CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14927
9.11.13 11:09

Ahojky chvilku tu člověk není a takových novinek.-))
jak se máte holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
9.11.13 11:49

@misulka123 - děkuji. No to nevim jestli se jde nějak domluvit, trochu me to stvalo, ze te hned vyhodí, ale třeba je to jenom psychické a mají pravdu, ze se nemůže nic stát. Hlavně tam jsou ty transfery naplánované snad po 15 minutách nebo 30. Ale šlo ta jak na běžícím pase. Jediné byt poslední.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
9.11.13 12:00

@kačka25 Uvidíme, jak se domluvíme. Ale třeba je to opravdu jen psychický. Protože logicky vzato když se otěhotní přirozeně, tak někdy člověk o to ani neví a normálně dělá vše, včetně horké vany.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
9.11.13 12:03

Ahoj holky nemám moc času ale vždy poctivě dočítám, všem držím palce ať vám vše krásně probíhá :hug:
@katkalaila A jak pak se máš ty už se tešíš na další pokus nebo se snažíš na to zatím nemyslet? Já už sem se asi zbláznila a zaměřila se na naše kotě, dnes jsem mu objednala dárky na vánoce za 500kc :mrgreen: tak snad nejsem jediná :nevim: ale aspoň bude u stromečku veselo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
9.11.13 12:14

@Radkkaa ahojky myslím na to pořád počítám dny kdy dojde mrcha abych mohla začít ze stimulkou,, manžel si domluvil po třech letech týden volna tak budeme spolu doma už se na to moc těším,,
hhh neboj nejsi jediná,,, já mám taky kotě teda trochu odrostlejší ale taky už jsem koukala co mu nadělím ale ne pod stromeček.-)) no našl ajsem super škrabadlo ale za 3000 a to manžel nechtěl schválit tak mám pro něj vybranou hru takovou tu kuličku v bludišti můžeš sestavit různé tvary aby se mu to neomrzelo atd,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1790
10.11.13 22:28

@petruska131 já beru jen kyselinu listovou, ta je nezbytná pro vývoj plodu, jinak nic a má se brát 4 měs. před plánovaným těhu. Ostatní vitamíny či doplňky mi jsou zbytečný, máme (v Čr) dostatek všemožných potravin, tak není třeba se dopovat víc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1790
10.11.13 22:32

@kačka25 :mavam: no to je krásná zprávička :palec: tak ať hladce přesuneš bříško do kočárku :hug: Tomu se říká vánoční dárek pro všechny :D :palec: Kde budeš rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1790
10.11.13 22:35

@misulka123 jak to myslíš s tím ztrácením embryí? 8o máš vlastní zkušenost? To zní strašně :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
10.11.13 22:40

@Mjau - dekuji :hug: strašně se těšíme. Budu rodit taky u Apolinare. Ja tam začala před peti lety revizi po ZT, potom vloni laparoskopii, kďe mi přišli na neprůchodné vejcovody, tak jsem se tam hned objednala do CARu a teď jsem tam registrovaná i k porodu. A ty půjdes hned v listopadu na KET? My máme Emmicku (tedy snad, pokud se nesekli) z KETu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
10.11.13 23:03

@kačka25 Juu, to je úžasný :-). A Emmička, to je boží! My jednou budeme mít taky Emu, ale s jedním m-kem :-). Už jsme domluvený s manželem. Ještě je s otazníkem Anna nebo Ania, tak uvidíme :-). Každopádně moc předbíhám..

• Citovat
  • Upravit
1790
10.11.13 23:08

@kačka25 tak to tam ten kruh krásně uzavřete ;) Já jdu zítra na uz a chci se domluvit, zda by šel ket v listopadu, kéžby :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
11.11.13 10:24

@Mjau Tak to jo…tu listovku už beru cca třičtvrtě roku :-/ Do toho sem ještě pila tři měsíce nosifol.

Holky, mám opět dilema :-D Dneska mám píchat poslední fostimon. Každý den mi ho přítel píchal kolem půl šesté večer, ale dneska jsem od dvou do půl jedenáctý v práci a jelikož pracuju na infolince a je tam všude mraky lidí, tak si to prostě nechci píchat tam…sice by mi to mohla kolegyně píchnout na wc, ale na tu šly mdloby jen sem o tom mluvila, takže bych byla nejradši, kdyby to píchnul zase přítel. Myslíte, že by to moc vadilo, kdyby to píchnul buď v jednu, než pojedem do práce a nebo až po jedenáctý v noci, až budem doma?? Nechce se mi volat do CAR a tohle všechno vysvětlovat, tak jestli jste třeba některá taky tohle neřešila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
11.11.13 10:58

@petruska131 S tím Fostimonem ti holka nevím. Limit je +/- 3 hodiny, ale samozřejmě, čím přesněji, tím lépe. Takže nejdřív by sis to mohla píchnout ve 14:30, nejpozději tak po 20:00. Po té jedenácté je už to fakt dost pozdě a v jednu zase dost brzo. Já bych se teda nestyděla a zavolala a jak to udělat. Jsou tam pro tebe a poradí ti lépe než my všechny dohromady :-D

• Citovat
  • Upravit
1547
11.11.13 11:03
@fragollinna píše:
@petruska131 S tím Fostimonem ti holka nevím. Limit je +/- 3 hodiny, ale samozřejmě, čím přesněji, tím lépe. Takže nejdřív by sis to mohla píchnout ve 14:30, nejpozději tak po 20:00. Po té jedenácté je už to fakt dost pozdě a v jednu zase dost brzo. Já bych se teda nestyděla a zavolala a jak to udělat. Jsou tam pro tebe a poradí ti lépe než my všechny dohromady :-D

Máš pravdu :-) a děkuju :-) Já sem to vymyslela tak, že poprosím šéfovou, aby mě s přítelem pustila do meetingovky a tam mi to píchne tak, jak má :-) Jsem hroznej plašan :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
11.11.13 21:09
@Mjau píše:
@misulka123 jak to myslíš s tím ztrácením embryí? 8o máš vlastní zkušenost? To zní strašně :cert:

No z vlastní zkušenosti bohužel asi také, ale kamaráda bohužel na reálném základě. Když potkala naprosto stejného chlapečka, o 3 dny dříve narozeného než má ona.. Když cizí paní viděla malého kámošky, tak hodila kluka do auta a místo na nákup jela pryč.. :cert: A následně měla mít 10 embrií a teď jí řekli, že nemá žádné. Údájně žádný protokol o tom, že by nepřežili není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.