CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7486
17.6.20 08:58

@Naomi14
pdg je geneticke vysetreni embryii.
u nas u Apolinare take nezjistili u male tezkou vadu z plodove vody. nakonec nam umrela, kdyz ji bylo 7 let :andel: :srdce: geneticka zadala, at udelaji kordocentezu (ta by to byvala odhalila), bohuzel mlada lekarka, co tam byla si netroufla a nikdo z panu profesoru si neudelal cas, ze pry plodovka staci :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
17.6.20 09:05

@Toluma ty jo tak to je hodně smutné :,( to je mi vážně moc lito :,( :,( :,( my jsme chtěly genetiku embryí abychom zjistily proč neustále pitracim v 6tydnu a bylo nám řečeno že jsme mladý a nemáme předpoklad pro to abychom měly nějakou vadu :? Ani prez to že moje mamka potratila 6× a v rodině máme rakovinu snad úplně všeho a z příteli o strany v podstatě dost podobně tak nemáme predpoklad :think: :nevim: drž se kocko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
17.6.20 10:27

@Naomi14 @Toluma

Ano jak už zmínila Toluma je to genetika embrií,, dřív to bylo PGD teď se tomu říká PGT.
Jinak ono tu genetiku si můžeš udělat i samozřejmě jako samoplátce ale je to hodně drahé…
Každopádně chlapa testovali na nějakých těch 34 mutací a měl to všechno v pořádku…
Jinak o darovaném vajíčku zatím nepřemýšlím… ani se mi to z jistého hlediska nezamlouvá… ale uvidíme no,,, zkusíme jít touhle cestou… a pak třeba až mi bude 39 a bude to moje poslední šance jak mít alespon poloviční své dítě tak bych do toho možná šla… zatím sme tuto variantu doma oba zamítli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
17.6.20 18:53

@Eva.e pidila jsem se po tom ale cenu jsem tak jako tak nenašla :,( ale tobě držím palce a plně chápu tvé rozhodnutí taky jsem to zvažoval po těch potratech, pro přítele to je přijatelnější než darované sperma že přej už by to nebylo jeho a v tom se nějak rozchází naše názory protože když apeluju na to že ani moje to nebude vždy mě odpoli tím že to budu 9 měsíců nosit tak že to že mě něco mít bude. :zed: no uvidíme co bude a nebude a tobě držím palečky moc moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
18.6.20 13:50

@Naomi14
Já tam v ceníku něco viděla ale jestli to bylo přímo ono to nevím… něco kolem deseti tis…
Jinak holky takže… 30.7. 2020 je můj velký den a 1. konzultace v CARU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
18.6.20 14:11

@Naomi14
ono zalezi, co by z te genetiky delali, jestli zaklad, co je pravdepodobne, pokud v rodine nic nemate, tak tam je to tusim okolo 10 000 za jedno embryo (videla jsem tusim v jinych CARech) a predpokladam, ze ta cena bude podobna
plus teda poplatek za biopsii a tam se ceny dost lisi, ale u Apo je to 10 000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
18.6.20 17:24

@Toluma dekuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
18.6.20 17:26

@Eva.e ty jo supr tak to moc držím palecky :hug: já se první konzultace nemohla dočkat, a pak jsem stejně čekala dlouho protože jsme se trefily mezi vánoční svátky :zed: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
18.6.20 17:28

@Naomi14
jo ted me napada, ze ta cena za tu genetiku uz nekde byva uz i s tou cenou za biopsii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
23.6.20 10:30

@Naomi14 tak jak to s Tebou vypadá? U nás se pidižlik drží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
23.6.20 10:31

@Eva.e držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
24.6.20 14:36

@Verysek7 ahojky zítra jdu k doktorovi skrze umělé, když jsem jim volala že jsem asi těhotná tak mi termín nechaly tak pochybuji že uvidím to co ty ale moc bych si to přála, když uz je to zázrak nad zázraky tak aby se nám taky udrzel :dance: :oops: už mám čárky i na citlivosti 25 tak snad tk vypadá dobře uvidíme co zítra no ( ten co je sám je dnes tedy středa ráno a tam co jsou dva je světlejší neděle odpoledne a pod jim pondělní ráno, ale přijde mi že od pondělí už to není takoví posun :?) já vím jsem magor ale nemohu tomu uverit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
24.6.20 14:45

@Naomi14
Moc ti držím palečky… :palec: :palec:
Hned zítra písni budu na tebe myslet a jsem zvědavá co ti řeknou…
Já už se těšim na toho 30.7 snad mi to alespon uteče do té doby,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
24.6.20 15:03

@Eva.e děkuji moc jsi zlatá, bojím se bojím :? Tobě také budu držet palečky to víš že to uteče, já se taky nemůžu dočkat na jednu stranu bych byla strašně ráda kdyby mi řekly jsme (minimálně ve 13tydnu :lol: :lol: :lol:) ale to se nestane ani prd :? Vím že i pak se může něco stát ale pro mě je nejhorší přelom 5-6tyden a když nemám MS nevím od " kterého sexu" to počítat tak mám celkem dost nerva kdy to nejhorší může nastat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
24.6.20 15:08

@Verysek7 a v kolikatem že jsi týdnu prosím pěkně? Já když byla toho 11. 6. Neviděl nic a to byl čtvrtek a v neděli jsem testovala a měla jsem toho ducha, tak bych mohla být +- 5tyden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.