Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mirka04 ahoj, ja se snazim dostat vzdy k Dr. Jirsove. Ale byla jsem uz asi u 6 doktoru a vetsinou byli vsichni mili. Mam spis problem s tim, ze nedelaji vsechna vysetreni jako v ostatnich CAR a delaji veci”naslepo”.
@Martina932 ahoj, asi bych ti doporucila tam zavolat a rovnou se zeptat. Ona ta rychlost objednani bude asi ruzna, podle aktualniho vytizeni. Jinak na prvni konzultaci ti vezmou krev a udelaji utz, partner spermio. A pak podle potreb. Ale jde to docela rychle. Se mnou zkusili napred planovany styk (podle ovu), pak IUI a pak uz IVF. Ale pokud bude spatny spermio, tak ti mozna rovnou navrhnou ivf.
@Mia170 Tak to je bohužel pravda, 3.IVF pokud na něj bohužel dojde, budeme zkoušet nejspíš jinde.
@Mirka04 my taky. Jdu ted na KET a kdyz nevyjde, prechazime.
@Mia170 tak držím moc palce, jsou to nervy, já bych měla jít na KET někdy začátkem února.
Zdravím a prosím máte někdo aktuální ceník na ivf? Nedaří se mi najít. ![]()
Ahoj holky po delší době se hlásím, mám dotaz když jsme zadaly pojišťovnu o léky už se to bere jako začátek cyklu nebo když je nezačnou užívat jako že vůbec nepřijdu bere se to už jako pokus? Vůbec nevím jak na tom teď budu, půjdu do nové práce a přítel radi abych si odpocinula naučila se v nové práci a že ač to říká nerad že by začal třeba za rok. Upřímně mě to mrzí, ale sama si říkám že potřebuju hodně zhubnout přece jen když tvrdí jak jsme v pořádku že je to zřejmě tím že jsem silnější… No myšlenek milion miminko si strašně přeje oba dva už jsem byla i 4× na transferu a vždy potrat v 6tt takže jsme i dost zklamání zažily, tak i proto si chce odpočinout ale bojím se že když už máme zazadano na pojišťovnu abychom o jeden cyklus nepřišly. Prosím prosím jste na tom někdo podobné?
Zdravím, nenajde se tu nějaká duše, která by věděla, kolik může u Apolináře stát IVF bez hrazení pojišťovnou? Samozřejmě chápu, že se to odvíjí od stimulace atd.
@Anonymní píše:
Zdravím, nenajde se tu nějaká duše, která by věděla, kolik může u Apolináře stát IVF bez hrazení pojišťovnou? Samozřejmě chápu, že se to odvíjí od stimulace atd.
Ahoj myslím že to bylo něco kolem 30tis bez léků ale nejsem si jistá… Aaaa už to mám prosím pěkně 32 542kc bez leku
@Naomi14 to není tak hrozné, pokud tedy léky nejsou dalších 20 tis. Když si vezmu, že s pojišťovnou platí člověk v některých CAR (bez nějakých nadstandardních metod např. vyberu spermií) i třeba 26000 Kč.
@Anonymní píše:
Ahoj, záleží na tom, co všechno se bude dělat, ale teď je základ bez hrazení pojišťovnou cca 33 000 Kč + pak další věci, podle toho, co ti budou dělat. Já teď podstupuji první IVF na pojišťovnu a doplácet budu cca 10 - 12 000 Kč. Takže bych si myslela, že tě to může celkem vyjít na 50 000 Kč a víc.
Ahoj holky nejsem jedna z těch co by žíly v panice a nakupovaly ve velkém, ale vůbec nevím jak je v provozu apo? Nevíte někdo? V pondělí má jít přítel na krev a já na utz a nikdo nevolal tak doufám že termín platí, ale jistá si nejsem nevíte zda nás vezmou nebo jestli nají karantény či nějak omezený provoz?
@Naomi14 ahoj, myslím, že by to mělo být ok. V pondělí jdu na embriotransfer, takže kdyby něco, tak by asi volali.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.