CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1017
21.2.19 21:29

@Balu91 to bude dobrý, už jsem četla hodně příspěvků, kde jim to vyšlo špatně a pak bylo vše v pořádku. Držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
21.2.19 21:48

@Verysek7 doufám, to riziko je takové dost hraniční… Teď jen uvažují co dál, na amniocentezu nechci, to je pro mě opravdu poslední možnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
22.2.19 19:27

@Balu91 Ahoj, vyšlo ti to fakt dost hraničně tak nepropadej panice. Já osobně bych taky na plodovku nešla. Už předem jsem si řikala, že bych když tak šla raději na krevní testy, i když ta cena a čekání na výsledky je dlouhá. Ale výsledky máš fakt o prsa asijskej ženy, takže to bude jenom pro tvůj klid a mimi je určitě zdravé :hug: . Já jsem byla dnes a dvojčátka mají obě riziko malé, tak mi spadnul kámen ze srdce. Fakt neboj, budu na tebe myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
23.2.19 15:06

Zázraky se dějí...

Ahoj všem! Těm které mě znáte i těm, které ne… Snad to pro vás bude novou nadějí… :)

Dne 17.2.2019 se nám v 5:10h narodil Karlíček :srdce: Nedá se slovy popsat jaké štěstí, radost a láska nás provází. :andel: Náš maximální dík patří Apolináři :kytka: . Bez něj bysme ani ten porod nepřežili…

Neztrácejte naději…my už ji taky měli jenom co se za nehet vejde… ;)

HODNĚ ŠTĚSTÍ!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kessule
23.2.19 15:09

Velká gratulace maminko :hug: :hug: :hug: :hug: :lol: :D je krásny.. no vidíš já říkala,že to bude kluk :D :D :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
535
23.2.19 15:13

@Kessule děkuju! :srdce: Dobře jsi to odhadla ;) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kessule
23.2.19 15:16

@ptacek86 tak hlavně,ať jste oba zdraví!!! :hug:

• Citovat
  • Upravit
556
23.2.19 17:39

@ptacek86 Jupi, tak uz to mas za sebou :mavam: Je moc krasny! Hodne stesti a zdravi do zivota :srdce: Moc gratuluji a uzivej si to! Oni tak rychle rostou 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
23.2.19 20:47

@Candies Děkuju!!! :srdce: Zrovna dneska jsem tady pod palbou hormonů brečela, že už mu bude týden a letí to jak kdyby to byla minuta života 8o Chci si uvědomovat každou vteřinu :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
23.2.19 23:58

gratuluji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
24.2.19 21:36

@ptacek86 Moc gratuluju :hug: :hug: :hug: Malej je nadhernej!!! At je porad zdravy a dela vam samou radost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2465
26.2.19 13:42

@ptacek86 Jéé, moc gratuluji :hug: ten je krásnej :srdce: . Přeji hlavně zdravíčko!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.2.19 13:43

Také moc gratuluji ke krásnému miminku :kytka: :) hlavně ať jste oba zdraví.
Děvčata jdu na Vás s dalším dotazem. Kdy jste vysazovali utrogestan po pozitivním testu? Já tady koukám do papíru a píšou ze vysadit 15ty den. Já myslela ze se má brát do nějakého 12 týdne. Není větší pravděpodobnost potratu když se utroš vysadí takhle brzy? Raději bych ho brala dál pro jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
28.2.19 18:47

@MonaHa brala jsem do asi 13teho týdne od 12teho ob den. Má se vysazovat postupně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
28.2.19 18:48

@ptacek86 velká gratulace :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.