CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4844
7.11.23 21:38

@Dasy ano, pojistovna hradi omezeny pocet UTZ, cislo nevim, ale naskace to. Drzim palce, at vyjde inseminace, protoze u IVF jsou ceny uplne jinde o celem tom neprijemnem procesu nemluve.
Pri inseminaci se snad na utz nechodi kazdy tyden. 1-2 utz za cyklus by melo stacit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.12.23 11:43

Za mě tedy v Apolinaři vážně skvělý přístup. Jsou velmi milý a po tom co jsem zažila v soukromém ivf centru, je to tady úžasné. Samozřejmě se potýkají s prostory, proto se čeká na zákrok v hromadnem pokoji, což je občas nepříjemné. Za mne je pan je pan Čabela skvělý, asi máme podobný styl humoru, takže se cítím vpohode. Zároveň je to i velký odborník. Paní Jirsovou si taky velice chválím. Vlastně se mi vždy líbilo, že když jsme přišli s manželem, tak se nás vždy zeptali, jak chceme dal postupovat a nikdy nás do ničeho nenutili ani neoznamovali. Vždy nám na vše odpověděli a nechali na nás rozhodnutí. Toho si asi cením nejvíce, společně tedy s příjemným personálem. Takže za mne určitě Apolinar doporučuji a pana Čabelu také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
20.12.23 08:54

@LucMuc Musím souhlasit. Čábela tam ještě je? viděla jsem ho na webu jednoho soukr centra. On má asi dvě VŠ (další titul) a fakt mu to myslí, s tím humorem taky souhlasím.
Já teda k němu chodila, když asi začínal a to některé věci nevěděl, ale po roce jsem viděla posun.
Navíc u Apo nabízí metody za rozumné peníze. Například vizualizaci delicího vřeténka mají mezi prvními, protože je to levné a může být účinné. A zbytečnosti typu kontinualni monitoring, který zabírá přístrojové kapacity a přínos je minimální (max. že vám dají „nejlepší“ embryo jako první ne jako druhé).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarah1618
4.3.24 04:47

Holky funguje CAR apolinář i v červenci a srpnu? nebo mají přes léto pauzu?

moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
3.12.24 22:47

Genetiku ci nikoliv?

Tak ksem u Apo po Genettu a Gynnemu. I terier nic moc, ale pristup fajn a sestricky miloucke. Zda se mi, ze to neni tam komercni. Po 11 pokusech uz muze nastat zazrak jen ve teto pohadkove budove. Po tolika pokusech mame jedno embrio z nativniho cyklu, posilali byste ho na genetiku nebo riskli transferovat. Je mi 42. AMH 0,24 dik za nazor!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vyzvědačka
3.12.24 23:49
@Carinissima píše: Více

Transferovat

• Citovat
  • Upravit
4844
10.12.24 22:02

@Carinissima transferovat. Zcela jiste, genetika ho muze oslabit a pokud neni zdrave, tak se nechyti. Ano, mas vzhledem o veku vyssi riziko aneuploid, ale sance je porad snesitelnych cca 1:50 a to ti odhali TRISOMY test od 10 tt.
Jinak u me byl apolinar taky stastna volba, drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.