CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
682
15.6.20 08:42

@Naomi14
A budeš volat k dr? dej pak vědět co ses dozvěděla… Hele podívej na mě PCO jako kráva, a to sem o tom neměla ani tušení a otěhotněla sem na první pokus,,, Třeba ste se prostě dobře trefili… I když já mám teda standardně testy s duchem od toho porodu/potratu… jednou sem s tim za dr běžela byla sem úplně vyplesklá z každé ranní moči, co sem dělala sem na testu měla tohle… A to jsem žádné léky nebrala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
15.6.20 09:12

@Eva.e zavolám k dr třeba ve středu, zkusím testnout zítra jestli to mizí nebo tmavne, a pak bych kdyztak volala, co jsem si četla včera tak moc moudra nejsem tak se ani neraduju ale ty prsa mi davaj zabrat :? Já mám pco taky ale horší je ze po laparce mi řekly 100% nepruchodnost obou vejcovodu proto odcházíme na ivf, bylo by to nádherné to otom žádná ale nevím v které skupině mi někdo psal že se musím ujistit že těhotná nejsem před zoladexem že způsobuje potraty ( test byl negativní a na utz jen vysoko děloha) ale zase co jsem četla tak gynprodyl se dává na urovnání cyklu a na udržení plodu jako ultros tak jsem úplně dutá… No nechám to na zítra a uvidí se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
15.6.20 09:15

@Verysek7 hele já když pomalu potracela tak mi doktor řekl že v žádném případě ne vysazovat a okamžitě začít polikat aby to v tom těle zůstávalo aspoň v malé míře ale aby to bylo, ale je pravda že já měla ultros 2-2-2 a estrofem teď už si nejsem jistá jestli 1-1-1 (1-0-1) vím že jsem ho měla a že mi to zvyšovaly :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
15.6.20 09:19

@Naomi14
Stejně je to zajímavý viď? Jako párkrát jsem si těhu test za život dělala, když se ms zpozdila třeba o pár dnů, ale vždy bylo absolutně sněhobílo,,, A od toho porodu jsem si dělala třeba tak 6× jak sem z toho byla vypsychlá, aby náhodou něco, ještě když mi mizela ta MS a vždycky takovejhle duch tak nevim, taky mi to příjde divný :D Jsme exoti viď,, :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
15.6.20 09:22

@Naomi14 a když jsem zavadeli svá večer a dva ráno mám stejné množství i polikat? Mi bude zle. Zase na jednu stranu jestli to tak nemá být tak by ani utrous bepomohl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
15.6.20 09:24

@Eva.e to mj povídej, kdybych bála blázen tak bych to chápala ale když ta carka byla snad na každém druhém testu tak jsem taky šla a dr že tam nic není ale raději mj vzal krev a tam nic :think: ale taky to mivam někdy víc někdy min někdy vůbec nic ale bejvaj často zozitivni ale trvá to delší dobu než carka vyzkoci ale teď najela hned to je to co mě rozhodlo, kdyby třeba test zaschl tak neřeknu ale vyjela hned s tou kontrolní :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
15.6.20 09:28

@Verysek7 hele já to tak měla, to co jsem zavadela jsem měla i polknout, ono to má účinnost prakticky stejnou jen s tím rozdílem že když zavádis tak to máš blíž k děloze ale na druhou stranu ti stejně půlka výtečné a je tam prd když polknes vstřebá se vše a ne vytéká tic, jen někdo s tím má problém že se mu točí hlava a je mu zle a má závratě já to měla cca 3 dny pak si tělo zvyklí a do týdne přišel potrat takže jsem zas vysadila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
15.6.20 21:49

Jak to chodi s IVF?

Ahoj holky, chtela bych se jeste zeptat, jak to presne chodi u Apolinare s IVF. Na stimulaci dostanete leky predem, nebo jdete napred na utz? Kdyz vyjde MS na vikend, tak co? Pracuji i v sobotu? Co kdyz vychazi na vikend OPU? Mam problem se zranim vajicek, takze bych nerada nejak o den driv nebo tak neco… Uz jsem se skoro rozhodla, ze pujdu k Apo, ale toto je posledni vec, kdy vaham. DIK!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
16.6.20 08:13

@Verysek7 dobre ráno tak jsem asi divna, carka netmavne ale ani nezmizela nebo nezesvetlala :zed: tak nevím co se děje :lol: :lol: :lol: už se musím smát nebo se z toho zblaznim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
16.6.20 08:20

@Verysek7 horní je neděle spodní je teď ráno takže úterý 8:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
16.6.20 08:20

@Naomi14 mě tedy přijde tmavší než minule, tak uka foto testiků vedle sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
16.6.20 08:21

@Petra Star já měla OPU vždy v sobotu. Zajdi tam a porad se. Objednej se k Jirsové je nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
16.6.20 08:23

@Naomi14 fakt mi přijde tmavší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
16.6.20 08:24

@Verysek7 tak já jdu volat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
16.6.20 08:27

@Naomi14 podle mě krásně pozitivní :srdce: ale hold Tě asi čeká ještě asi čtvrteční testování a pak bych volala dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.