Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Nikomu nedoporučuji jít na obilny trh ať darovat vajíčka nebo chtít miminko. Doporučila byCh jinou kliniku. Pan Crha by tam už dávno neměl dělat. Nepříjemný.,arogantni hrůza. Nic neumí vysvětlit. A navíc jak se stala ta nehoda co dá žena umřela po darování vajíček tak to se stalo tam.
Tebe tam musely asi hodne nastvat když je tak haniš ![]()
@misicka455 píše:
Tebe tam musely asi hodne nastvat když je tak haniš
Naštvali a dost a nejsem jedina
@Anonymní píše:![]()
už vidím jak to někdo veřejně přizná a ještě pacientovi
to jsi asi něco hodně nepochopila, nejspíš tě jen varovali co by se mohlo stát kdyby a že se to už někde stalo… ale už jen z logiky to nikdo veřejně nepřizná… a navíc to bylo v soukromém centru jak bylo již mnohokrát psáno a v centru, kde neměli zázemí na řešení komplikací.. což jak víme tak Obilnák je v rámci špitálu…
Nebudu se hadat prostě to tak je.
@Anonymní píše:
Nebudu se hadat prostě to tak je.
Já se nehádám, ale vadí mi, když někdo lže a šíří nepravdy a to se nedělá, ať je to kdo chce.
@Anonymní píše:
Já se nehádám, ale vadí mi, když někdo lže a šíří nepravdy a to se nedělá, ať je to kdo chce.
Tak to si myslíte vy ze lzu. Já říkám co vím a jak to je.
@Anonymní píše:
Tak to si myslíte vy ze lzu. Já říkám co vím a jak to je.
Ne, nemyslím, já to vím. A taky vím jak to je. A pravdu VY rozhodně nemáte. Jenom taková rada…Než něco vypustíte tak si ověřte fakta.
Zdravím holky, 21.1. jdeme na konzultaci po nevydařených pokusech na jiné klinice. Ma nás na starosti Dr. Crha. Je neco co bych si měla vyžádat ta vyšetření? V minulém Car nám nedělali vůbec nic
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.