CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1017
27.7.20 18:47

@Naomi14 tohle mám v 11tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
27.7.20 18:50

@Naomi14 jen koukám jaký mám libovy nehty, po dlouhé době jsem dělala na zahradě a hned to takhle vypadá. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
28.7.20 07:16

@Verysek7 tak ty jsi o proti mě nudle hubenoucka, já jsem jakoby nafoukla ale ne takhle hezky kulatá, já si na kulatost počkám nejméně do 5 měsíce :lol: :lol: :lol: :lol: a jsem na konci 10tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
28.7.20 19:28

@Verysek7 jsem teď ve 12 tt a břicho mám stejné jako ty, možná větší. Za tyden jdu na screening a pak už to chci oznámit v práci, už se to dost špatně maskuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
29.7.20 12:57

Holky dnes na UTZ špatný miminko je malinký a bez srdíčka. Je konec. Nechápu. Měla jsem špatné tušení když poslední dva UTZ bylo menší a tušení se mi potvrdilo už podruhé konec prakticky ve stejném týdnu vždy při přirozeném otěhotnění, tak nechápu jak je to možné když Robínek je krásný zdravý kluk jak to že mi ty těhotenství konci takto. Mám se do pátku rozhodnout jestli kyretaz nebo nechám samovolně odejít v pátek jdu na další UTZ jestli se ta bublinka borti a samo odejde. Zatím nekrvacim ani nespinim. Měla jsem cca v 7tt opět trošku herpes tak jestli to nemohlo být tím ale u Robinka jsem měla furt v tehu a ok, ale je fakt že až později. Nebo jestli sehrálo roli klíště i když flek sem tam ani neměla a nic mi nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
29.7.20 12:59

Co by jste udělali vy na mém místě kyretaz nebo počkat až budu krvácet beru utrous tak ten to asi držel, že jsem nekrvacela. Pak beru stačil na ředění krve, tak že by zase tromby na placente no nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
29.7.20 13:14

@Verysek7
To je mi lito :hug:
V jakem jsi byla tt? Mozna bych zkusila prirozene, ze to je setrnejsi :think:
Genetiku vysetrenou mas? Nebo tech miminek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
29.7.20 13:39

@Toluma to bylo přirozeně z umelka máme ročního syna před tím jsem otěhotněla z IUI a potrat asi 9tt teď naprosto přirozeně a konec 11tt nebo u prvního mi řekli že byli tromby na placente. Teď ještě nevím když jdu na UTZ v pátek jestli půjdu na kyretaz nebo necháme samovolně odejít. Má někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
29.7.20 13:45

@Verysek7
To je mi líto… :(… Tak kyretaz můžou udělat vždy když to nepůjde samo ne? Je to lepší pro tělo…

Příspěvek upraven 29.07.20 v 14:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
29.7.20 13:46

Dotaz

Jinak holky chtěla bych se zeptat platili ste už něco při první konzultaci když jde chlap i na spermiogram rovnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
29.7.20 14:07

@Eva.e neplatili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
29.7.20 14:08

Mám hrozný strach co mě čeká :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
29.7.20 14:08

Nechápu proč už mě to zase potkalo co dělám špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
29.7.20 16:21

@Verysek7
Ja vim, ze prirozene. Ale jedtli mate vy genetiku? A u prvniho miminka kvuli trombum? Na hematologii chodis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
29.7.20 16:48

@Toluma nene genetiku asi nemáme ani nikam nechodím. Zkusím nějak poresit s dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.