Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Urcite normalne funguji, jinak by volali. Maximalne budou nejaka omezeni na navstevy, ale CAR bude v pohode.
Jinak pro pozitivni nalazeni pridavam nas KET od APO - 2.ivf, 2 ety neuspesne, jedine embryo, ktere vydrzelo 5 dni bylo transferovano a dnes zacinam 11 tt. Moc drzim palce, at vam to take brzy vyjde
.
@Mia170 juuuu to je nádherné, úplně mě to nakoplo
no my teď půjdeme také druhé ivf bylo jich 5 mrnousu a jedno nepřežilo do druhého dne 4 se udržely jednoho daly do 3 dnů a chytli se krásně ale konec 4× stejný
v 6tt konec, 2× sp. potrat 2× se někam vstrebalo
snad už to teď bude jen a jen dobře, tobě držím palečky miminko je nadherne ![]()
@Naomi14 tak to toho mas taky dost uz.. moc budu drzet palce, at je vse uz v poradku ![]()
@Mia170 jo jo to říká každej, ty jsi mladá máš ještě čas a když jim řeknu jak se věci mají tak jeee to je ki líto a to je divné a co umělé dk toho by jste nešly… Bože kolikrát mi ty otázky přijdou zvlastni
no snad už bude u nás všech už jen a jen dobře
![]()
@phyry ahojky tak ti moc moc držím palečky aby bylo vše v pořádku a transfer dopadl jak jen nejlépe může 😘
@Naomi14 děkuju moc, bohužel se všechna embrya přestala vyvíjet. Stalo se to někdy někomu? A pak třeba další IVF vyšlo? Diky za odpověď.
@phyry ja mela ze dvou ivf asi 16 oplodnenych vajicek, do 3. dne mi jednou vydrzelo jedno-neuspesny et a podruhe dve - neuspesny et a jedno se 5 den zamrazilo. To bylo v lednu transferovano a ted jsem tehotna. Neztracej nadeji, jednou to vyjit musi
@phyry tak t ok je ki koc líto, ale ne es hlavu ono se povede. Nechci být hnusná ale buď ráda že jsi ho tedy neměla u sebe. Já u sebe měla všechny 4 a jak jsem dopadla oči pro pláč léky na spaní a nenávist na vsenchy těhotné že jim to jde aniž by chtěly a my tady bojujem za jedno jediné vymoflene miminko a musíme si tolik prožít 😥 teď mi byly oznámeny další 3 tehu, přej jim to všem stranr moc ale ta věta nk my jsme nejdřív nevedem jestli ti to máme vůbec říkat ale ono by to stejně za pár měsíců bylk vidět… Tak jako neříkám vidět tk bude ale nemusejí na mě koukat skrze prsty a litovat mě, vždyť jde o jejich štěstí… Kdybych já měla koukat kolem sebe kolik lidí mi tk kdy nepřálo tak dodnes nedělám nic jiného než ty lidi mlatim… Ale to jsem utekla od tématu, nevzdavej to beruško bude dobré, my teď půjdem druhé kolo s taky doufám že bude vše v pořádku ale už jsem prostě nohama na zemi. Buď to nemá být teď nebk my nemáme být rodiče nebo bůh ví co vše v tom je. Ale i tak jdu dál se vztycenou hlavou, totéž udělej i ty, zmackni slzu usmej se a buď ráda že jsi měla aspoň vajíčka jsou holky které měli X ivf a neměli jediné vajucho. Bude zase dobře uvidis
![]()
Drahé ženy, jen chci oznámit že tato hnusna doba dopadla i na car, léčba kterou jsem začala jsem musela ukončit po telefonické dohodě protože car nejede. Je ki jasně že to pro vás není novinkou jen to chci dát vědět aby se někdo neptal co a jak funguje
tak hodně štěstí těm co dostali v pondělí mrnouska a ne jako já teprve léčbu. Hodně štěstí i nám a pevné věřím že jak rychle to přišlo tak to zas odejde a mi si také pro prcka dojdem :smiling_face_with3_hearts: ❤️️
@Naomi14 dík za podporu a za zprávu. Budeme si držet palce, ať je to vše rychle za nami.
Ahoj holky, funguje teď apolinář? Bohužel se tam nemohu dovolat, jsme s manželem objednaný na první konzultaci příští týden, tak abychom nejezdili zbytečně.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, funguje teď apolinář? Bohužel se tam nemohu dovolat, jsme s manželem objednaný na první konzultaci příští týden, tak abychom nejezdili zbytečně.
Ahoj, mě z důvodu pandemie přerušili u Apolináře KET a to je cca 10 dní, takže myslím, že nefungují. Kdy si tam volala? O víkendech mají zavřeno vždycky… myslela jsem, že tam nechají aspoň jednu sestru, aby zvedala telefony ![]()
@Maky1234 volala jsem čtvrtek a pátek, bylo neustále obsazeno. Možná byl vyvěšený telefon.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.