Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
My byli v Arlete neco pres rok a ted jsem diky nim ve 13tt po 1. IVF. Je to soukroma klinika, takze si priplatite, ale my byli maximalne spokojeni a penez nelituji. Super rodinne prostredi, mily personal. Nedarilo se nam 2,5 roku a dodnes nikdo nevi proc. Hned na zacatku udelali mraky testu a vysetreni, ktere v Sanusu kamaradce ve stejnou dobu nikdo neudelal. Se mnou tam byly pani, ktere nekolikrat mely pokus o IVF v Sanusu a stejne nakonec skoncili v Arlete. Delali mi STK, odber vajicek a ET, kdybyste se na cokoliv chteli zeptat, piste .
Ahoj holky, kdybyste tu byla některá, která byste chtěla jít do Arlety v Kostelci nad Orlicí, nebo o někom víte, kdo se snaží a dochazel by tam, dejte mi vědět, dneska jsme tam dostali poukázku na 5000,–, kterou můžeme darovat, a ten dotyčný ji využije tam ![]()
@Lufka19
Jak se clovek dostane k takovy poukazce? Arleta delala jeziska? ![]()
@Ginny007 mají to jako novinku, dostali jsme to, když jsme odcházeli ![]()
Ahoj holky, daruju poukázku na 5tis. do Arlety. Případné předání Kostelec, Týniště.
Musím se přiznat, že po skoro 4 letech musím změnit názor.
Vychválila jsem Arletu do nebes a vyklubalo z toho pěkný lajdáctví. Tahají z Vás peníze.
Personál je skvělý, milý a empatický ale pan doktor teda se bud změnil, nebo jsme byli slepý.
Ahoj, zvazujeme navstevu Arlety. Mate prosim zkusenost? Diky