CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
556
8.1.19 16:42

@Balu91 Tak to vypada nadejne :lol: Ale muzu te ujistit, ze ten strach uz neprejde. Ani po porodu :lol: Proste uz se porad budes o nekoho bat, to k tomu patri :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kessule
8.1.19 16:45

@Balu91 určo to dopadne dobře,neboj :hug: ..užívej si to

• Citovat
  • Upravit
328
9.1.19 12:13

Tak všechno v pořádku prozatím, srdíčko tluče a za cca 14 dní až 3 týdny se mám objednat ke své doktorce. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kessule
9.1.19 12:30

@Balu91 tak super :potlesk: :potlesk: :hug:

• Citovat
  • Upravit
556
10.1.19 11:59

@Balu91 Krasne, gratuluji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
10.1.19 13:25

Ahoj holky, tak u nás je po radosti, miminku přestalo bít srdíčko.. Dnes bych měla být 9+6tt, ale bohužel :( Stále docházím do caru, mají mě tam pod kontrolou… Ještě máme jednoho bojovníčka, ale nejdřív chci zhubnout a dát se dokupy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
10.1.19 13:33

@maminka2 No to neeeee :( Ach jo, doufala jsem, ze uz sis tu smulu vybrala. Je mi to lito :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2465
10.1.19 14:28

@maminka2 co na to říct :,( moc mě to mrzí, drž se a určitě si chvíli odpočiň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
10.1.19 14:28

@Candies to sme si už myslely taky… Dneska sem byla u pani doktorky Indrový a pak na mě koukla ještě dr. Jirsová… Dneska mám vysadit léky a budeme doufat, že to odejde samo. Pokud do týdne nezačnu krvácet, tak mě bude čekat revize. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kessule
10.1.19 14:46

@maminka2 pane bože :,( :,( :,( :,( to snad už neeeeee :,( .. hlavě se drž je mi to tak moc líto..tvl to je neskutečný..by mě zajímalo co se stalo..já jdu příští úterý na Ultrazvuk a taky začínám mít paniku :( ..

• Citovat
  • Upravit
328
10.1.19 17:10

@maminka2 to mě mrzí :( a můžu se zeptat, kvůli čemu jste sli do IVF? V čem je problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
11.1.19 11:08

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jak to u Apolináře chodí, když odběr vajíček vyjde na víkend? Byli jsme tam prvně, sestřička říkala, že o víkendech jsou tam jenom v laboratoři, že transfery se posunují buď před víkendem nebo po… :(
Ale co ten odběr vajíček? Vím, že se to dá posunout třeba o den např. Cetrotide (ale ten může mít zase špatný vliv na kvalitu vajíček). Ale co když to vychází na sobotu?
Podstupujete tam některá nativy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
11.1.19 11:32

@Dalva ahoj, v sobotu se odběry vajíček dělají - jsem toho příkladem, takže pokud ti to vychází na sobotu, tak se neboj, vezmou tě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
11.1.19 11:37

Holky, co jste někdy měli po ket na udržení Crinone, stalo se vám někdy, že uvnitř měnil barvu sem tam až do hodně tmava? Na vložce nic, jen ty hrudky. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
11.1.19 11:43

@maminka2 sice sem moc nepíšu, ale čtu příspěvky. Je mi to hrozně moc líto. Drž se!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.