CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
556
22.1.19 14:36

@Sojka85 8o Tak to jsem teda taky v soku. Vzdyt vcera uz byly paty den ne!? :think: Myslela jsem, ze nejvic odumiraji po tretim dni, ze ten paty den den uz jsou to takovy sampioni. No furt me neco prekvapuje. Ale nezoufej, dva broucky mas a tem je u tebe lip :hug: Hlavne myslet potitivne! Uz se urcite zavrtavaji :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
22.1.19 15:06

Jojo včera to byl paty den a měli jsme jich ještě 5 když pominu ty dva …a dnes prý už nebylo co mrazit :,( musím říct že teď začínám být zas hodně skepticka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kessule
22.1.19 15:18

@Sojka85 no je to mazec :( ,ale jak píše @Candies musíš věřit a myslet pozitivně to fakt dělá hodně, odpočívej a nožky pěkně nahoře :hug: ..určo to dobře popadne..mě právě embryolog naposledy říkal,že je prave nejkritičtější 5 den :(

• Citovat
  • Upravit
556
22.1.19 15:19

@Sojka85 Musis jim verit. Muj syn sel zpet uz treti den a vydrzel. A ti ostatni se ani toho pateho dne nedozili :nevim: Tezko rict, jak by to s nim dopadlo, kdyby taky jeste byl mimo :nevim: Nadeje umira posledni. Ja vim jak je to tezke, ale kdyz budes v nepohode, tak jim to nepomuze :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
22.1.19 18:58

@Sojka85 kočko já měla jedno jediné vajíčko které vypadalo, že se ani neoplodnilo a teď už mu je 16tt v bříšku. Držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
22.1.19 19:02

@Pendula1 to mě mrzí, a co se přihodilo, jestli se můžu zeptat. Já jsem teď 16tt po IVF a mám hrůzu že mi při každé kontrole řeknou že neroste nebo nebusi srdíčko. Už bych chtěla být na porodním sále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
22.1.19 19:06

@Pendula1 jinak jsem 2017 týden před Vánoci potratila v 10tydnu, a 2010 mimodelozni. Doufám, že už jsem si smůlu vybrala. Teď si to neumím představit, když už člověk vidí na UTZ jak se prcek hýbe otevírá pusinku strká si ruce do pusinky. Teď by mě taková hrůza už srovnala se zemí. Držím palce ať se Vám brzy zadari :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
23.1.19 07:56

Máte někdo zkušenosti s krvácením po cytologii v těhotenství? Docela mě to vyděsilo.
Tak jen přidávám info, že jsem raději zajela na kontrolu, krvácení ustává, prý se to někdy stává, vše je podle vyšetření v pořádku, prcek roste jak má, jen mi předepsali Ascorutin a klidový režim, ale prý není čeho se bát. Tak mě to celkem uklidnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
23.1.19 11:33

Ahoj, zapojím se s vámi do konverzace. Zítra budu volat do Apolináře a objednávat se. Nad klinikou přemýšlím už dlouho, jen prostě nevím kterou. Každý má jiný názor. Soukromou nechci, tu mi zavrhl I můj gynekolog.. ale výběr státních je strašně velký. Co všechno po telefonu pro objednání po vás chtějí vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
23.1.19 13:27

@Deny93 Ahoj :mavam: Ja teda volala poprve uz pred lety, ale myslim, ze nechteli nic vedet. To az na te prvni konzultaci. Jinak mezi statnimi cary je podle Apolinar nejlepsi volba. Do jineho statniho bych asi nesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2465
25.1.19 08:45

@Sojka85 Ahojky, nebuď skeptická. Já jsem důkaz, že ikdyž nezůstane mrazáček, může z toho být zdravé miminko :andel: . Mysli pozitivně. Já se tedy tenkrát zhroutila, když mi po telefonu řekli, že nám na zmražení nic nezbylo, ale začala jsem mluvit k bříšku, že potřebuji, aby aspoń on přežil. Chodila jsem na procházky, jedla samé dobrůtky a za 14 dní jsem našla na testu dálnici :srdce: . Neboj vše dopadne tak jak má a všechno má svůj čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
25.1.19 11:18

@Deny93
Nedoporucuji Apolináře. Chovaji se tam k zenam jak k veci ci dobytku. Anamneza mizerna, nezkusene mlade lekarky a vysetreni skoro zadne. Doporucuji Motol ci Podoli. V Motole to muze trvat dele, ale jen diky potrebnym a dukladnym vysetreni, ktere vice objasni proč nemuzete otěhotnět. Je dulezite hledat i pricinu a tu resit nez rovnou na uneke oplodnění s hordou hormonu, po kterem stejbe nemusite mit zadne vajicko atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
25.1.19 12:16

@Usmevava24 adsi každý chodíme do jiného Apolináře…rozhodně se tam k ženě nechovají jako k věci…naopak vždy jsou tam velmi empatičtí a chápaví…rozhodně tam pracuje mnoho odborníků a žádní nezkušení doktoři… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.1.19 12:19

@Usmevava24
příčinu jsme samozřejmě řešili, nejdříve jsme zkoušeli řešit Clostíkem, pak jsem podstoupila Laparo, ale ani to nepomohlo.. Gynekolog mě furt utěšuje, že jsem ještě celkem mladá a máme čas.. ale na co mám čas? o miminko se snažíme 2 roky.. moc po něm toužíme.. :srdce: Nakonec jsme s manželem vybrali Gennet, za měsíc máme první konzultaci, tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kessule
25.1.19 12:57

@Usmevava24 já také sama za sebe musím říct, ze jsem u Apolináre byla naprosto spokojena… úžasný personál..spíš na tu svoji bývalou gynekoložku z Kralup jsem neskutečně naštvaná jak se chovala s arogancí a povrchností

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.