CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1017
28.2.19 22:47

Tak tady je náš fešák, nechtěl ukázat nádobíčko, tak jsem zvědavá, jestli se z toho na screeningu příští týden nevyklube holčička. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
1.3.19 12:12

@ptacek86 moc moc gratuluji…je nadhernej…myslela jsem na tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
5.3.19 13:30

Holky jaké máte zkušenosti třeba s horsenim zraku po porodu? Já teď řeším nové brýle a někdo tvrdí že po porodu se to může změnit. Já už mám 30 let stejné dioptrie. Ale zase dát raketu za brýle a pak je za půl roku měnit se mi taky nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
5.3.19 14:29

@Verysek7 je to zvláštní,ale mě se po porodu zrak zlepšil ;) na jednom oku skoro o půl dioptrie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
5.3.19 15:34

@jahudka76 tak to je super, tak já nevím no. Jestli ty brýle mám zrušit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
7.3.19 08:01

Holky, prosím, u Apolináře dávají nějakou žádanku k předoperačnímu vyšetření? Příští týden bych si měla jít vyzvednout léky na stimulaci, ale nic jsem nedostala, tak to dávají až s tím? Myslela jsem si, že bych si třeba už třeba zaběhla k obvoďákovi. Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
7.3.19 08:45

@mirka15 žadanku k predoper. vyšetření jsem taky neměla. Jenom bys neměla mít vysledky straší než 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1834
7.3.19 15:51

@mirka15 ahoj mě bylo řečeno že musím k obvodacce a říct o co jde aby mi udělala predoperacni a nějaké papíry jsem dostala ale už ti nepovim co to bylo, sice je to rok ale nepamatuji si to :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kessule
7.3.19 16:16

@mirka15 ahojky,já co si pamatuji,tak jsem taky nějaký papír určo měla ;) , protože ti dělají EKG a bez žádanky ho neudělají..a jak píše @amitrama výsledky by neměli být starší než 14dni..já to taky vše obíhala na poslední chvíli

• Citovat
  • Upravit
74
7.3.19 17:29

@mirka15 Taky jsem dostala žádanku na předoperační vyšetření. Oni to myslím dávají až při kontrolním utz nebo s léky, tak při další návštěvě bys žádanku měla dostat a hned vyřizovat. Nesmí být starší 14 dní, jak tu psaly holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
9.3.19 20:56

Holky děkuji vám všem za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
10.3.19 23:46

Vždy ruku, přes obličej a nohy u sebe, aby jsme nic neviděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
11.3.19 10:47

Holky jaký olejíček používáte na bříško v těhu? Já teď měla od La Roche Posay Lipikar Lotion a je super, ale chtěla bych právě zkusit olej. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
11.3.19 14:58

@mirka15 Ve středu jsem si byla pro hormony na stimulování k ivf a při té příležitosti jsem dostala i žádanku k obvodnímu lékaři na předoperační, nabrali nám s manželem krev + mně moč + klasické vyšetření (i přes MS), aby zjistili zásobu vajíček..Teď stimuluji a zítra jdu zase na kontrolu (krev + ultrazvuk)…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
14.3.19 14:39

Všem vám holky děkuju za gratulace!!! :srdce: Letí to jak blázen…teď v neděli už bude Karlíčkovi 1 měsíc :) Máme se fajn, já se teď jenom zotavuju ze střevní chřipky, ale vypadá to, že už je to snad na dobré cestě :)

Mějte se co nejlíp a budu na vás nadále chodit načuhovat!!! Hodně štěstí!!!!!!!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.