CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
328
25.1.19 20:29

Já jsem s Apolinářem velmi spokojená, ale samozřejmě ne s každým lékařem, vždycky jsem si vybírala a opravdu vřele mohu doporučit MUDr. Jirsovou, Indrovou, pana doktora Černého a na transfery je prý nejlepší asistent MUDr. Řežábek a musím říct, že ano, díky němu se nám konečně zadařilo. Co se týká sester, některé jsou opravdu velmi milé, jedna bohužel relativně nepříjemná, ale ani tak nemohu říct, že by nebyla profesionální. Vybavení ordinací je velmi dobré, přístup taky, jedině pak pokoje na doležení po OPU nic moc, ale zase to vyrovnává personál. Prostě je to nemocnice, ne soukromé sanatorium, kde mi to občas přijde spíše jako wellness pobyt. Pokud se nechcete snahou o miminko finančně zruinovat, pak doporučuji Apolináře, protože poměr mezi cenou a kvalitou je opravdu nadstandardní. O Motole jsem slyšela, že má dobrou gynekologii, respektive porodnici, ale nevím, zůstávám věrná Apolináři. O Podolí jsem snad od nikoho neslyšela nic pěkného, takže tam nechci. ;)
Jinak ale opravdu doporučit nemohu MUDr. Hrbáčkovou, která prohlíží opravdu mi přijde tak nějak zběžně, pak sedí u stolu, kde datluje do počítače a moc nekomunikuje, pokud se neptáte. Byla jsem u ní asi 3×, protože nikdo jiný volno neměl, ale nebyla jsem s ní spokojená, takže už jsem k ní pak nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
25.1.19 20:32

@Usmevava24 Tak to se mi tedy opravdu nestalo, že by se někdo ke mně choval jako k dobytku. Chápu, někdy řeknou i skutečnosti, které člověk nechce slyšet, například co je potřeba dělat nebo přestat dělat, že je nutné zhubnout, nebo že je věk či zdravotní stav ženy už opravdu komplikací (ani jedno se mně osobně nestalo, snad jen, že jsem přestala kouřit), ale to k tomu patří. Jinak přístup naprosto ok řekla bych. Je to nemocnice, ne pětihvězdičkový hotel. Můžu se zeptat, v čem konkrétně se k Vám tak špatně chovali a kdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
25.1.19 22:11

@Usmevava24 jakpak vypadalo to dobytkovske chování? Popište nám to trošku. Já si tedy nemohu stěžovat ani v nejmenším. Pouze jednou jedna lékařka neměla zrovna náladu na vtipkovani, ale jsou to taky jen lidi. Jinak při všech návštěvách bylo vsichni milí, ochotni,příjemní a vyrobili nám tu nejkrásnější holčičku na světě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
26.1.19 19:39

@Verysek7
Zacala sem mit kontrakce, pricinu ani poradne nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
1.2.19 09:55

Tak děvčátka test 10. den sněhobílý…takže nás asi bude čekat ještě poslední pokus… :zed: uvidím testnu ještě v neděli to bude 13 den a když tam nebude duch tak je to jasné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kessule
1.2.19 10:01

@Sojka85 ty jo to,už je 10den to tak strašně letí :( .. ještě buď v klidu za 3dny to může být úplně jinak ;) ..držím pěsti,ať vše dopadne dobře :hug:

• Citovat
  • Upravit
2465
1.2.19 21:39

@Sojka85 ještě to nevzdávej, držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
3.2.19 10:06

Je to divný…dnes je to 13 den a já mám teprve ducha… :think: strašně se bojím doufat že to přece jen vyjde… :roll: v životě jsem ducha neměla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
3.2.19 10:25

nevim jestli vidíte… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kessule
3.2.19 11:35

@Sojka85 já ho vidím juuuuuu super :D :D :hug: …tak držím vše co můžu,ať to dopadne už jen a jen dobře

• Citovat
  • Upravit
556
3.2.19 12:17

Ja ho taky vidim :hug: Drzim, drzim, at sili! Nadeje porad je :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
3.2.19 14:48

@Sojka85 Ja ho taky vidim ;) Kolikatidenni embryjka ti vkladali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
3.2.19 19:37

@MarkyMM 2 pětidenní … :think: zítra si asi zajdu na krev…trochu se bojím ze je to biochemko …pak asi zajdu ještě ve čtvrtek :roll: uvidíme jestli tam něco bude a či poroste… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kessule
3.2.19 20:56

@Sojka85 já tedy tomu moc nerozumím já měla taky za život až teď kladný test,ale mě to spíš přijde jako by se chytlo jen jedno..ale i tak by to byla paráda..ale držím pěsti,ať sílí

• Citovat
  • Upravit
1519
3.2.19 22:32

@Sojka85 Jasne, krev je jistota. Drzim moc pesti. Ja tehdy mela taky sotva viditelneho ducha 12 DPO a dopadlo to vyborne :hug: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.