Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kessule taky jsem si říkala… No zkoušela jsem zatím 2 testy a oba stejné jako na obrázku, zkusím zase zítra nějaký ten plastový…
hlavně teď aby všechno bylo jak má, docela mě bolí břicho, ale úplně jinak než na MS… Tak snad
zatím jsem to nikomu neřekla, tak aspon někde jsem se musela podělit
![]()
@Balu91 zítra může být silnější…to je dobře,že si se o to s náma podělila
,my to tu rádi vydime že se zadařilo..hlavne držím palečky,ať vše vyjde jak má a brzo uvidíte srdíčko..užívej si svátky a hlavně odpočívej,ať si to něčím nepodelas
..a zítra podej hlášení co Ježíšek ![]()
@Balu91 no tak bomba
..tak pak písní jak přijal Ježíška
..a tiše gratuluji!!!!!!!!!!
@Kessule tak manžel samozřejmě šťastný jako blecha, další dárky už nepotřeboval
a čárka pěkně sílí ![]()
@Balu91 no tak to je bomba
..tak to mám radost i za manžela,to věřím že nic jiného nepotřeboval
..tak hlavně teď odpocivej
..
@Kessule no ono to moc nejde ten odpocinek, Vánoce, návštěvy po rodině… Ale snažim se, hlavně aby bylo všechno v pořádku ![]()
@Balu91 nesmíš si připouštět nic špatného
… určitě to bude vše v pořádku..my taky cestujeme, ale co to jde jsem vyprasena na gauči
![]()
@Kessule přesně
tak dneska je čárka zase o trošku silnější
Mám radost ![]()
@Balu91 ona bude zesilovat každý druhý den
…je to super,strašně mě to chybí to testování
..užívej si to
@Kessule dneska jsem 12.den po ket. Testu už jsem pocurala asi 7
Tak se musím taky objednat na ultrazvuk a na kontrolu a zavolat do CAR výsledek… Hlavně se modlíme, aby bylo všechno v pořádku, ale ani si nepřipouštím, že by to mělo být jinak.
![]()
@Balu91 přesně tak..a pak dej vědět na kdy tě objednali
.jinak je to fakt krásný vánoční dáreček ![]()
@Kessule tak na ultrazvuk až 9.1.,tak snad to bude v pořádku. Sestřička mě trochu zarazila, ze je tedy pozitivní docela brzy, aby to nebyla dvojčata nebo co
mně by to nevadilo, ale tak snad zase není tak brzy. Poprvé jsem testovala 9.den a byly své čárky,. Dneska je to 13.den a čárka pěkně sílí… ![]()
@Balu91 neboj mě taky strašila,že to můžou být dvojčátka,že jsem už od 7dne měla taky pozitivní test,ale máme jen jednoho raubíře,ale taky by mě dvojčátka vůbec nevadili..ale hlavně,ať je vše v pořádku a ukáže se vám srdíčko..tak čekám na fotečku,az pošleš …já dneska řeším pohřeb,umřela nám babička včera tak jak jsem se rozhodovala ve jménech holčičky,že to bude nakonec Maruška tak stejně byla na seznamu tak teď máme jasno
@Balu91 a neboj to uteče já vím,že se to říká,ale ted už budeš pořád na něco čekat..já jdu na Ultrazvuk,až 15.ledna a taky mě štve že je to víc jak měsíc co o prckovi nevíme ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.