Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak už si vezu dva drobečky domů…měli jsme i asistovaným hatching…jsou to dvě blasticky…zbylých 5 se má zatím také dobře. Zítra volám kolik jsme mrazili… ![]()
@Sojka85 super, to jsou skvele zpravy, at se maji u tebe dobre ![]()
@Sojka85 Jezis, tak to je super
Tentokrat to urcite klapne a jeste tolik mrazacku k tomu
![]()
Tak dneska jdu na další kontrolu, snad bude všechno v pohodě. Ale teda je mi zle jak psovi, zvracim průběžně víceméně celý den. Nejdriv to bylo jen odpoledne nebo spíš k večeru, pak ráno a k večeru, teď mi přijde, že v podstatě celý den až na pár světlých okamžiků. Šílený. Lízátka z lékárny mi nepomáhají, snažím se jíst aspoň nějak průběžně celý den, ale to moc taky nejde, když furt zvracim a nebo je mi špatně a žaludek jako na vodě. Nemáte nějaké rady?
@Balu91 Vydrzet
Me nepomahalo nic. Taky jsem to mela cely den. Nemohla jsem ani do mhd
Po prvnim trimestru to najednou preslo, ale radsi jsem stale chodila s pytlikem v kabelce
Vidis a ted bych dala vsechno za to, abych byla zase tehotna a budu klidne blit od rana do vecera
![]()
@Sojka85 no tak super
..držím moc palce,ať vše dopadne dobře a budou tu dvojčátka
![]()
@Balu91 tak pak dej vědět jak si dopadla..mě řekli rovnou v lékárně, že ty lízátka vůbec nepomáhají
..a já v neděli začínám 6mesic a pořád bliju po čištění zubů
…jinak je to, už lepší..ale kdyby si fakt nějak moc moc zvracela poradila bych se s lékařem
@Kessule ježíš to je neuvěřitelný už 6 měsíc
to strašně letí ![]()
@ptacek86 a jak se máš ty? Tu už máš tak 2 týdny do termínu víš kotě? ![]()
@Sojka85 strašně
..ale musím říct,že už se těším, až porodim
jsem jak velryba a jsem ráda,že nejsem těhotná v těhotná v těch vedrech jak byli minulý rok
..to bych asi nedala
.. hlavní je,že je naše malá herečka zdravá a daří se jí
Dobrý den všem, jsem tu dnes poprvé.
Asi jako každý nováček zde vás zavalím otázkami a prosím o zkušenosti s IVF U Apolináře. Hlavně co se týče přístupu a ceny. Jsem objednaná s přítelem na konzultaci do Pronatálu, ale slyšeli jsme, že U Apolináře je to cenově přijatelnější. Ale já se trochu bojím kvality a přístupu. Pojišťovna nic nezaplatí, už mi není 39 let.
Abych přiblížila úkon, který mě nejspíš čeká… Stimulace, odebrání vajíčka, mimotělní oplodnění a vložení embria (laicky řečeno). Předem moc děkuji za jakékoliv reakce. ![]()
@ivana píše:
Již téměř 2 roky navštěvuji tyto stránky.To je totiž doba,kterou se pokoušíme o miminko.Mám za sebou jedno zamlklé těhotensví,které skončilo asi v 5týdnu a jinak stále nic.Zhruba před pěti měsíci jsme tento problém začali řešit v Iscare,kde jsem před týdnem podstoupila stimulovanou inseminaci.Před výkonem mi bylo oznámeno,že manžel měl velmi špatný spermiogram-Asi1milion s menší pohyblivostí,proto mi nedávají žádnou naději.Příště už by se provádělo mimotělní oplodnění.Když jsem si přečetla ceník výkonů a vaše příspěvky,docela jsem se zhrozila a vzhledem k tomu,že z přístupu v Iscare jsem měla smíšené pocity,přemýšlela jsem,že bych přešla do CAR Apolinářská.Můžete mi napsat,jaké vy máte u Apolináře zkušenosti jak s přístupem personálu,tak s platbami za výkony?Děkuji za odpovědi.
Hrůza a des, mlade nezkusene lekarky. Nic nevi, co za ne neudela sestra. Pokazde jina mkada doktorka. Anamneza a predchozi snaha o poceti katastrofa- nic nechtela vedet, ptala se pouze na veci ohledne prace a to prevazne manzela. Leky mi dali jiz rozbalene a bud si je vezmu nebo nedostanu nic apod. Predem upozornuji, ze jsem zdravotnik a to i vedeli. Pokud muzete, jdete jinam Apolinar je dobry leda pro novorozence, ktery ma zdravotni problemy.
@Sojka85 Ahoj Sojčičko, to jsou super zprávy, že máš embéčka u sebe
Z celého srdce ti přeju, aby se pěkně zavrtala a vše probíhalo nejlíp jak může.
![]()
Já zrovna začínám 9.měsíc
Letí to jak blázen
Vše vypadá dobře, jen mě zlobí časté tvrdnutí břicha, takže s těma dvěma týdny do porodu třeba ani nejsi daleko od pravdy
No necháme se překvapit
Každopádně už začínám mít pěknej vítr z porodu, ale nezbude mi než ho nějak zvládnout
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.