CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
30.7.20 12:44

@Verysek7 Moc mě mrzí, co tě potkalo. Četla jsem tuhle diskuzi a držela palce. Je to kruté :,(
Už ses rozhodla, jak dál? Jestli počkat nebo kyretáž?
Já od pondělí bohužel řeším to samé a jsem rozhodnutá zatím počkat. Zítra jdu na kontrolní utz a tam se snad domluvim na dalším postupu a nebudou mě hned tlačit do nemocnice. Taky se bojím, co mě čeká a jak to bude probíhat. Ale je hodně diskuzí, kde se o tom píše, tak aspoň možná trochu představa je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
30.7.20 15:28

@Naomi14
Ahojky,,, tak jsem byla už na 1. Konzultaci a pocity nic moc… Docela zklamání,,, přítel nakonec ani na spermiogram nešel, prej mají zrovna rekonstrukci,, ale že by to třeba zavolali předem? :zed: :pocitac: Jediné co tak snami vypsali papíry,, o tom informovanem souhlasu… Když sem řekla doktorovi, že to nemám koukal na mě jak na blázna pak mě vyšetřil a řekl že sem samé překvapení, dle HP na PCOS nic neukazuje, ale skutečnost dle UTZ jo takže jen kroutil hlavou. Pak mi řekl že mám jít znovu na HP až to dostanu tak 2den MS tak sem mu pripomnela skutečnost že sem to od ledna neměla, tak mluvil něco o utrogestanu na 10 dní abych to teda dostala,.. Nakonec mi dali ceník a zadanku chlapovi na spermio o které sem si Teda musela říct, a zadanku na krev kvůli tomu HP o utrogestanu nikde ani slovo. :nevim: A Teda že máme čekat až nám někdo zavolá z laboratoře kvůli té sondě na genetiku co pry nebude dřív jak za 3mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
30.7.20 15:48

@EfaJel ahojky, včera se mi rozjelo krvácení, večer i kusy že mě litali bolelo dost břicho kolem druhé hodiny, ale nic co by nedalo vydržet. Krve dost, ale spíš jak hodně silná MS. Vzala jsem si půlku Paralen usla a ráno dobrý už skoro nekrvacim. Tak snad už je vše za mnou a zítra na UTZ vše bude ok a nebu muset na kyretaz. Držím Ti také palce :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
30.7.20 15:51

Holky má někdo zájem o léky na IUI a IVF co tady mám bude za měsíc procházet. Viz foto. Or nerozbalen, Tam pár tablet vybráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
30.7.20 15:57

Dále jestli někdo využije mám tu trochu Ovaleap, ale teď koukám že exp. 04/2019 tak to asi nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
30.7.20 17:35

@Verysek7 Tak at to zitra dobre dopadne, dej pak prosim vedet. Takhle to vypada, ze to neni tak hrozne. A je fajn, ze se to rozjelo samo tak brzy po vysazeni utrose. Ja vysadila v pondeli a porad nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
30.7.20 17:54

@EfaJel to jo také jsem to tak rychle nečekala, ale jsem ráda, že to brzy bude za mnou. Zajdu asi na Imunologii a genetiku jestli je vše ok nerada bych to zažila znovu. A říjnu to zkusíme znovu. Třeba budeme mít štěstí a povede se to zase na první vrz :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
30.7.20 18:50

@Verysek7
Tak snad uz budes mit klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
31.7.20 15:18

@Verysek7 zlatí to je mi moc lito se stalo, za mě je lepší být doma, ale to je věc názoru já osobně už bych do nemocnice nešla je pro mě daleko lepší být v klidu doma a prostě jen zajít na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
31.7.20 15:23

@Eva.e ahojky tak to mě Teda pěkně dostalo co si Budem, to jsem tam nikdy nezažila, přístup supr hodně lidi nadávají na střídání doktorů ale já měla max 3 na který jsme byly zvyklý už od začátku :think: jako co kdo řekl tak prostě tak bylo a hotovo co se týče nějakého poslání někam šlo se hned když ne tak tě objednají na co nejlepší termín, ale toto mě vážně zaskočilo. My jsme měly spermií hned první den, na genetiku nás poslaly po 2 potratu a tyky jsem na ni čekala 3 měsíce, ale dočkala jsem se tohk že mám černé na bílém to že nám nic není :zed: je to zvláštní kdyz nám nic není a po ivf 4 tehu a nikdy nic a teď plně přirozené početí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
31.7.20 16:49

@Naomi14
Ahojky tak já genetiku jako klasickou párovou atd už mám z té genetiky kvůli tomu ukončení vloni a onemocnění co odeme mimčo může zdedit… Tohle dalsi čekání má být kvůli té genetice embryí prej, to že prej pro ně dělá genet,,, a co mi tedy zaskrtali tak už jen zaklad bez léků vycházel na 30tis.
Dneska jsem byla na své první akupunktúře v životě, kamarádka mi zkusí MS vyvolat takhle přírodně…
Když už mi nedali ani nic na to vyvolání,, to můžu čekat taky do konce života už na MS… Když sama od sebe nepřišla už od ledna. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
1.8.20 07:44

@Eva.e ahojky hele každé tělo je jiné a já můžu říct a svatosvate odprisahnout že mě pomohly bylinky od pana Jukla, ať si každej říká kdo chce co chce byla jsem u paní jednou na čištění a řekla mi že do půl roka bych mohla otěhotnět ale že si myslí že to bude chtít znovu pročistit, já osobně ji označují za samanku protože je to rituál kde tě promasiruje a zaměří se na to co nejvíc tě trápí, řekla mi přesně že bylinky budou fungovat do měsíce až do 3 měsíců já ti říkám přesně 31 dní od užívání bylinek MS přišla sama a prirozene, samozřejmě u apo tomu nevěřil že tyto bylinky to dokážou a už ne takovéhle člověk, podívej se na mě bylo mi řečeno že jsem druhá z Apolinare která otěhotněla prirozene, a říkám ti že podle mého za to může ona, napsala mi čaj na oplodnění, lymfatický čaj, a v tabletách bylinky a to byl sisak bajkalsky, fyrosan H, MACA+kotvicnik a v kapkách jód… A trada jsem v 11tydnu přirozeného početí, po 5 letech snažení, 4×potrat a genetické vyšetření a vše další kolem je v naprostém pořádku :think: takže za mě ty bylinky a tahle samanska léčba stojí za to :potlesk: jen co bude po screeningu chystám se k ní s obřím pugetem a velkou dekovackou za to co dokazala :hug: :srdce: oni h apo podle mého fungují tak že na co se nezeptal to prostě není, já když se ptala na genetiku embrya bylo mi řečeno že nemáme předpoklad k tomu aby malému něco bylo když jsme oba mladí a zdraví, takže mi ji ani neudělaly, když už jsem šla pro rozpis léků a aplikoval první injekci volaly mi že musím okamžitě léčbu ukončit kvuly korone, přišla jsem na kontrolu po korone a znovu mi daly zoladex a gynprodyl, když jsem volala že jsem to stále nedostala tak že mám přijít na smluvenou kontrolu a zkoukneme co se tam děje po té koňské dávce a ono trada gratulace k 5tt :think: a to už mi sestra mezi dverma nadávala že nemám predoperacni na opu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
1.8.20 10:11

@Naomi14
Ahojky jojo já tomu věřím bylinky dokáží zázraky… Ona mne včera taky dělala spesl masáž těch ženských bodů kudy vedou ty různé nervy a spojnice… Dělá vyloženě čínskou medicínou, taky mi prý sežene a namicha něco přímo na vyvolání. Pak mi napichla jehlicky na nějaké ty body a třeba večer sem cítila pobolivani podbřišku jak před MS tak se tam třeba něco děje. Za týden jdu znovu byl to relax…
U mě je blbe to že předtím jsem také otěhotněla téměř bez MS a hlavně hned napoprvé přirozeně… Jenže u mě je prostě ten problém že sem na to IVF odkázana prostě kvůli té genetice… A riziku opakování se že to, to miminko zase zdění po mně… A další mrtvé dítě já prostě porodit nezvládnu psychicky. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
1.8.20 11:45

@Eva.e to je jasné musí to být na ty nervy strašný nápor, já byla odkázána v podstatě hned když po roce snažení a ob měsíc vyvolávání MS to dr vzdal, než jsem tam došla byla jsem na laparce a tam mi sdělil na přímo děti mít nebudete děloha se neplní je špatná a zaklonena, když už jsme do ní něco dostali tak opravdu jen minimum a naprimo prez vejcovody nejde ani kapka a vaječníky jsme vám ocistily z toho nejhoršího, po banální zákroku 20min jak mi bylo řečeno mě po 2 hodinách nemohly dostat z narkozy, no jic příjemného ale ten šok že po 5 letech bez menstruace a ustavičně naděje z ivf přirozeně početí jo do teď tomu nevěřím :oops: z jehlice jsem upřímně poprdsna jak blázen ale na bylinky vážím vážně hodně, uvidíš ono se to srovná a bude dobré :hug: :srdce: moc moc ti to preju aby vše bylo bez problémů a v poradku :srdce: :hug: posílám hodně sil, budeš je teď potřebovat :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
1.8.20 12:01

@Naomi14
Hele já si vůbec nedokázala představit jaké to bude a byla sem milé překvapená… Vůbec to nebolelo… Ani sem necítila že mi to někam pichla je to tak strašně slaboucke… Přirovnala bych to jako když si někdy všimnu že ki něco svědí na chodidle a zjistím že tam mám zabodnuty jemnoucky chloupek našeho křížence jezevčíka… :lol: :mrgreen:
Jinak s tou narkozou je to docela náhoda… Taky s tím mám problémy. Po 15min zákroku na močové trubici… Sem se vzbudila na pooperačním a první slova dr bylo no vy ste nám Teda dala. Moje mamka i babička s tím měli taky potíže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.