CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
754
3.1.19 21:16

@Balu91 Balu, já jdu v pondělí do CAR na utz a to budu zrovna také 6+3 :) Také si říkám, že když čárka sílí, tak je snad vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
4.1.19 08:24

@Candies jj po ket, po 5-6.denni kultivaci. Hodně embryo chválili i v laboratoři, že vypadalo opravdu dobře, sliznice byla taky dle doktorky výborná, hormony v pořádku. Zatím teda mám testovací čárku silnější než kontrolní, MS měla dorazit asi před 12.dny a nic. Prsa pořád na pohmat bolí, od vcera mám občas žaludek jako na vodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
4.1.19 12:03

Ahoj holky, omlouvám se, že Vám skáču do diskuze.
Chtěla bych se zeptat, zda nevíte, jestli dělají u Apo odběry vajíček i v sobotu?
A jak jste to měly/máte s váhou před IVF a hormony? Řešíte to nějak? (já píchám Gonal a čeká mě Cetrotide a jde mi to nahoru :-( )
Moc děkuji a přeji všem hodně štěstí a abyste měly všechny brzy // :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kessule
4.1.19 13:33

@Leni12 ahojky,já sama za sebe určo trosek díky hormonům přibrala ;) ..a když to vyjde tak určo odběr probíhá i v sobotu .držím palce ;)

• Citovat
  • Upravit
328
4.1.19 13:42

@Leni12 když to vyjde na sobotu, tak i v sobotu, v neděli tuším ne. ;) jinak měla jsem Ovitrelle několikrát, potom ovaleap a orgalutran a trochu jsem přibrala, měla jsem navíc hodně natekly břicho, což mi přijde že mám tak nějak furt, ale teď se nafukuju asi zase z jiných důvodů :mrgreen: mám nahoře asi 6 kg, trochu si občas připadám jako hroch, ale teď to hubnout nebudu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kessule
4.1.19 13:53

@Balu91 tyyyy jo ty máš,už 6kg nahoře :lol: :lol: ??juuuu

• Citovat
  • Upravit
328
4.1.19 14:08

@Kessule jojo ale to počítám váhu před asi rokem, před hormony a před Vánoci 😂 já po těch hormonech docela přibrala, ale docela jsem s tím i počítala, protože k po antikoncepci jsem kdysi přibírala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
4.1.19 14:15

@Balu91 moc gratuluji a nestresuj určitě bude vše OK :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
4.1.19 14:17

Jinak já mám v sobě dnes první dávku Bemfoly…takže dle odhadů bych měla jít 16.1. Na punkci :mrgreen: :dance: jen se modlil aby těch vajuch bylo víc a spermio stalo za něco :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kessule
4.1.19 14:29

@Sojka85 tak držím moc moc pesticky :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
391
4.1.19 16:56

@Balu91 @Kessule holky moc děkuji za informace a gratuluji k těhotenství a hlavně ať jde vše jak po másle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
4.1.19 17:05

@Leni12 Myslim, ze s tou vahou je to individualni. Mam za sebou 3 stimulace a nic jsem nenabrala. to Vanoce byly ted horsi :mrgreen: A taky jsem mela Gonal a posledne 8o 8o 250 jednotek Ovaleapu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
4.1.19 17:06

@Sojka85 Jupiii, konecne se neco deje :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
4.1.19 17:56

@Sojka85 děkuju :hug: doufám a věřím, že ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
8.1.19 15:26

Zítra mě čeká ultrazvuk, testy stále pozitivní, prsa pobolivaji, včera jsem zvracela celé odpoledne, všechno mi smrdí, žaludek občas jako na vodě, ale stejně z toho mám strach, aby bylo všechno v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.