CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kessule
3.12.18 13:11

@sariiinkaaa no a ještě k té ovulaci,já podle těch testovacích proužků ani ovulaci neměla :lol: :lol: ..tak jsem si říkala co to je,no a nakonec probíhala,ale ty testiku to nějak nechtěli brát..ale stím vším ti pomůžou

• Citovat
  • Upravit
3.12.18 13:32

@Kessule no tak to jsem poslouchala taky jaký je samec a pak jsem mu řekla, že to možná tak není tak docela koukal :D ..ale tak budeme doufam, že doktor nekecal.. já právě dělala ze začátku testy a vycházely a pak nic no..ale teď, už netestuju pač by mi už z toho hráblo..a hlavně za ty roky by to dost lezlo do peněz.. tak to docela jde ty peníze, já spíš počítám s větší částkou..jakto, že nepomohlo IUI, když ovulka byla a manžel dobrý sperma? Už aby jsme věděly ty výsledky a věděli na čem jsme,i když z toho mám i strach co se dozvíme..snad nám tam pomůžou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2465
3.12.18 13:41

@sariiinkaaa já mám OZP buď v klidu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kessule
3.12.18 14:45

@sariiinkaaa já to ani nevím proč to nevyšlo,já šla poprvé na IVF a pak aby řeč nestála a něco se dělo tak mě udělalo IUI,ale já stím ani nějak nepočítala že se zadaří, když nám to nešlo celou dobu a že by se to zrovna povedlo já počítala,že to druhé IVF už každopádně proběhne lépe a vyjde a taky vyšlo..my jsme oba v pořádku,ale taky jsme se snažili 2roky a nechtělo se mu..a pak už jsem začala být docela vzteklá proč to nejde..už mě je 34 takže nac ztrácet čas :D :D ..tak snad bude vše v pořádku a porodim jak mám :D ..a neboj určo vám tam pomohou :hug: ,hlavne to chce klid…já si myslím i to,že díky stresům mě to nešlo

• Citovat
  • Upravit
Kessule
3.12.18 14:47

@sariiinkaaa jo a manžel to komentuje,že co jsem narvala do všech těch testu jak ovu tak tehu tak v tom mám hypotéku :D :D

• Citovat
  • Upravit
3.12.18 15:35

@Kessule tak to mě manžel říká, že to mám v hlavě, že na to pořád myslím tak proto to nejde.. jenomže na to nejde nemyslet a i když se snažím tak to všude vidím..venku je to samej kočárek, kámošky okolo mě mimča tak to leze trochu do hlavy..No mě v lednu 27 tak si myslím, že první už by mohlo být..A hlavně jsem to kolikrát obrečela, když nevyšel ani ovu test.. Takže manžel zakázal pač, už nemohl vidět jak furt bulim a stresuju se.. určitě to budeš mít v pořádku,kdy čekáte :hug: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kessule
3.12.18 15:44

@sariiinkaaa nikdy to z hlavy nedostaneš úplně a kdo to rádi neví jaky to je ;) ..i když si pripadas,že už je to lepší stejně v podvědomí to tam je :lol: ..já po tom prvním IVF jsem si řekla,že si užiju prázdniny bazén, flákání, opalování a trošku se odprostim od stresu a fakt to asi zabralo..podle mě je fakt super do té 30tky mít aspoň to první já to bohužel nestihla skrz hlupáky se kterými jsem žila a po čase se ukázali jací jsou,ale to je prostě život.. naštěstí jsem se dočkala jak úžasného partnera tak i vytouženého prcka :D :D ..termín máme 2.cervna

• Citovat
  • Upravit
3.12.18 15:56

@Kessule taky jsem si myslela, že se nám zadaří na dovče a přivezeme si dáreček,ale bohužel..byla tam ta cysta..tak snad teď, už bude klid a žádná se neudělá a půjde to rychle :) .. to my se známe s manželem od mala a před 6 lety jsme se dali dohromady, takže fakt spřízněná duse :srdce: ..takhle na léto tak to je super :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kessule
3.12.18 16:12

@sariiinkaaa tak to je super mít vedle sebe toho něj a spolehlivého chlapa je k nezaplacení :D :D i pro prcka..tak teď ti tu zábranu odstranili a bude už dobře a urco to už půjde dobře..hlavně opravdu klídek dělá to hodně na tu psychiku a myslím že spoustu lidí je na tom stejně s těma stresama :lol: ..a jak mě spoustu lidí říkalo,věřit a myslet pozitivně :lol: i když se to dělá nekdy dost špatně :D

• Citovat
  • Upravit
604
3.12.18 16:59

Tak 21.12. si jdu pro zoladex..... :dance: 3.IVF se blíží :mrgreen: tentokrát to prostě vyjde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kessule
3.12.18 17:03

@Sojka85 :potlesk: :potlesk: :hug: :hug: :lol: :lol: :lol: juuuuuu tam super :hug:

• Citovat
  • Upravit
Kessule
4.12.18 15:45

@maminka2 tak cooooooo?

• Citovat
  • Upravit
378
4.12.18 16:03

@Kessule včera sem byla na krvy a hcg je 13.den po ket 404 IU/I :D tak si zítra zavolám do caru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kessule
4.12.18 16:21

@maminka2 no já právě pořád čekala,že napíšeš :D a nic..no po pravdě já se moc v hodnotách HCG nevyznám :D ,ale podle výrazu co tam máš to asi vypadá moc dobře :D ..tak to mám velkou radost, gratuluji!!a moc moc držím pěsti :srdce: :hug:

• Citovat
  • Upravit
378
4.12.18 17:20

@Kessule já se tam úplně bojim zavolat, protože minulý dva pokusy sem si volala, objednali me a do čtyř dnů bylo po radosti. Tak teď se ti tak ve mě mele a sbiram odvahu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.