Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Balu91 Balu, já jdu v pondělí do CAR na utz a to budu zrovna také 6+3
Také si říkám, že když čárka sílí, tak je snad vše OK.
@Candies jj po ket, po 5-6.denni kultivaci. Hodně embryo chválili i v laboratoři, že vypadalo opravdu dobře, sliznice byla taky dle doktorky výborná, hormony v pořádku. Zatím teda mám testovací čárku silnější než kontrolní, MS měla dorazit asi před 12.dny a nic. Prsa pořád na pohmat bolí, od vcera mám občas žaludek jako na vodě.
Ahoj holky, omlouvám se, že Vám skáču do diskuze.
Chtěla bych se zeptat, zda nevíte, jestli dělají u Apo odběry vajíček i v sobotu?
A jak jste to měly/máte s váhou před IVF a hormony? Řešíte to nějak? (já píchám Gonal a čeká mě Cetrotide a jde mi to nahoru
)
Moc děkuji a přeji všem hodně štěstí a abyste měly všechny brzy // ![]()
@Leni12 ahojky,já sama za sebe určo trosek díky hormonům přibrala
..a když to vyjde tak určo odběr probíhá i v sobotu .držím palce ![]()
@Leni12 když to vyjde na sobotu, tak i v sobotu, v neděli tuším ne.
jinak měla jsem Ovitrelle několikrát, potom ovaleap a orgalutran a trochu jsem přibrala, měla jsem navíc hodně natekly břicho, což mi přijde že mám tak nějak furt, ale teď se nafukuju asi zase z jiných důvodů
mám nahoře asi 6 kg, trochu si občas připadám jako hroch, ale teď to hubnout nebudu. ![]()
@Kessule jojo ale to počítám váhu před asi rokem, před hormony a před Vánoci 😂 já po těch hormonech docela přibrala, ale docela jsem s tím i počítala, protože k po antikoncepci jsem kdysi přibírala.
Jinak já mám v sobě dnes první dávku Bemfoly…takže dle odhadů bych měla jít 16.1. Na punkci
jen se modlil aby těch vajuch bylo víc a spermio stalo za něco ![]()
@Balu91 @Kessule holky moc děkuji za informace a gratuluji k těhotenství a hlavně ať jde vše jak po másle ![]()
@Leni12 Myslim, ze s tou vahou je to individualni. Mam za sebou 3 stimulace a nic jsem nenabrala. to Vanoce byly ted horsi
A taky jsem mela Gonal a posledne
250 jednotek Ovaleapu ![]()
Zítra mě čeká ultrazvuk, testy stále pozitivní, prsa pobolivaji, včera jsem zvracela celé odpoledne, všechno mi smrdí, žaludek občas jako na vodě, ale stejně z toho mám strach, aby bylo všechno v pořádku…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.