Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Balu91 mě právě sestřička říkala, že máme mít kartičky pojišťovny plus občanky a, že nemáme mít 3 dny pohlavní styk, že manžel půjde na spermiogram tak uvidíme co nás zítra bude čekat
..
Tak na punkci jdu ve středu…musela jsem zapisovat foliky…tak.vim ze jich mám 22 …11 na každém vaječníků…ve smes od 12-15 mm
anestezie problém nebude leukocyty je nezajímají ![]()
@Sojka85 tak to je super
,moc moc držím palce,ať už to konečně vyjde.jinak krásný počet ![]()
@sariiinkaaa jj odběr na spermio vám budou dělat hned ten den co budete podepisovat ty veškeré papíry a provedou Ultrazvuk ![]()
@Candies uvidíme…ja mám problém…že jsou většinou prázdné
….poprvé ze 16 jen 7 vajíček a z nich jen 5 použitelných…pak ze 7 jen 2 vajíčka…tak snad tady bude alespoň 8 použitelných vajec… ![]()
@Sojka85 budu ti drzet palce, docela jsem se lekla, kdyz ti to chteli udelat bez narkozy. At vse klapne ![]()
Tak tentokrát paráda
bylo 23 foliku a v nich 19 vajíček…13 jich už měli ocistenych a z nich 10 připravených na ISCI …zbylých 6 budou ještě čistit a taky je dáme na ISCI
…dostala jsem teda dostinex a fraxiparin aby se mi nerozjel OHSS a budeme zavádět nakonec raději jen jedno
Jirsová říkala že to bude lepsi kvůli OHSS ![]()
@Sojka85 No tak to je super
Ted to vypada fakt dobre, tak jen tak dal
Pro me je to mnozstvi jak z Marsu ![]()
@Sojka85 Paráda, Sojčičko!!!
Držím vše co jde, ať to tentokrát klapne i s nějakým tím „sněhuláčkem“ ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.