CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1834
1.8.20 12:31

@Eva.e no jako zdesila jsem se jak blázen jsem strašně mamanek tak jsem prosila mamku az se budu probouzet jestli tam u mě může být ona nebo partner, samozřejmě jsem otevřela oči a seděla tam ona držela mě za ruku a strašně brečela tak jsem rozlepila oko a chtěla jsem říct proč brečí a byla jsem tak vysusena z toho vzduchu že jsem ji jen zmackla ruku a začala bulet taky :oops: já se toho strašně bojim táta byl tenkrát se zablokovanejma zadanama a pichly mu je podél páteře a něco se stalo jestli mrknu nebk nějaká mini křeč nebo něco ale říkal že „dostal ránu dk hlavy jak kdyby ho nekto praštil lopatou“ a od té doby se bojím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
17.8.20 15:47

Ahoj holky, jenom informativne by mne zajimalo, kdyz jsem u apo byla asi pred 1a3/4 rokem na folikulometrii a ted bych chtela znovu konzultovat…jestli bych zase absolvovala vstupni konzultaci s podepisovanim tech papiru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
30.8.20 13:21

@ivana Ahoj, Iscare ja uz nikdy… Dokud tam bude pan primář. APOLINAR, maji trochu jiny system, je to tam takove realistické. Takove bez emoční. Jinak bez dárců. Kdyz potrebujete dárce dokážou vas na jinou kliniku. Jako za mne je TOP Unica… Clovek se tam citi super… Spis jako doma… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
30.8.20 13:23
@ipupartep píše:
@ivana Ahoj, Iscare ja uz nikdy… Dokud tam bude pan primář. APOLINAR, maji trochu jiny system, je to tam takove realistické. Takove bez emoční. Jinak bez dárců. Kdyz potrebujete dárce dokážou vas na jinou kliniku. Jako za mne je TOP Unica… Clovek se tam citi super… Spis jako doma… :srdce:

Unica má top doktora Čepeláka.

• Citovat
  • Upravit
81
30.8.20 13:33

@kveta112 primář Čepelák je clovek na svem miste. Jsou tam i super doktorky a pani ředitelka to je snad anděl.
Maji vsichni zlaté ruce… :andel: :srdce:
Vsichni jsou tam skvělá parta… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
30.8.20 13:38

@kveta112 primář Čepelák je clovek na svem miste. Jsou tam i super doktorky a pani ředitelka to je snad anděl.
Maji vsichni zlaté ruce… :andel: :srdce:
Vsichni jsou tam skvělá parta… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
30.8.20 13:53

@ipupartep
Super. Já jsem teď v 10.tydnu přirozene.

• Citovat
  • Upravit
81
30.8.20 13:58

@kveta112 tak to moc gratuluji a preji hodne a hodne moc zdravi… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta112
30.8.20 14:49

@ipupartep
Děkuju moc.

• Citovat
  • Upravit
206
6.9.20 02:44

Ahoj, máte některá aktuální ceník ivf? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
6.9.20 08:07

@bubla000 jake kliniky myslis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
6.9.20 08:52

@ipupartep APOLINARE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
6.9.20 11:20

@bubla000 Tak to nemam, ale urcite ti poslou… Upolinare akorat nejde z darovaneho vajicka, to jen pro info ;) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
6.9.20 11:51

@bubla000
Chceš poslat do zprávy?.. Mám z července…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
6.9.20 11:55

Spermiogram u Apo

Holky mám prosbu,, jaká je objednávací doba na spermio… Chlap dostal žádanku v červenci… Ještě pořád tam nebyl. Teď máme týden dovolenou on má ještě nějaké doktory tak sem si říkala, že by bylo fajn kdyby si stihl zařídit alespoň více věcí v jeden den. Jak dlouho vaši chlapi čekali na objednání? A ještě otázka, uvádí se tam někde kdy byl poslední sex? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.