Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Naomi14 snad jo. Tak jsem byla na UTZ srdíčko krásně tlouklo, ale nějak doktorka že je menší. Měl být 6+6 a na UTZ 6+2 prý mě chce vidět ještě za týden před dovolenou tak jsem trošku nervózní měl 0,52, prý je to v normě. Tak jsem jako na trní. Už jsem před Robínkem tohle zažila, že byl prcek menší a pak jsem potratila i když bylo srdíčko.
@Verysek7 ty jo tak to je krásné, doufám že mě na další kontrole čeká už taky srdicko
no a říkala jsi ji o tom klistakovi? Tam tk nejsme o moc od sebe když to tak vezmu, protože když říkal že jsem kolem 5tt tak jsi psala 14dni že je mezi nama a když já tam teď půjdu tak si myslím že to bude kolem toho 7tt tak jen tyden
a to se chodí na začátku takhle často jo? Já byla toho 25. Teď půjdu 9 a to mi řekl že když bude vše v pořádku tam už mám chodit ke svemu ![]()
@Verysek7 ahojky tak ty nervy staly za to, přišla jsem pozdě kvuly výluce v metru tak mě nechaly hodinu ještě pěkně vycukat
ale je krásné velké a má i to bozske
není tam pořádně vidět protože se akorad otočilo když to zastavil ale podle všeho hlavu má nahoře co říkal doktor ![]()
Holky mely jste nekdo u Apolinare posilana embrya na genetiku? kolik se plati za odber materialu z blasty?
@Toluma mě čeká za 14dni teprve úplně první koncultace v Caru kvůli IVF s PGT-M… Takže nic aktuálního také zatím nevím… ![]()
@Eva.e
no ja se na to prave zapomela zeptat, hlavne, ze jsem si to napsala ![]()
@Naomi14 no super gratuluji.
já na dalším UTZ vše ok. Ale furt je trochu menší. Jdu příští týden na krev před screeningem a 29 UTZ a 10.8. Screening. Tak snad vše bude ok. Teď si užíváme dovcu ![]()
@Toluma
A tys byla také teprve na úplně první konzultaci? Já sem si představovala že nám právě na té první řeknou co kolik bude stát atd, abych se mohli rozhodnout zda do toho půjdeme nebo zda Budem muset ještě šetřit.. Nemáme zrovna velké úspory…
@Eva.e
ano na prvni. Cenik mi vlastne neukazali vubec a ani se se mnou nebavil o zadnych metodach. Cenik teda maji na webu a tam je napsano, ze za odber na genetiku se plati 10 000. ja tam pak jeste volala a zas rikali 6 000 - coz ale v ceniku neni. Tak tezko rict.
oni ale chteji rovnou poslat zadost na pojistovnu a ty mezitim nez se to schvali mas jit na odber a objednat se na kontrolni utz ten 10-12 DC. tam by podle vysledku uz meli naplanovat protokol. tak jestli u toho pak proberou i metody
pak uz muzes s dalsi MS zacit. nedstala jsem ani zadnou zpravu, tak se nemam od ceho odrazit ![]()
@Toluma
Ty jo to díky… My jdeme 30teho… Máme si přinést papíry, které máme z genetiky.. Kde mne zjistili, že už přirozené těhotenství nedoporučují, prý mě prohlídnou a chlap půjde na spermiogram… Já mám Teda ještě k tomu PCOS a MS už nemám 9mesicu… Dnes sem vzala poslední pilulku antikoncepce, ale pochybuji, že bych to teď zázračně dostala… Tak sem zvědavá, co tam semnou vymyslí…
@Verysek7 děkuji, tak to je paráda že vše bylo v pořádku a teď můžeš v klídku dovolenkovat, můj doktor taky dovolenkuje takže papíry mu ponesu až v pondělí tak si myslím že taky bude chtít udělat kontrolní utz, na krev a 1 screening půjdu ještě k apo tak jsem za tk šťastná na krev jjdu kolem 24-28.7. A první screening 17. 8. Tak jsem zvědavá
jako přestalo mě vše krom bolesti prsou tam mě tk až děsí
ale všichni rikaj že když mi jic není tak je tk naopak v tom nejlepším pořádku
tak snad bude tak si užij dovcu a hlavně se vraťte ve zdraví ![]()
@Eva.e
jo taky mame mit genetiku, udelal se mnou pomerne podrobne anamnezu, pak gynekologicke vysetreni a utz
@Toluma
My už máme hodně vyšetřeních za sebou,, neseme si už z genetiky výsledky čeho sme přenášeči i ty výsledky z té základní partnerské genetiky. K tomu sebou budu mít ještě nedávno dělaný hormonální profil atd tak jsem zvědavá ještě na ty spermiky jestli tam nebude nějaký problém ale snad ne…
Docela mi to vychází i dobře včera sem zobla poslední piluli antikoncepce takže budu nějaký 15den tak sem zvědavá co tam zajímavého uvidí… A u koho jsi byla? Já bych velmi ráda narazila na paní doktorku Jirsovou, ale jelikož je doba dovolených nedokázali mi říct ke komu půjdu.
![]()
@Eva.e
ja uz mela tez vse hotovo, HP pocitej, ze budou chtit novy.
Holky zítra jdu na krev k APO před screeningem a už si nepamatuji jestli se chodí na lačno, nebo ne? Děkuji za info
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.