Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@petruska131 jojo, dneska. Fakt to působilo i profi, měli přehled, nebylo tam narváno, pohoda ![]()
jsem zvědavá, co bude dál… jdu tam za 14dní (10./11.DC) pro výsledky testů, takže zjistíme, co s námi plánují…
@nightgirl tak to taky moc držím pěsti!!! ![]()
jak dlouho vše trvalo, než jste se dostali na ET?
@nightgirl držím palce ať je ti brzo lépe, zrovna tě to potká kdy se nejméně hodí vid, ale neboj prďolka určitě bojuje
![]()
@Radkkaa píše:
@nightgirl držím palce ať je ti brzo lépe, zrovna tě to potká kdy se nejméně hodí vid, ale neboj prďolka určitě bojuje![]()
juj, co to ET vůbec je? musím si to najít, ještě se v těch pojmech nevyznám a pak netuším na co ptám…
Ahojky holky, jsem tu nová ve Vaší diskuzi CAR Apolinář.. Byť tedy už nejsem v tomto tématu nováčkem. Doteď jsme byli v léčení Motola a už mně došla trpělivost, co se tam děje. Takže ve středu jdeme na první konzultaci k panu Mašatovi. Tak jsem docela zvědavá jak to bude. Jen je u nás háček, že už máme rozpíchán dlouhý protokol, takže je to vše na rychlo.. Ve čtvrtek si už mám začít píchat injekce. Chci se zeptat kolik vychází IVC cyklus u APO. ISCI, prodloužená kultivace, zamražení embryí. Jaký je Váš názor na tohoto pana doktora. Jak jsou na tom s úspěšností? Díky moc za všechny postřehy ![]()
@moniik ET je embryo transfer, kdy ti dávají embryjko do dělohy
Hele, nic si z toho nedělej, já jsem se v tom taky nevyznala a i teď občas něco neznám ![]()
No první návštěvu jsme měli 17.12.2012, takže skoro rok. Ale u nás je to bohužel tak dlouhé kvůli tomu, že všechny výsledky, které jsme absolvovali byly vynikající a doktoři, a vlastně i my, jsme po každém dobrém výsledku to zkoušeli stále přirozeně. Až potom v srpnu jsme se na všem domluvili a 1.11. jsem byla na ET. Ale u vás to asi bude o něčem jiném. Tak moc držím pěsti ![]()
@Radkkaa no můžu ti říct, že opravdu „skvěle“ načasováno. Akorát opravdu nevím, jestli se prďolka zavrtává. No snad ano. Vím, že každá jsme jiná, ale většinou čtu, jak cítí něco jako před MS a podobně, ale já vůbec nic. Manžel mi říká, že to určitě bude jako u mé babičky, ta do 4. měsíce nevěděla, že je těhotná, kdyby nezašla k lékaři, ale kdo ví. Bojím bojím a ještě týden než budu testovat. Jenže prostě teď nic neuděláme, že. Můžeme jen doufat ![]()
@misulka123 vítej mezi námi
já osobně mám s Apolinářem první zkušenosti s takovýmto centrem a jsem zatím spokojená. Máme za sebou první ET, takže teď čekám, co mi za týden ukáže test. Co se týče úspěšnosti, tak myslím, že mají dobrou, dvě mé známé čekají miminka
A přístup se mi také moc líbí, chovají se vždy mile, poradí, když něco nevíš. Jak říkám, sice první zkušenost, ale zatím skvělá.
@nightgirl Děkuji moc za reakci. Každopádně držím palce, aby Vám to vyšlo
. Pravda je že po telefonu se mně jejich přístup také moc líbil, jen mně teď trochu zarazilo. Dělají se u Apolináře i ET o víkendu? Jak je to s placením? Nemohu na jejich stránkách ceník najít.. ![]()
@misulka123 No jestli dělají ET i o víkendu, to netuším. A ceník jsem dostala v ordinaci.
@nightgirl Spíše jsem to myslela, kdyby 5 ti denní embryo vyšlo na víkend nebo se bude muset dát 3 denní.. Jsi schopná mně ho poslat do mailu?
@misulka123 tak to ti nepovím, ale na CARu ti to urcite reknou
Ten ceník ti bohužel nemůžu poslat, protože jsme ho podepisovali a nechávala v kartě.
Ajojte holky tak mě to nakonec skončilo po slabé ms v úterý po osmi dnech a včera sem tam trochu narůžovělí výtok to jsem byla na kontrole vše v pořádku ale hodně vysoká sliznice a 15 ještě jedu do car domluvit se co dál a co vy jinak jak jste na tom
@janourek ahojky, to já dneska ještě s MS byla na UTZ a ta doktorka naštěstí řekla, že to je jasné, že to 6. DC budu ještě mít, že se s tím počítá a nevadí to…no bylo mi to sice blbý, ale když to tak má být
Jinak se mi urodily před iui tři vajíčka, což je prý až dost
A příští týden v út ještě na kontrolu a cca čt nebo pá na iui ![]()
@janourek ahoj tak to je prima, že si v pořádku…já čekám na výsledek IUI dnes jsem 5dpo dušík z Pregnylu je ještě na TT tak uvidíme co bude za týden
@petruska131 Jééé taky se ti urodily 3folíky joo stejně jako mě
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.