Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já mám díky sanusu v Pardubicích dítě. Brzy se tam chystáme pro druhé
prosím anonym…
Ahoj ja jsem taky v Sanusu HK. Odesla jsem tam z Genetu a jsem spokojena. Moje kamaradka ma ze Sanusu HK prcka taky tam presla z Genetu. Pardubice josu taky ok co vim od holek. ![]()
Sanus HK. Po prvním IVF, prvním ET jsem v 10 tt. Za mě super přístup, všichni pořád pozitivně naladění. Ale nemám s čím porovnávat..
@Beru87 píše:
Sanus HK. Po prvním IVF, prvním ET jsem v 10 tt. Za mě super přístup, všichni pořád pozitivně naladění. Ale nemám s čím porovnávat..
Souhlasím! Přesně, Sanus, je příjemné menší zařízení. Máš tam jednoho ošetřujícího lékaře, který se o tebe stará. A ne pokaždé někdo jiný. ![]()
Já teď po druhém KET, fresh nebyl, dělali jsme genetiku a mám pozitivní test hcg stále stoupá. Zítra mám ultrazvuk kontrolu zda to jde správným směrem. Ale, u mě bylo hlavně důležité výsledek v počtu embryí, ten měli dvojnásobný a všechny kvalitní k odběru na genetiku.
Hezký den.
@Millllli píše:
Já teď po druhém KET, fresh nebyl, dělali jsme genetiku a mám pozitivní test hcg stále stoupá. Zítra mám ultrazvuk kontrolu zda to jde správným směrem. Ale, u mě bylo hlavně důležité výsledek v počtu embryí, ten měli dvojnásobný a všechny kvalitní k odběru na genetiku.Hezký den.
Gratuluji a přeji ať se vše správně vyvíjí ![]()
Ahoj nevíte prosím na kolik vyjde v Sanusu IVF jako samoplatce? Jaké dávají leky?
@Anonymní píše:
Ahoj nevíte prosím na kolik vyjde v Sanusu IVF jako samoplatce? Jaké dávají leky?
Na jejich stránkách je ceník. Bude záležet na léčbě
My byli na IUI- neúspěšně.
Pak na dvou IVF- také neúspěšně, tak jsem si řekla, jdeme jinam.
Našli jsme Unicu, léčení jsme byli v Praze a kvůli pojišťovně jsme museli na OPU a transfer do Brna. A hned první pokus byl úspěšný. Bohužel ZT v 10tt.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj, Prosím o zkušenosti s těmito centry. Ráda bych se rozhodla mezi Sanusem a jiným centrem - v Praze. Děkuji.