Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Eva.e to budu moc ráda, díky. Jak dlouho se čeká na konzultaci?
@bubla000 já jsem čekala měsíc a kus ale nabízeli nám možnost kdyby někdo odpadl na rychlo, že by nám zavolali, ale jelikož partner kvůli práci tak na rychlo nemůže s díky jsem odmítla.
Holky a prosím chlap jde Teda na spermio zítra jak je to tam s výsledky? Kdy ste se dozvěděli? Díky..
Ahoj, v sobotu mám OPU. Kdy vás propustili? Kontrolovali jestli máte doprovod? Potřebuji odejít sama, chlap musí hlídat prcka. Co myslíte, půjde to?
@bubla000 ahoj tak já měla tenkrát opu v týdnu a pustily mě snad po 4 hodinách od narkozy ale doprovod je nutný, přítel byl ve skluzu a mě nechaly sedět na chodbě a dozorovaly mě zda tam jsem a kdy odejdu, když jsem šla jen na toaletu a nevěděla že to mám někomu říct tak jsem měla telefon kde jsem abych se okamžitě vrátila do nemocnice v případě komplikací atd tak jsme řekla že jsem hned zpět že jsem jen na toaletě a když jsem se vrátila tak mě vynadaly jak malé holce, takže u Apolinare tk za mě bylo kontrolované podstive a jsem jim za to vdecna
![]()
@Eva.e Ahoj, mohu prosím poprosit o ceník? V lednu nás to čeká tak ať víme kolik si máme nachystat prosím. Moc děkuji m
@andrevo
Maji honormalne na strankach. Je tam cenik vseho na karlaku a par stranek je venovano i CAR. Jinak okolo 15 000 za ISCI a mrazeni
Ahoj všem
,
chtěla bych se poptat na aktuální informace okolo KET.
Jak probíhá, jak je to finančně a zda mají nebo nemají nějaký omezený provoz vzhledem ke covidu… Děkuju! ![]()
Všem mnoho zdaru!!! ![]()
@ptacek86 Cenik od str. 6 https://www.vfn.cz/…azene-zp.pdf Ale to mas o dva pripsevky vyse. Myslim, ze vse tam bezi normalne. Snazite se ted o druhe? Pamatuju si ted asi 4 roky zpatky…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.