CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kessule
19.4.19 17:55

@maminka2 ach jo to je mi strašně líto :( :( :(..tak to snad je problém v tom udržení ne :(..to není, už možný.. drž se!!!

• Citovat
  • Upravit
2465
21.4.19 21:18

Ahoj holky, delší dobu jsem tu nebyla. Tenhle rok je pro mě trochu fičák, spousta špatných zpráv a snažím se najít co nejvíc pozitiva, co jde. @maminka2 moc mě to mrzí, já mám za sebou 3 nezdary, ještě máme jednoho mrazáčka a zatím jsem nesebrala odvahu. Určitě si nech udělat genetiku a hlavně si na chvíli odpočiň. Věřím, že se určitě i na Tebe život usměje :hug: nevzdávej se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
22.4.19 00:08

Kočky přeji Vám také Krásné Velikonoce, ať se Vám všem daří a plní se Vám vše co si přejete. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.19 08:18

fotka z ultrazvuku

Ahoj holky, tak první IVF se zadařilo a já se konečně dočkala // čárek :srdce:..Na kontrolu do caru jdu a měla bych být podle ms 6+4tt myslíte, že by mohlo být už vidět srdíčko :srdce:? Teď se jen modlit aby bylo tam kde má být..Dali vám fotku z ulrazvuku? Chtěla bych dát obrázek mamce na den matek :lol:.A chtěla jsem se zeptat berete dál utrogestan? V caru mi ho napsali jen na 15dni, ale moje gynekoložka mi ho napsala tak ho beru pořád.. Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
23.4.19 08:51

@sariiinkaaa gratuluji :potlesk: ať hezky roste. Já jsem byla na kontrole 6+1 A srdíčko už bylo, prcek měl 3mm. O fotku jsem si neřekla, takže nevím jak to je. Utrogestan jsem brala celý 1trim. Predepisovali mi ho postupně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kessule
23.4.19 08:58

@sariiinkaaa gratuluji!!já byla myslím tenkrát 6+2 a měla jsem náznak na srdíčko a za týden už srdíčko valilo naplno..o fotečku si řekni, určo dají..u mě to bylo tak rychlý, že jsem si o ní zapomněla říct..jinak ultrous jsem brala jen co mě dali a říkali, že ted záleží na mimcu jak to vše zmakne, ale další mě nedali..ale myslím, že to je u každé jiné, někdo bere dlouho, někdo jen chvíli jako já..tak držím pěsti, ať vše jde dobře!! ;)

• Citovat
  • Upravit
23.4.19 09:47

@Kessule, @amitrama holky moc vám děkuju :).. doufám, že se mu tam bude líbit a bude vše v pořádku.. právě, že každý to má jinak s tím utrošem já si ho radši nechala napsat jen nevím zda mi ho nemá trochu snížit beru 2-2-2.. tak to, už by tam mohlo být vidět srdíčko :srdce:..jen mě trochu zneklidňuje, že nemám žádný příznaky jen občas bolení v podbřišku..no snad fotečku dají, ať má mamka hezkej den matek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kessule
23.4.19 10:08

@sariiinkaaa neboj já taky neměla žádné příznaky :D..já za 5tydnu rodím a až teď valcim s nevolnosti a cukrem ;)..tak si to užívej, že ti nic není!!a hlavně být v klidu, srdíčko se ukáže..a ten klid je fakt dost důležitý..já nevím kolik jsem brala, ale myslím že 2-0-2,ale fakt jen do prvního ultrazvuku..ale myslím, že když se bere déle tak se tomu nic nestane a určo ti řeknou více u doktora :hug:

• Citovat
  • Upravit
23.4.19 10:53

@Kessule taky bych se těm nevolnostem ráda vyhla :D..jo snažím se být v klidu, ale to čekání je strašný :lol:.. nejdřív na test a teď na ultrazvuk..jee tak ty se máš za chvilku to budeš mít za sebou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kessule
23.4.19 11:05

@sariiinkaaa jooooo holka já myslím, že teď to bude pořád čekárna na něco :D :D :D.. první screening :D :D :D je toho hodně..no už se těším, až bude venku…člověk si to ani neužívá ten konec

• Citovat
  • Upravit
581
23.4.19 16:02

@sariiinkaaa Já utrouš brala 2-2-2 nejvyšší dávku. Až po 13 tt mi ho postupně snižovali až mi ho vysadili úplně. Určitě neuškodí neboj. A to čekání je fakt hrůza, já teď čekám na druhý screening, opět se bojím aby bylo všechno jak má. Ale musíme miminkam věřit :hug:
@Kessule 5 týdnů to už uteče. Hlavně si užij posledne tydny lenoseni a at mimi hezky ještě vydrží a vyleze bez komplikaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
26.4.19 14:43

Zdravím Vás všechny…doufám že jste si užili krásné velikonoce…a užíváte si sluníčka jako já…jinak u nás nic nového momentálně jsme si dali pauzu, jestli něco budeme řešit, tak až v létě a poslední IVF ne dřív než na podzim…přece jen se potřebuji ze všech těch hormonů trochu vzpamatovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
29.4.19 08:05

Ahoj holky, chodili jste někam na předporodní kurz? Já zjistila že ve 30tt. už je prý docela pozdě se objednávat, že jsou kurzy plné. Tak zkusím volat dnes do Apolinare a když to tam neklapne tak jsem si vyhlidla klub Slunečnice. Máte někdo s APO, nebo Slunecnici zkušenost? :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
29.4.19 08:07

@Sojka85 Ahojky, velikonoce super. To jo. Hezky si odpocin a vyrazte na pěknou dovcu, to pak půjde samo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
29.4.19 08:11

Jinak za poslední měsíc jedu kilo týdně :zed: :cert: už mám nahoře 16kg a 10tt ještě před sebou. Masakr. Jinak stále nevíme co čekáme vždy je prcek otoceny. Vypadalo to že asi kluk ve 22tt. Tak uvidíme jestli opravdu kluk, nebo nás překvapí holčička. Mě už ani to že to bude překvapko nevadí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.