CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
331
1.11.13 15:51

Fragollinna, tak to je super s tím vízem, to mám radost i za tebe :-)

Jinak já jsem dnes byla na ET, tak doufám, že se prďolka chytí. Holky krásný víkend :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
1.11.13 16:13

@nightgirl držím palečky!!! :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
1.11.13 16:46

@nightgirl držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
1.11.13 17:04

@Liskynka @Radkkaa děkuju holky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
1.11.13 18:09

@janourek Já se cítím, tak všelijak… Dnes to vypadalo jako na MS ale nic… Jinak jsem si včera koupila debil testy mama a musím říct, že už nikdy… Třikrát mi to ukázalo negativní test až čtvrtý správně…
Jejda to je mi moc líto a držím pěsti ať ustoupí a ty jdeš co nejdříve podstoupit ivf… A jak jinak? A nepřemýšlela jsi, že zůstaneš na neschopence až do IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
1.11.13 22:47

@Nikohlava musím se s doktorem nějak domluvit a hlavně v car ted jsme měli ty icsi a celkem dobrý spermiogram tak bych to chtěla zkusit bez icsi je to zbytečně moc pěněz a nic z toho no já si myslím že ty mamatesty jsou na h…o dřív byly spolehlivý ale ted ne jinak mám dnes celý den takový hnusný kreče jako že jsem měla bolestivou ms ale ne až takhle hnusně a to jsi je namáčela do stejné moči nebo průběžně. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
1.11.13 22:48

@nightgirl držím palečky at to dobře dopadne tfuj tfuj tfuj a informuj :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
1.11.13 23:25

@janourek Brubezne a pak mi privezl pritel Dr.Max a hned tam byla, takze jim neverim jsou to sunti a vyhozene penize… Jinak my meli po druhe metodu icsi a rekli nam ted, ze je to zbytecne…
Chudaku, tak at to mas rychle za sebou a verim, ze dalsi kolo dopadne skvele!!! Drz se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
2.11.13 17:19

Holky ted budu za blbce, ale ten pregnyl se pred Iui picha kdy??? Myslim, ze mi nikdo nic nerekl…vy mate zkusenost proto se obacim na vas dekuji za pomoc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
2.11.13 18:52

@Liskynka cca 32 hodin před by se měl píchat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
2.11.13 19:14

Noooo tak já pitomec našla ten papír k informacím a dokonce tam mám napsáno píchnout 3.11. ale konkrátní hodina tam vůbec není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
2.11.13 19:17

@Liskynka Ono je to napsané i v příbalovém letáku, tak si to odpočítej od toho pondělka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1790
2.11.13 22:31

@Liskynka ahoj, při takhle malém počtu, to vypadá, že by mohli být super kvalitka, tak moc držím pěsti!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1790
2.11.13 22:35
@nightgirl píše:
Fragollinna, tak to je super s tím vízem, to mám radost i za tebe :-)Jinak já jsem dnes byla na ET, tak doufám, že se prďolka chytí. Holky krásný víkend :-)

ahoj, taky tfuj tfuj tfuj! Ať máš úspěšný měsíc jako já před 4mi lety. Přesně 2.11. jsem byla na OPU, 6.11. na et a přesně za 9.měsíců 6.8. jsem byla maminka :D :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
3.11.13 11:23

@Mjau tak to děkuji za podporu, snad to je dobré znamení :-) Ale zatím vůbec nic necitím, tak nevím nevím. Jak se to má chovat a tak… asi si budu muset počkat na ten testovací den :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.