Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@janourek jé beruško já taky vím jak se cítíš
neboj, určitě to vyjde, jen prostě z nějakého důvodu ještě být rodiče nemáte, třeba si máte ještě pořádně užít zimní radovánky, zrelaxovat se a pak šup na to! ![]()
@katkalaila no čoveče ta mrcha nám dává viď
třeba pomůže sexík, trochu víc sexíku ![]()
@Nikohlava
jémine
ale nevzdávej to!!! já taky byla mimod., vzali mi levý vejcovod a teď už mám tříletou cácoru, i s jedním vejc. to pak vyšlo, ale musela se nejdřív dušička uzdravit
Hodně štěstí a ať jsi brzy v pořádku, všechno přebolí neboj!!! ![]()
@nightgirl velká gratulace
![]()
@Radkkaa dekuji.A jak rikas, zatim potichu. Musim doufat, ze se prdolkovi u me bude libit ![]()
A co ty? Nejake novinky?
@Mjau jeee to uz tam urcite budeme v nedeli pisnu co budu mut na sobe ![]()
Jinak nase prvni IUI nevysli bt uz jen 36,6…tak dnes nebo zitra MS…
@Liskynka No to jo
Příště to tak udělám
Myslíš teda, že iui nevyšla?
Tak to je škoda
A co teda máš v plánu dál? U mě bohužel ani k iui nedojde
Na jednu dávku fostimonu denně jsem nereagovala, tak mi to zvedli na dvě a po těch místo aby ty tři folíky rostly, tak se jich tam urodilo prý strašně moc a nakonec půjdem na IVF. A už píchám tři denně
Mám strach z narkozy ![]()
@petruska131 narkozy se prosim te neboj!!! Ja ji mam za sebou 4× a pohoda.mam vyhodu, ze mi po ni neni spatne. akorat me boli ramena a trapezy…no moje bt klesla o dalsi dve carky na 36,6 brich mi boli jak v 11ti letech a jsem 25dc coz naznacuje, ze dnes nebo zitra jsem jasna
nase to IUI bylo prvni, ale vcera jsem se jeste neco dozvedela a to pisnu pozdeji…za chvilku jdu z prace domu, zaletim nakoupit a po O vam pisnu zbytek ![]()
@petruska131 jste tam vyplnovaly papíry pak jsi šla do ordinace ja tam seděla měla jsem černý šustáky a černou mikinu ![]()
@janourek aha…tak to už sem pak okolo nekoukala, protože mi včera oznámili, že mi přeplánovali iui na IVF, tak jsme četli a podepisovali tu „smlouvu“ a já byla v tu chvíli v docela debilní náladě, protože sem s tím nepočítala. U mě je prakticky iui nemožný, protože aby mi vůbec něco rostlo, musím mít koňskou dávku hormonů a po těch mi jich zase naroste moc. A navíc jsme se teď vydali z peněz kvůli vánocům a kupovalo se uhlí na zimu, tak sem ani nevěděla, kde na to vezmem takhle rychle :-/ Naštěstí to se vyřešilo a dají nám na to přítelovo rodiče.
@petruska131 no právě protojá nemůžu ted jít na další na pokus protože jsem se na to vydala minulý měsíc a jsem bez pěněz a nemám kdo by mi na to dal nevadí tak někdy jindy tak tfuj tfuj tfuj at se zadaří
![]()
@petruska131 tak si představ, že se jedný holčině na MK.co byla u Dr. Faita stalo, že jí pozval také na kontrolu plodného hlenu ale v ůplně jiný den než měla nermálně ovulku. Tudíž jí samozřejmě také vyšel špatně test na plodný hlen!!! Pak to konzultovala s korynovou(nebo jak se jmenuje) a zjistily, že je vše v pořádku!!! No a mě pozvala Jirsová na 9dc na tento rozbor a já jí říkala, že ovulku mám až 12-13dc!!! nic víc jí nezajímalo
na to konto mi udělala profuky vejcovodů. Zjistila, že na pravé to nejde…a že se semnou bude bavit až po laparo.To vše už jsme podstoupila…no a v pondělí to všechno řeknu Kouckýmu a uvidíme…
![]()
@nightgirl určitě se mu zalíbí
Já dnes dostala MS tak se budu v pondělí objednávat na ultrazvuk před iui asi 27.11. Tak si myslím, že hned druhý den bude iui
Kéž by byla poslední ![]()
@Radkkaa ......moc bych ti to přála, aby bylo poslední…na MK mají skupinu a tam je neskutečné množství holek co otěhotnělo na 1-2 IUI…a zde se pořád čeká aspon na jeden zázrak co??,
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.