Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Naomi14 já až na únavu také už nic moc nepocituji. Tak snad také vše ok. No už jsme doma a návrat do reality děs tam bylo krásně a klid.
@Verysek7 ahoj já jdu v pátek a říkala že můžu během dne kdokoliv že na Lacno to určitě být nemusí, docela mě to Teda zarazilo ale říkala že ne
a návrat do reality ti věřím musí to bejt hrozne z klidu a pohody do toho chaosu tady
ale teď už by se zas měly obnovovat roušky pomalu ale jistě a to bude teprve zážitek, já byla včera u dr dát mu konečně papíry tak že ten zázrak chce taky vidět a ve čtvrtek jdu na nějakou kontrolu nebo poradnu nebo co že to říkal
a ta rouška v ordinaci to strašný vedro já myslela že mě klepne ![]()
@Naomi14 tak jako jsem byla nějak špatně objednaná a jdu až ve čtvrtek.
nechápu. Škoda že nejdu v pátek mohli jsme se potkat. Já mám stejně nějaké špatné tušení ![]()
@Verysek7 to mi ani neříkej
mysl ovládá spoustu věcí, vzpomeň na dovcu a uklidňuj se že je vše v poradku a uvidíš že to v pořádku i bude. Já mám dorazit buď pátek nebo pondělí tak uvidím kdy dorazím no, hlavně jsem zvědavá na zítra na tu poradnu tam mám dát moc a přijít na lačno až 8:45 to umřu hlady
to je opravdu škoda že se ne potkáme, konečně bych že skupinky taky někoho poznala
Ale moc moc na tebe myslím a držím palečky a uvidíš že to bude v poradku
![]()
@Verysek7 já vždy když jedu k apo tak funim jak hroch jsem dost silná a ještě jezdím metrem a tam jsou taky nutné takže umiram už po cestě, pak se doplacam tam a tam taky kolikrát sedím hodinu a funim šíleně, už aby to bylo pryč
u mého dr je to na chvilku zavoláš že se chceš objednat a na termín kterej dají vždy přijdeš na řadu tam to má dobře osefovane abychom se nepotkavaly ve větším počtu
ale i tak teď jsme tam seděly 3 tehule a jedna s 10letim klukem a to byla výzva, on sj pořád chtěl povídat že so boji aby máma neměla mimino že už jsou 4 a že páté už by nechtěl a já seděla a jen kejvala hlavou aby to se mnou neseklo bylo tam vedro, výdej Hank a ještě promluvit no to už jsem si kopala jámu fakt že jo
Ahoj holky, nezbyly některé z Vás léky po úspěšném IVF? Mám už vycerpany pokusy na pojišťovnu
.. Chtěla bych zkusit ještě naposledy aspoň minimalku, pomohl by mi Gonal, Decapeptyl nebo Diphereline a Menopur. ![]()
@Naomi14 tak to sis to užila pořádně. Já dnes taky masakr na krev jsem dorazila 10:30 a zrovna měli desinfekci prostor do 10:50. No masakr lidi, otevřeli 10:55 já byla do padesáti venku a pak tam ve frontě umíral v roušce, naštěstí to šlo rychle a v 11:10 jsem byla na řadě a hurá pryč. Lidi se predhaneli děs. Tak se této době vyhni mají to asi každý den.
@katy3011 ahoj já mám myslím gonal, a pichla jsem si ho jen jednou a přišla korona takže je z jednoho péra 200jednotek pryč ale druhé není ani nacnute, a mám hromadu estfofemu kterej nevyužije už vůbec pořád mi ho predepisovaly i prez to že mi po něm strašně padaly vlasy ![]()
@Verysek7 ty jo tak to děkuji za info, to by mě asi slehlo ještě tam takhle tvrdnout ve fronte
a jak se dnes cítíš zlatí uz je lépe?
@Verysek7 ahojky teď mi tak došlo co ti vůbec řekly na tu krev, byla jsi na lačno nebo ne? Mě bylo řečeno ze že můžu kdykoliv během dne tak je přece blbost aby jsi přijela třeba v 1 a byla hladová
ale zase mi přijde divné že na krev mě posílají vždy ráno na lačno tak mě to zaskočilo abych nerekla něco špatného ![]()
@Naomi14
nalacno se chodi, pokud odebiraji cukr nebo jaterky. ke screeningu to potreba neni, muzes prijit po jidle. Ono skoro vse se da delat po jidle, jenze vetsina je lina se podivat, co se odebira a tak radeji reknou, ze nalacno
@Naomi14 jinak já se budu cítit dobře až když vyjde dobře screening
teď jdu k mojí dr. 29. 7. Tak doufám, že e vše ok. Ale asi jo protože mi pupek roste hrozně moc už si přijdu jak ve čtvrtém měsíci. Kamarádka je o 5 týdnů déle těhotná a nemá vůbec žádné břicho.
@Verysek7 já právě že jsem to měla i na zadané že se nemusí na lačno, jen jsem se chtěla zeptat. Tak to já Teda břicho nemám ale to je tím že jsem tlustá, no já jdu až po screeningu k doktorovi že přej dříve mě vidět nechce ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.