CAR - Obilňák - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.10.19 11:00
@Anonymní píše:
Kazdyho názor a navic to řekl sám pan Crha a je to potvrzené od pana ventruby
:D :D už vidím jak to někdo veřejně přizná a ještě pacientovi :D to jsi asi něco hodně nepochopila, nejspíš tě jen varovali co by se mohlo stát kdyby a že se to už někde stalo… ale už jen z logiky to nikdo veřejně nepřizná… a navíc to bylo v soukromém centru jak bylo již mnohokrát psáno a v centru, kde neměli zázemí na řešení komplikací.. což jak víme tak Obilnák je v rámci špitálu…
  • Citovat
  • Upravit
1222
22.10.19 14:22
@Anonymní píše:
Nikomu nedoporučuji jít na obilny trh ať darovat vajíčka nebo chtít miminko. Doporučila byCh jinou kliniku. Pan Crha by tam už dávno neměl dělat. Nepříjemný.,arogantni hrůza. Nic neumí vysvětlit. A navíc jak se stala ta nehoda co dá žena umřela po darování vajíček tak to se stalo tam.

Tebe tam musely asi hodne nastvat když je tak haniš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.19 15:42
@misicka455 píše:
Tebe tam musely asi hodne nastvat když je tak haniš :-)

Naštvali a dost a nejsem jedina

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.19 15:43
@Anonymní píše: :D :D už vidím jak to někdo veřejně přizná a ještě pacientovi :D to jsi asi něco hodně nepochopila, nejspíš tě jen varovali co by se mohlo stát kdyby a že se to už někde stalo… ale už jen z logiky to nikdo veřejně nepřizná… a navíc to bylo v soukromém centru jak bylo již mnohokrát psáno a v centru, kde neměli zázemí na řešení komplikací.. což jak víme tak Obilnák je v rámci špitálu…

Nebudu se hadat prostě to tak je.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.19 15:52
@Anonymní píše:
Nebudu se hadat prostě to tak je.

Já se nehádám, ale vadí mi, když někdo lže a šíří nepravdy a to se nedělá, ať je to kdo chce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.10.19 06:03
@Anonymní píše:
Já se nehádám, ale vadí mi, když někdo lže a šíří nepravdy a to se nedělá, ať je to kdo chce.

Tak to si myslíte vy ze lzu. Já říkám co vím a jak to je.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.10.19 10:08
@Anonymní píše:
Tak to si myslíte vy ze lzu. Já říkám co vím a jak to je.

Ne, nemyslím, já to vím. A taky vím jak to je. A pravdu VY rozhodně nemáte. Jenom taková rada…Než něco vypustíte tak si ověřte fakta.

• Citovat
  • Upravit
56
7.1.20 08:57

Zdravím holky, 21.1. jdeme na konzultaci po nevydařených pokusech na jiné klinice. Ma nás na starosti Dr. Crha. Je neco co bych si měla vyžádat ta vyšetření? V minulém Car nám nedělali vůbec nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.