CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1035
17.5.20 14:56

@Mirka04 ahoj, to me strasne moc mrzi. Pujdes do dalsiho pokusu? Nam ted taky nevyslo ket, ale uz koncim…mam za sebou 3.pokusy a 1 ket.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
17.5.20 14:59

Ahoj holky, zbyly mi tu leky po ketu. 2× utrous, 2× medrol, 2× estrofem. Vse nerozbalene…skoda to vyhodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
17.5.20 15:07

@spirig ahojky píšu ti zprávu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
23.5.20 01:28

Ahoj @Maky1234 Tak uz jsem tuto diskuzi nasla :)

Holky, muzu mit par dotazu? Chtela bych po 4 IVF (1 dite) zkusit zmenu a jit k Apolinari (predeali jsme tam pred 3 lety IUI, ale pak sli jinam). Poradite doktorku/doktora, ktery ma zkusenosti s nerovnomernym rustem vajicek (je mi 38)? Vzdy jich mam tak 6, ale obcas nejake nezrale a kvalita taky nic moc. Muzu si vybrat, ke komu na konzultaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
23.5.20 10:07

@Petra Star ahoj, podstupuji u nich příští tyden IVF, mám nerovnoměrný růst a byla jsem u MUDr. Barbory Kaslove a jsem spokojena. Lékaři se střídají a skoro vždy mám někoho jiného, ale poslední 2 návštěvy jsem byla u ni. S počtem vajíček, věkem i kvalitou jsme na tom stejne :) uvidime jak to vše dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
23.5.20 11:31

@Biedronka13 Dekuji, tak budu drzet palecky!
Nevis jeste, jesli maji metodu MACS na vyber spermii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
23.5.20 11:39

@Petra Star V ceníku ji nevidím, tak nejspíš ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
23.5.20 11:45

@Biedronka13 jee, posles mi link an cenik? Ja ho nenasla. Aspon uvidim, co maji, to je dobry napad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
23.5.20 11:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
23.5.20 14:24

@Biedronka13 Vis, co ma tam zaujalo? Hodne zaujalo. Vizualizace vretenek. Pri poslednich dvou cyklech se mi par vajicek neoplodnilo, mozna nabyla dost zrala, nektere folikuly byly male. Ta vizualizace by tomu mohla pomoct, udela se ICSI v pravy cas. O tom jsem do ted neslysela.
Nekonzultovali to s tebou? Mas-li mene vajiceka nepravidelne rostouci folikuly, budes asi cilova skupina. Jako ja. Kdybys ses ptala, tak dej vedet, jakou s tim maji zkusenot. Hodne me to ted zas naladilo, ze by to byla nova sance… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
23.5.20 14:53

@Petra Star Vůbec jsem o tom neslysela, já budu rada, když budou alespon nějaká vajíčka kvalitní ;) Poptam se na to lékařky, když bude prostor. Při prvním IVF v jiném CARU se mi neoplodnilo žádné vajíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
23.5.20 21:38

@Biedronka13 Aha, tak to je teda hrozny vysledek :? Poradili neco jineho, jine leky, nebo co ti ted rekli? To vretenko ted sleduji nove jen v par CARech, takze to mozna jeste tolik nepropagujou, docela dobre to ma vysvetlene gest, tak mrkni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
24.5.20 08:30

@Petra Star samozřejmě se tato situace mohla stát i v jiné klinice, je to věkem, kvalita je mizerná. Lékař zvolil dlouhý protokol a jiné léky, pevně věřím, ze bude úspěšnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
24.5.20 09:16

@Biedronka13 Jo, uz jsem slysela od jine holky v nasem veky, ma malo vajicek a ted jede dlouhy. Se mi zdalo, ze dlouhy davaji vic mladym. Tak uvidim, treba taky dostanu jiny protokol. Hlavne se musim objednat :)
Drzim palce, at mas co nejvic peknych vajicek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
24.5.20 09:40

@Petra Star Na ultrazvuku mám o něco víc vajíček než při krátkém, uvidime jaká bude kvalita. U dlouhého bývají údajně kvalitnější.
Díky a hodně štěstí i tobě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.