CAR Brno - zákroky o víkendech

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.1.25 18:56

CAR Brno - zakroky o vikendech

Ahojte holky, vite prosim nektera o CARu v Brne, kde delaji IUI i o vikendech? Prijde mi zbytecne ladovat se hormonama, a pak vam reknou, ze IUI bohuzel vychazi na vikend, kdy to bohuzel nelze provest.
Dekuju moc!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
7.1.25 19:40
@Anonymní píše: Více

Nerientovala bych se jen na Brno. Můžete si dojet. V Praze třeba apolinar dělá zákroky i 9 víkendu.

• Citovat
  • Upravit
22839
7.1.25 19:41

Zkus se podívat na seznam REPRODUKČNÍCH CENTER jsou tam i recenze, vždycky by měli plánovat tak, aby to vyšlo dobře, neboj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.25 19:58

V Reprofitu jedou o víkendech i o svátcích. Vlastní zkušenost (dostaneš pak i jejích pohotovostní telefonní číslo, kam se dá dovolat nonstop). Na stránkách mají uvedenou provozní dobu, tou se ale nenech zmást, ta se týká recepce, protože o těch víkendech jedou v omezenějším režimu, tak aby se běžná agenda vyrizovala v běžných hodinách.
Myslím, že to tak podobně budou mít i jiná velká centra.

• Citovat
  • Upravit
396
7.1.25 20:19

Ja jsem mela úspěšný transfer v neděli :) Helios v Brně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kralovnal
8.1.25 04:48

Vím, že Reprofit v Brně provádí zákroky i o víkendech, přizpůsobují se cyklu pacientky. Zkus se tam informovat, měli by být flexibilní. Některé další CAR v Brně to také řeší, ale vždy záleží na konkrétní domluvě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.1.25 18:51

@Kralovnal moc děkuju, holky, no ja jsem momentalne v reprogenesis a IUI by melo vychazet na pristi patek, ale bude to tak tak… tak jsem myslela, ze by me vzali treba i v tu nedeli.. predpokladam, ze IVF by neodlozili, ale IUI se asi tak nehroti
Predpokladam, ze v Reprofitu musim byt zaregistrovana, aby mi mohli provest IUI. Zaroven jsem v reprogenesis spokojena, tak nevim…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.