vody a ona ani za nic, štěkala na břehu že si chce taky hrát…
a nebo když bylo to příšerné vedro, lákali jsme ji na osvěžení do potoka -10 cm voda-no neexistuje!Přitom co jí máme, od štěněte, tak si nepamatuju žádnej blbej zážitek že by měla s vodou…a doma se vykoupat jednou za čas nechá,no nelámu to přes koleno ale je to komický když si jdeme s mužem zaplavat-běhá okolo rybníka a štěká na nás abysme jí tam náhodou nenechali ![]()
j.s.: a jakou fešandu máte vyhlídlou? mě se moc líběj ty stříbrný!
Jeste nevime.maji vice chovnych fen a vetsinou zihane.takze bud uplne tmavou nebo zihanou…v sobotu jdeme na ples.tak se poptam.jak to vidi s krytim nebo jestli uz pripustili ! nase agus vodu milovala.plavala i pres celou prehradu s nami na druhy breh.potapela se.mela pak krasny hrudnik z toho !!!
Mně v pondělí potrhala dvouletá fena Cane Corso bývalé kamarádky mého 5ti letého syna tak,že je dnes 5.den na JIP. Fena ho znala,doma má sama 2 děti 7a8let…můj syn jí hodil balonek…a ona bez varování s ledovým klidem zaútočila…byla zakouslá v třísle mého chlapečka,táhla ho jak hadr a mně trvalo snad sto let než se mi podařilo jí přiškrtit,zároven jí tělem bránit v překousnutí výše po jeho těle či do obličeje..když jí díky Bohu na chvíli povolila čelist alespon natolik,že se mi podařilo jí do koutku huby nacpat dlan pak ruku až do krku…pustila ho..ted je můj chlapeček na JIP a já vím na 1000 procent,že přijít později nabo tam nebýt.. ,zabila by ho… já mám léta pitbullku ,bratr už druhého Cane Corsa,měli jsme rotweillery…ale tohle jsem v životě nezažila…před tím se to nikdy nestalo…myslím,že to udělá znovu.
madness to je silene.....nikdy nejde verit na sto procent a tohle je bohuzel ten pripad proc … drzte se a at jste brzy v poradku a bez nasledku.....hodne sily…j.
@lenulik píše:
Já mám dvě tříleté fenky CC a k dětem mohu jen doporučit. Pes nenáročný na výchovu, a už vůbec ne dril, má až velmi silnou vazbu na svou rodinu, za kterou by položil život. Je to moloss, který napřed přemýšlí než koná. K dětem skvělý, není uštěkaný, velmi jemný. Kdyžtak koukni na CHS Geraldino, tam vyrůstají štěnda mezi dětmi. Jezdíme na srazy CC, kde je i 50 caníků a mezi nimi pobíhají malé děti. Fotky např. z karnevalů najdeš na čmkcc - klubové akce - víkendy CC. Je to super. Moje holky byly předloni za berušky a loni za vojáky
sem tu ![]()
my máme fenku od petry z geraldina už tu někdo dával odkaz
kdyby jsme měly místo tak budeme mít celý stádo kaníků:-d úžasná povaha, od děti si nechá všechno líbit, a když už jí to neba tak odejde do pelíšku, ale pravdou je mě kdysi chtěla dát jedna ženská facku a jak amy viděla že na mě napřahuje zasáhla taže se s ní ani nebojim
Ta je krásná. A kolik jí je, jezdíte na srazy ? A koukám, že také k moři, nebo to je jezero ? My pravidelně na psí pláže
je to tam nádherný, když pomine to polední vedro a holky se čachtají a jdeme po pobřeží. ( a žereme krabíky
fuj )
to je lipno:-d na srazu jsme byly párkrát ale s detičkama už na to nějak není energie
takže už máte fenečku?
Ne, o nové fenečce CC uvažovala tady J.S - já mám dvě fenky už tříleté. Pořídili si pejska, poslala mi fotky, je nádherný a k dětem super.
aha tak to jsem si spletla
všimla jsem si diskuze bohuže až dnes ![]()
ty máš fenky odkud? jak se jmenují? byly jste v detřichově? možná je budu znát?
Jednu mám od Bajerů a druhou z Atisonu. V Dětřichově jsme nebyli, jezdíme jen na srazy - víkendy s CC, ale ted už dlouho nebyl. S Petrou se znám, naši známí mají od nich také fenku.
aha tak to nic, ale obě ch.s. znám, zvlášt of bajer je hodně profláknutá, je fakt že je to tam samej šampion:-)