Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Naomi14 nějak na sobě nic nepozoruji, občas malá nevolnost.
@Verysek7 děkuji za info, nevím právě jestli je to počasím nebo čím to
ale nevolnost zatím jen občas ale vždy to rozdejchavam
![]()
@Naomi14 myslím že i to otykani apod. k tomu patří. Ještě když člověk po těch hormonech
@Verysek7 to je taky dost možný, zobala jsem i spalovače na hubnutí a teď nemám nic když jsem to zjistila přestala jsem zobat vše takže to tomu asi taky dost napomohlo, ale hned jsem po té injekci a těch lécích co ki daly vyletěl zas o 6 kg ![]()
Holky bych se picla včera jsem si našla klíště, mamka mi ho vytáhla prý se úplně rozpadlo. Hodila ho do koše a pak do popelnice. Já pak zjistila že se dá poslat na rozbor, ale už sem ho nenašla. Je mi z toho úplně zle :zed ![]()
@Verysek7 ty jo beru tak to je mazec, no a nejde aby jsi šla na krev a aby ti sledovaly nějakou hodnotu jestli se něco děje či ne? Já začínám být nervni, nepočítají bolesti v podbřišku ustupuje i bolest prsou tak mě to dost znepokojuje, místo toho abych byla ráda tak už se nemůžu dočkat utz za 14 dní jestli je vše v pořádku ![]()
@Verysek7
To ze je klidte nakazane neznamena, ze tu nemoc chytnes. Takze ty rozbory sou oekny nesmysl.
Proste hludej misto, kde bylo kvuli fleku a horecky s bokesti hlavy. Dite ake treba melo boreliozu od komara
Holky já jsem Borilozu prodělala ani o tom nevím,, Měla jsem nějaký flek na tváři, tak mi na kožním dělali krevní testy, které boreliozu nepotvdili (nakonec to bylo opravdu jen kožního důvodu), ale paní doktorka se mě zeptala, kdy sem boreliozu měla, tak sem na ní koukala, že sem jí neměla, a ona mi řekla, že mám protilátky, že už jsem někdy mít musela,,, ale nevím o tom…
@Toluma také jsem měla před 20 lety boreliózu a klíště jsem neměla. Spíše mi jde o to, že jsem na začátku těhotenství
@Eva.e no doufám, že když už mám protilátky že to bude ok a na encef. očkovaná nejsem
no musím čekat za týden jeden na 10 dní do Chorvatska tak snad se mi nic nerozjede
@Verysek7
jenze s tim nic neudelas. I kdybys kliste poslala na rozbor a bylo na neco pozitivni - zacla bys brat atb jentak na blint, v zacatku tehotenstvi?
@Verysek7 ty jo tak to je pěkné na prd, ale když píšeš že jsi měla tak snad vše bude v pořádku když by jsi měla dostatek protilátek tak by to mělo být snad v pořádku, jinak na dovcu posílam hodně slunka a klidnou a suprovou náladu pěkně si tk užijte
![]()
@Naomi14 snad odjedeme nějak se tu zase zhoršuje situace. Máme tam pro sebe domek 200m od písečné pláže na Pagu v místě kde by nemělo být moc turistů tak jsem zvědavá
@Verysek7 teď jsem poslouchala rádio a hlásil že v Chorvatsku úplně supr málo lidí jak se každej boji že je to tam strašně fajn
tak se snad Zadaru a normálně odcestujete a hlavně se vrátíte
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.