Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Balu91 Tak to vypada nadejne
Ale muzu te ujistit, ze ten strach uz neprejde. Ani po porodu
Proste uz se porad budes o nekoho bat, to k tomu patri ![]()
Tak všechno v pořádku prozatím, srdíčko tluče a za cca 14 dní až 3 týdny se mám objednat ke své doktorce. ![]()
Ahoj holky, tak u nás je po radosti, miminku přestalo bít srdíčko.. Dnes bych měla být 9+6tt, ale bohužel
Stále docházím do caru, mají mě tam pod kontrolou… Ještě máme jednoho bojovníčka, ale nejdřív chci zhubnout a dát se dokupy ![]()
@maminka2 No to neeeee
Ach jo, doufala jsem, ze uz sis tu smulu vybrala. Je mi to lito ![]()
@maminka2 co na to říct
moc mě to mrzí, drž se a určitě si chvíli odpočiň.
@Candies to sme si už myslely taky… Dneska sem byla u pani doktorky Indrový a pak na mě koukla ještě dr. Jirsová… Dneska mám vysadit léky a budeme doufat, že to odejde samo. Pokud do týdne nezačnu krvácet, tak mě bude čekat revize. ![]()
@maminka2 pane bože
to snad už neeeeee
.. hlavě se drž je mi to tak moc líto..tvl to je neskutečný..by mě zajímalo co se stalo..já jdu příští úterý na Ultrazvuk a taky začínám mít paniku
..
@maminka2 to mě mrzí
a můžu se zeptat, kvůli čemu jste sli do IVF? V čem je problém?
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jak to u Apolináře chodí, když odběr vajíček vyjde na víkend? Byli jsme tam prvně, sestřička říkala, že o víkendech jsou tam jenom v laboratoři, že transfery se posunují buď před víkendem nebo po… ![]()
Ale co ten odběr vajíček? Vím, že se to dá posunout třeba o den např. Cetrotide (ale ten může mít zase špatný vliv na kvalitu vajíček). Ale co když to vychází na sobotu?
Podstupujete tam některá nativy?
@Dalva ahoj, v sobotu se odběry vajíček dělají - jsem toho příkladem, takže pokud ti to vychází na sobotu, tak se neboj, vezmou tě.
Holky, co jste někdy měli po ket na udržení Crinone, stalo se vám někdy, že uvnitř měnil barvu sem tam až do hodně tmava? Na vložce nic, jen ty hrudky. ![]()
@maminka2 sice sem moc nepíšu, ale čtu příspěvky. Je mi to hrozně moc líto. Drž se!!! ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.