Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Toluma Ne, toho jsem si vygooglila a vím, jak vypadá. No, ještě na 100% rozhodnuti nejsme, ale do týdne to cheme vyřešit. Na konzultaci jsme čekali asi měsíc, ale když jsem tam volala o 2 týdny dřív, tak mi nabízeli hned další týden, to jsem si ještě rozmyslela, myslela jsem, že mají dlouhé čekací doby, tak jsem si to chtěla pojistit. Pak jsem tam volala znovu a byl to ten měsíc, tochu mě to zaskočilo, ale uteklo to. Asi se jim začinají „vracet“ lidi. Takže teď to zas může byt jinak.
@beata84
diky, tak ja se zkusim objednat a uvidim, zrusit se to da vzdy
Ahojky holky, moc Vas zdravím
naše zlatíčko z IVF bude 7.7. Slavit rok a včera protože mi už pár dní není dobře jsem si pro jistotu udělala testik než do sebe hodím ibac. A dvě čárky. Jsem v šoku to bych opravdu nečekala, že si řekneme tak zkusíme druhý, ono to stejně nepůjde. A ono hned na první dobrou. Já jsem si říkala tak za půl roku, rok ideál, ale takhle hned
mám na jednu stranu strach a na druhou stranu radost. Mít prcky od sebe 1,5 roku bude asi zahul
přikládám fotku Robínka no a i testiku
ten sem dělala včera kolem dvanácté MS bych měla dostat zítra
@Verysek7 ahoj tebe si pamatuji, jestli jsi to Teda ty.. To už je t ok vážne rok od porodu? Tak to už jsem na tom vážně špatně když já stále a pořád nic a ty už čekáš druhé velká gratulace :smiling_face_with3_hearts:
@Naomi14 jo jo to budu určitě ja
. No adi je to fakt v hlavě jinak si to neumím vysvětlit. Mám dost bolesti břicha tak snad to bude ok ve čtvrtek jdu k dr tak uvidíme. Držím Ti moc palce. Jedná holčina co chodila do Genetu na nějaký doporučení šla na odblokování páteře a tam ji řekli ať měsíc počkají a pak to zkusí a hned otěhotněla. Třeba je to nějakým vnitřním blokem. Když to řekla v Genetu tak ji řekli, že kdyby o tomhle říkali jsou bez práce. Tak třeba zkusit nějaké fyzio a masáže. Třeba to pomůže ![]()
@Verysek7 hele i na tom jsem byla i bylinek mám 4 krabky a kapičky i čaje a stejně nic
já jsem prostě něco extra
to jdeš tento čtvrtek? Tak o sobě dej zase vědět ráda si přečtu něco nového
já jdu zítra na kontrolu před ivf tak uvidíme jestli nás pustí dal nebo jestli nám řeknou že nakonec pauza bude
já dostala zoladex pak jsem si pichla 1 gonal a od té doby žádná MS, prsa bolej břicho už ustupuje a na testu nic a MS taky nikde, jako vždy úplně zapeklita situace ![]()
@Naomi14 já zkoušela u Robínka taky vše i akupunkturu, masáže, bylinky. Jedno vajíčko a povedlo se. Asi náhoda, štěstí i zázrak. Se říká nemyslet na to, ale po dlouhém snažení to prostě nejde. Držím palce. Ono se to povede když to člověk nejmíň čeká
Ahojky holky tak poslušně hlásím, dnes mi opět pichly zoladex a za 14 dní kontrola a nasazení léků takže pauza se u apo nekoná, jinak by mě léky nedaly ![]()
@Naomi14
drž palce na úterý… Jestli nám dá genetika zelenou zavolám si hned na objednání k 1. Konzultaci.
@Eva.e tak to na tebe budu myslet každým krokem dráha
hodně hodně štěstíčka ![]()
Holky tak nějak do éteru, skoro 14 dní mě bolej prsa od prvního zoladex jsou to 3 měsíce a já to stále nedostala ( přišla doba korony takže zoladex byl v té době aplikován zbytečně) ale dotaz zní doktor mi řekl že pravděpodobně proběhla ovulace a že si myslí že MS dorazí co nevidět, ale jestli si mě dobře pamatujete víte že u mě nemít to půl roku a déle není žádný problém kvuly nadváze a pco, ale skoro 14dni mě bolej bradavky a mám je jak špunty od kopacek, testy jsou negativní, na utz dnes taky nic nebylo a doktor říkal že to může být k té ovulaci, ale když ki pichly ten zoladex do 2 hodin jsem myslela že mi bouchnu prsa, najednou jsou mi všechny podprsenky malé, prsa polej snad i naposled a mě se toto k ovu nikdy nestalo
pen_mouth: myslíte že to je ten zoladex??? Jo a předepsal mi gynprodyl na 7dni nebk do příchodu MS u nás ho budou mít až zítra kolem 15:00 ale to je jedno chci se zeptat měl ho nedko z vás? Říkal že každopádně polknout ikdyz se může j zavádět, ale toto je u ultrogestanu a když jsem polkla ten gak se mi točil svět tak jsem zavadela a byla jsem v poho a toto je přej něco podobného mám vážně polknout? Jakou máte zkušenost prosím
![]()
@Naomi14 Ahoj, ano, po tom Zoladexu cyklus někdy nechce naskočit…taky mi to trvalo min 3 měsíce, než se to srovnalo a cca půl roku byla ms dost slabší. A to jsem před tím měla cyklus jak hodinky.
@Synekdoche7 aha tak děkuji, a bolely tě prsa? Mě necelejch 14dni bolely bradavky a včera jak mi to pichly tak do 2 hodin prsa bolavá jak čert na dnešek jsem nemohla ani spat ![]()
@Naomi14 To už si nepanatuju, je to skoro 2 roky, ale klidně bych věřila, že to tím taky může být.
@Synekdoche7 jo takhle, promiň
my sljsme právě začaly stimulovat že pichy zoladex pak jednou gonal a korona tak nevím co to toto
ale diky
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.