CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1358
5.11.13 11:14

Ahoj holky, tak já tu mrchu zase dostala :? takže jsem se hned objednala na příští středu k Jirsové na kontrolní UTZ a chtěla bych podstoupit IUI, jestli bude vše v pořádku. Máme za sebou 2 IVF, ale IUI žádné a jelikož u nás není ŽÁDNÝ důvod proč nejde otěhotnět, tak doktoři doporučují najednou i IUI, že to může klapnout.
A já jsem se zase už oklepala z toho posledního nezdaru, a potřebuju pro to mimi dělat maximum, tak do toho teď jednou před Vánocemi půjdeme. Nic za to nedáme, jen jednou bude sex aniž bych přítele u toho viděla no 8) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
5.11.13 11:18

@majorka jsi statečná :-) Budu Ti držet palce :hug: U nás taky žádný problém není a příští týden jdu také na iui :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
5.11.13 11:20

@majorka jéé tak to mě mrzí,, ale iui je taky dobrá volba a jak pííšeš nic za to nedáš,, jen že u toho ted budete tři hhhhh
a třeba se to zrovna takhle povede,, moc ti držím palce já se do caru budu objednávat zhruba za 14 dní na utz,, tak jsem zvědavá jak to dopadne a doufám že tam bude koucký hhh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
5.11.13 11:36

@petruska131 já mám většinou ovulaci už tak 11 den, takže si myslím, že by IUI mohlo být už příští pátek :lol: anebo pak v pondělí, když si píchnu něco, aby nepopraskaly folíky. Že u APO nedělají IUI o víkendu, nevíte? No uvidíme. Ve středu se na mě mrknou a od toho se to bude odvíjet. Objednala jsem se schválně k Jirsový, jelikož Rožníčková je taková nemastná neslaná a už mě nebaví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
5.11.13 11:40

@katkalaila no musím říct, že tentokrát jsem byla OPRAVDU PŘESVĚDČENÁ ŽE JSEM V TOM!!! Takže ta mrcha mě překvapila snad nejvíc za poslední 3 roky :,( ale asi to tak máme každá, která se snaží a nejde to. Já měla snad všechny těhotenské příznaky a zase nic :pocitac: :zed: do IVF už teď před Vánocemi nechci, to bych nedala psychicky. Tak zkusíme IUI a uvidíme. Povést se to může :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
5.11.13 11:48

@majorka Já sem s Rožníčkovou byla vždycky spokojená :-) No tak to se tam třeba ten příští pátek sejdeme obě na IUI :-) Bylo by to fajn :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
5.11.13 11:50

@majorka to chápu,, vím jaké je to je když se cítíš že ted to určitě vyšlo a ono zas ne,, ale moc ti držím palce at to výjde,, a byl by to krásný dárek k vánocům :hug:
musíme být silné stojí to za to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
5.11.13 12:03
@majorka píše:
Ahoj holky, tak já tu mrchu zase dostala :? takže jsem se hned objednala na příští středu k Jirsové na kontrolní UTZ a chtěla bych podstoupit IUI, jestli bude vše v pořádku. Máme za sebou 2 IVF, ale IUI žádné a jelikož u nás není ŽÁDNÝ důvod proč nejde otěhotnět, tak doktoři doporučují najednou i IUI, že to může klapnout.
A já jsem se zase už oklepala z toho posledního nezdaru, a potřebuju pro to mimi dělat maximum, tak do toho teď jednou před Vánocemi půjdeme. Nic za to nedáme, jen jednou bude sex aniž bych přítele u toho viděla no 8) :andel:

Videt manzela u toho muzes.Nas se vcera dokonce ptali jestli chce jit P. semnou do vnitr.ten to odmitl s tim, ze uz dal co mel a to mu pro ten den stacilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
5.11.13 12:04

@Liskynka hhhhhhh :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
5.11.13 12:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1790
5.11.13 14:10

@petruska131 přesně ja píše katkalaila :palec: můžeš i do břicha nebo stehna, je to v příb. letáku, že můžeš podkožně. Já měla vždy 4 fostimony a dvě vodičky stačí. Na 3 jsem dávala i jednu vodičku. Je divný, že ti řekli jen ten zadek, protože odtamtud se to nejpomaleji vstřebává. A až budeš muset píchnout 4 amp. to si fakt necháš do sebe píchnout 4× 8o Né že by mi píchání nějak vadilo, ale tohle bych nedala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1790
5.11.13 14:12

@majorka :mrgreen: správný přístup :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
5.11.13 14:13

@Mjau no právě taky jsem si říkala že nechápu proč jí to neřekli a přesně jak píšeš tak n atři prášky jsem si brala jen jednu vodičku,,, sama dr i sestra mi říkala že by to pak bylo zbytečně moc tekutiny ( teda pokud si to pícháš do břicha do prdky je to asi jedno hhhh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
5.11.13 16:02

@Mjau podle mě oni asi potřebují, aby to působilo nějak pomalu, protože před iui se normálně stimuluje třeba clostilem, ale já mám jen těch 6 injekcí. Včera dvě a teďka do pátku po jedné. A právě mě ještě upozorňovaly, že nesmím jinam, tak asi vědí proč :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
5.11.13 16:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.