Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Eva.e no jako zdesila jsem se jak blázen jsem strašně mamanek tak jsem prosila mamku az se budu probouzet jestli tam u mě může být ona nebo partner, samozřejmě jsem otevřela oči a seděla tam ona držela mě za ruku a strašně brečela tak jsem rozlepila oko a chtěla jsem říct proč brečí a byla jsem tak vysusena z toho vzduchu že jsem ji jen zmackla ruku a začala bulet taky
já se toho strašně bojim táta byl tenkrát se zablokovanejma zadanama a pichly mu je podél páteře a něco se stalo jestli mrknu nebk nějaká mini křeč nebo něco ale říkal že „dostal ránu dk hlavy jak kdyby ho nekto praštil lopatou“ a od té doby se bojím ![]()
Ahoj holky, jenom informativne by mne zajimalo, kdyz jsem u apo byla asi pred 1a3/4 rokem na folikulometrii a ted bych chtela znovu konzultovat…jestli bych zase absolvovala vstupni konzultaci s podepisovanim tech papiru?
@ivana Ahoj, Iscare ja uz nikdy… Dokud tam bude pan primář. APOLINAR, maji trochu jiny system, je to tam takove realistické. Takove bez emoční. Jinak bez dárců. Kdyz potrebujete dárce dokážou vas na jinou kliniku. Jako za mne je TOP Unica… Clovek se tam citi super… Spis jako doma… ![]()
@ipupartep píše:
@ivana Ahoj, Iscare ja uz nikdy… Dokud tam bude pan primář. APOLINAR, maji trochu jiny system, je to tam takove realistické. Takove bez emoční. Jinak bez dárců. Kdyz potrebujete dárce dokážou vas na jinou kliniku. Jako za mne je TOP Unica… Clovek se tam citi super… Spis jako doma…
Unica má top doktora Čepeláka.
@kveta112 primář Čepelák je clovek na svem miste. Jsou tam i super doktorky a pani ředitelka to je snad anděl.
Maji vsichni zlaté ruce…
![]()
Vsichni jsou tam skvělá parta… ![]()
@kveta112 primář Čepelák je clovek na svem miste. Jsou tam i super doktorky a pani ředitelka to je snad anděl.
Maji vsichni zlaté ruce…
![]()
Vsichni jsou tam skvělá parta… ![]()
@kveta112 tak to moc gratuluji a preji hodne a hodne moc zdravi… ![]()
@bubla000 Tak to nemam, ale urcite ti poslou… Upolinare akorat nejde z darovaneho vajicka, to jen pro info
![]()
Holky mám prosbu,, jaká je objednávací doba na spermio… Chlap dostal žádanku v červenci… Ještě pořád tam nebyl. Teď máme týden dovolenou on má ještě nějaké doktory tak sem si říkala, že by bylo fajn kdyby si stihl zařídit alespoň více věcí v jeden den. Jak dlouho vaši chlapi čekali na objednání? A ještě otázka, uvádí se tam někde kdy byl poslední sex? Díky
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.