Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Sojka85 také vidím druhou čárku
a věřím, že bude sílit. Já u syna ducha měla, teď poslední 3 transfery a ani jednou duch, takže věřím, že to u Tebe dopadne dobře ![]()
Bohužel jsem začala v neděli večer spinit…zatím se tedy mrcha ještě nerozjel ale vše tomu nasvedcuje…Takže zase nic
![]()
@Sojka85 Spineni jeste nic neznamena, jak to vypada ted? Co ta krev? Drzim pesti ![]()
Zdravím děvčata, omlouvám se že vám takhle hloupě skáču do diskuze. Ale chtěla jsem se zeptat na jednu otázečku. V pondělí mě čeká OPU v Apolináři a já hloupá se zapomněla zeptat jak dlouho máme mít s přítelem půst aby měl v pořádku spermio. Naposledy jsme se mazlili ve středu a tak nevím jestli to do pondělka nebude dlouho jestli ho přeci jen nepomazlit ještě dnes aby byly spermijky čerstvé. Omlouvám se asi za hloupý dotaz ale nerada bych něco podcenila, doufám že mě chápete. Omlouvám se i za anonym ale mám tady spoustu známých a nikdo nic netuší. Děkuji moc za odpovědi a všem tady přeji strašně moc štestíčka. ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím děvčata, omlouvám se že vám takhle hloupě skáču do diskuze. Ale chtěla jsem se zeptat na jednu otázečku. V pondělí mě čeká OPU v Apolináři a já hloupá se zapomněla zeptat jak dlouho máme mít s přítelem půst aby měl v pořádku spermio. Naposledy jsme se mazlili ve středu a tak nevím jestli to do pondělka nebude dlouho jestli ho přeci jen nepomazlit ještě dnes aby byly spermijky čerstvé. Omlouvám se asi za hloupý dotaz ale nerada bych něco podcenila, doufám že mě chápete. Omlouvám se i za anonym ale mám tady spoustu známých a nikdo nic netuší. Děkuji moc za odpovědi a všem tady přeji strašně moc štestíčka.
@Anonymní píše:
Zdravím děvčata, omlouvám se že vám takhle hloupě skáču do diskuze. Ale chtěla jsem se zeptat na jednu otázečku. V pondělí mě čeká OPU v Apolináři a já hloupá se zapomněla zeptat jak dlouho máme mít s přítelem půst aby měl v pořádku spermio. Naposledy jsme se mazlili ve středu a tak nevím jestli to do pondělka nebude dlouho jestli ho přeci jen nepomazlit ještě dnes aby byly spermijky čerstvé. Omlouvám se asi za hloupý dotaz ale nerada bych něco podcenila, doufám že mě chápete. Omlouvám se i za anonym ale mám tady spoustu známých a nikdo nic netuší. Děkuji moc za odpovědi a všem tady přeji strašně moc štestíčka.
Pěkne napsané
to pomazleni.. stačí 3dny půstu
..držím palce
Ano přesně 3 dny půstu stačí
ať jsou cerstvoucky a plné energie.
Takže myslíte že dnes ještě můžeme? Přítel přijde z práce až večer. S tím čtvrtkem by to byli 4 dny když nepočítám pondělí. Když by bylo mazlení dnes večer tak to budou jen 2 dny když nebudu počítat pondělí. Nebo pondělí zapocitam když tam jdeme už v 7 ráno? Co myslíte? Jsem hrozná já vím
moc moc dekuji
Zajímá mě právě co je lepší jestli 4denní půst nebo 2 denní půst před OPU.
@Anonymní píše:
Zajímá mě právě co je lepší jestli 4denní půst nebo 2 denní půst před OPU.
Já si myslím,že dnes mazlení ještě nevadí
..ale pak už bych fakt nechala přítele vydechnout
..jinak preji,,Pevnou ruku" partnerovi
![]()
Já bych ho nechala klido vydejchavat i dnes ale bojím se aby spermijky v pondělí nebyly moc staré když poslední mazlení bylo ve středu
![]()
@Anonymní píše:
Já bych ho nechala klido vydejchavat i dnes ale bojím se aby spermijky v pondělí nebyly moc staré když poslední mazlení bylo ve středu![]()
To je fakt asi je lepší to dnes ještě pročistit než ze středy
![]()
Ahoj děvčátka. Tak a je to 2 dny půstu stačily. Máme 7 oplodněných vajíček a teď čekáme na transfer. Co mě ale nemile překvapilo je že nás vezmou na transfer v pátek což je 4 den kultivace protože v sobotu netransferujou. Jsem z toho na rozpacích. Nebude pouze 4 denní kultivace špatně? Co myslíte? Vždycky jsme měli 5-6ti denní blastocisty a teď to vypadá na morulku. Trošku se bojím aby nám tím předčasným zavedením nezhatili jeden pokus. Někde jsem četla ze u Apolináře dělají transferu i v sobotu nebo se pletu? Jak jste to měli vy?
@Anonymní píše:
Ahoj děvčátka. Tak a je to 2 dny půstu stačily. Máme 7 oplodněných vajíček a teď čekáme na transfer. Co mě ale nemile překvapilo je že nás vezmou na transfer v pátek což je 4 den kultivace protože v sobotu netransferujou. Jsem z toho na rozpacích. Nebude pouze 4 denní kultivace špatně? Co myslíte? Vždycky jsme měli 5-6ti denní blastocisty a teď to vypadá na morulku. Trošku se bojím aby nám tím předčasným zavedením nezhatili jeden pokus. Někde jsem četla ze u Apolináře dělají transferu i v sobotu nebo se pletu? Jak jste to měli vy?
Tak to je krásná práce
..jinak já si myslím, že jen odběry dělají v sobotu, ale nejsem si na 100% jistá..a neboj já mám taky 4denni a čekáme holčičku
..takže pohoda klídek..
Jeee tak to moc gratuluji,
to je krásná zpráva, ani netušíš jak mě povzbudila. Zase je fakt že u 1 IVF jsme měli 3 blastocysty a ani jedna se nám neuchytila tak třeba teď tohle bude ta pravá bojovnice
no už abych ji měla u sebe.
S těma odběrama máš asi pravdu, asi jsem se spletli a nějak si vsugerovala že se dělají transfery. Ještě jednou děkuji a gratuluji
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.