Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Balu91 Jsi po ET nebo KET? Ja jsem po ET petidenni bastocysty mela ducha uz snad 4. den, toho jeste muz nebyl schopnej detekovat, ale ja uz jo, 6. den ho uz videl i on a 9. dalnice jako u Tebe, z krve obrovske hodnoty hcg a mame jedno
U holek prej byva vyssi hcg, ale co je na tom pravdy, nevim.
@Balu91 píše:
Holky máte zkušenost s gelem Crinone místo Utrogestanu?
Ahoj, já jsem při minulém IVF měla Utrogestan a teď mám Crinone a více mi vyhovuje. Na co se chceš konkrétně zeptat?
@Nicky232 píše:
Ahoj, já jsem při minulém IVF měla Utrogestan a teď mám Crinone a více mi vyhovuje. Na co se chceš konkrétně zeptat?
Ja po Crinone nemam vedlejsi ucinky jako po Utrogestanu, ale jestli funguje stejne dobre zatim nevim ![]()
@Kessule jej to mě mrzí…
zvládnete to. Zní to asi blbě, ale někdy se to říká, že jeden musí odejít, aby další mohl přijít na svět. Tak hodně sil. Fotku pak pošlu, pokud nam ji dají a bude vše ok. Holčička by mi nevadila, manžel by radši kluka samozřejmě, klasika, ale ve skutečnosti je nám to úplně jedno ![]()
@šalvěj teď po ket v nativu, jen pregnyl před 20 dny a teď utrogestan, respektive crinone.
@šalvěj a Nicky vyhovuje mi, nemám teplotu ani nic dalšího, jen chodím opravdu hodně čůrat a občas mam při curani takový nepříjemný simravy pocit, ale nevím, jestli je to tím, že se to nejspíš povedlo nebo tím gelem… ![]()
Holky, u apolinare jsou prostě skvělý. Dnes ráno jsem byla u své gynekolozky pro lístek na peníze. Ona hned, že udělá utz. Kouká, kouká a po chvíli, že tam nic neni, že tam nic nenašla. Vzala mi krev na hcg aa že mam pocitatmiminko s tím, že to neni těhotenství. Přitom minulý týden v caru srdeční akce, vše odpovídalo. Málem jsem se zhroutila. Zavolala jsem do caru, hned mě vzali a udělali utz. Miminko ihned viděla, vše v pořádku a za čtrnáct dní jdu na kontrolu zase do caru. Klobouk dolu před jejich péči. ![]()
@šalvěj @Balu91 U me tez 2 carky (dnes jsem 16. den po ET)
takze nevim, jestli je to tim, ale vysledek zatim rozhodne lepsi. Take se mi zda, ze vice chodim na zachod, jinak nic dalsiho v souvislosti s Cronine nepozoruji. Nekde jsem cetla, ze nekomu vadilo, ze po Crinone dlouho zustavaji takove bile cucky, ale me to prijde mozna lepsi nez kdyz ze me tekl utrogestan… A take me z Crinone tolik neboli bricho.
@Balu91 PS: Gratuluju ![]()
@Balu91 @Nicky232 Holky moc gratuluju
Vy mate ten gel stejne podpurne, predpokladam, ze po ET/KET v nativu embrya uz najizdi na zluta teliska, ktera mate z ovulace. Ty cucky jsou to nejmensi. U utrose mi vadi vse, krom toho, ze tece, tak mam po nem hrozne vedlejsi ucinky, takze brat jej zas do konce prvnho trimestru by se mi nechtelo, pokud to jde jinak. Nekde jsem ale cetla, ze se da lip nadavkovat ![]()
@Nicky232 To jsi vydrzela 16 dnu netestovat? ![]()
@maminka2 tvl tak to je masakr!!!já měla taky neskutečnou krávu a už jsem od ní pryč,ale nechápu jak nemůže vidět prcka vůbec
..ta by taky měla vrátit diplom!!!se ti nedivím že si byla v šoku já taky díky gyndarce musela řešit Apolináre a vzali mě a uklidnili mě..
@šalvěj děkuji,ale už ji je aspoň lépe.jen mě mrzí to,že dopoledne jsem tam s manželem byla a usmívala se a za 4hod.umrela..ale byla u ní sestřička z pecovaku,prý ji držela za ruku a ona jen usnula..a jak to píše @Balu91 ,něco přijde a něco odejde a je to prostě koloběh života..
@Nicky232 taky mě to břicho tolik neboli jako po ET a utrogestanem, ale po té punkci mi to přišlo nějak cele špatně, necítila jsem se dobře. Teď je to jiné, nic mi není, jen občas to zaboli a hned to zase přejde, jsem unavenejsi a každé odpoledne na chvíli vytuhnu na gauči a v noci pak chodím často čůrat, na záchod obecně chodím hodně často
A bolí mě prsa a začínám mít hodně citlivé i bradavky, ale to nepricitam crinonu, ale spíš mimcu. Crinone ve mě zůstává, ale občas odejde větší hrudka, na záchodě nebo ve sprše, jak kdy. Uvidíme, jen doufám, že bude všechno v pořádku.
Taky gratuluju
@Kessule na druhou stranu… U nás v rodině se tohle jednou taky stalo a je pravda, že ten člověk je povahově hodně podobný tomu, co zemřel, jméno bohužel po něm nemá, protože je to holka
Bud rada, ze jsi ji ještě viděla a že se usmívala, hodně lidí to nestihne nebo se pohadají a pak si to vyčítají
…
@Balu91 Ja jsem mela slaby hyperstimulacni syndrom, takze mam to bricho porad trochu cele nafoukle a rozbolavele, take me nekdy zaboli v podbrisku a minuly tyden mi bylo navic nevolno, ted uz to je lepsi. Spim tak o 3 hodiny vic nez normalne. Prsa mi asi take vybouchnou
Ale jsem rada za kazdy priznak, alespon si rikam, ze vim, ze se neco deje…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.