Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky klídek, to určitě bylo myšleno, ze není extra mlada tj 18 aby šla do dítěte, ale 23 už je na děti normální vek byt průměry rodiček mluví jinak a není to bezne. Určitě to nepsala ve smyslu ze je stará rasple tak nad čím přemýšlet.
@Ananas123456 no a ja jsem moc rada stara matka. Mame vlastni dum, poradny auta a (ne nejakou 20 let starou skodovku), procestovany svet a nebrecim, kdyz kupuju balik plen za 500kc ![]()
Ve 23 letech jsem byla rada, ze mam na najem ![]()
@peta1003 Tak je jasné že ve 23letech člověk asi moc peněz nemá a ani se to nedá stihnou za tak krátkou dobu našetřit sotva člověk vlastně začal pracovat někdy ani to ne protože se studuje. A přijde mi že v tomhle věku prostě vstah většinou ani nevydrží, bohužel.
@terien píše:
To se mu vůbec nedivím. Na druhou stranu kdybys to dítě chtěla za každou cenu, tak ho máš. Sama na sobě vidíš, jak je důležité mít kromě věku i ostatní atributy.
To jo, neporidila bych si dite s o 20 let starsim chlapem, co ma dluhy, na to jsem nastesti mela rozum i v tech 20, ale kdybych nasla soucasnyho manzela, tak nevaham ![]()
@peta1003 píše:
@Ananas123456 no a ja jsem moc rada stara matka. Mame vlastni dum, poradny auta a (ne nejakou 20 let starou skodovku), procestovany svet a nebrecim, kdyz kupuju balik plen za 500kc
Ve 23 letech jsem byla rada, ze mam na najem
Tak ja financni problemy nikdy nemela, to bude asi tim
spis tenkrat s chlapama no ![]()
@Annabela11 píše:
@Kelsey Holka není úplně nejmladší??![]()
Holka není úplně nejmladší ve 23 letech a třeba já, já už jsem ve 30 jednou nohou v hrobě
![]()
@Annabela11 tak já mám okolo sebe dost vztahu co spolu začali okolo 21 let. Já jsem s tím svým od maturity a už je to 15 let. Nejsem jediná a to jsem z Prahy kde by ta promiskuita měla byt statisticky rozhodne vyssi
@hospodki Zázrak já fakt nikoho…ne vlastně jeden pár…to je ale tak vše ![]()
@Annabela11 píše:
@hospodki Zázrak já fakt nikoho…ne vlastně jeden pár…to je ale tak vše
Ja jsem s manzelem od svych 18. Byl to muj prvni kluk. Uz jsme spolu 19 let. Seznamili jsme se v Praze na VS koleji.
@Annabela11 jasne
A takovych paru znam nekolik. Ale taky znam hromadu tech, co to maji jinak, takovych je samozrejme vic.
@DeeDee.518 píše:
Holka není úplně nejmladší ve 23 letech a třeba já, já už jsem ve 30 jednou nohou v hrobě![]()
![]()
Nebuď taky trapná. Kdo chtěl, tak to pochopil, jak jsem to myslela. A někdo chytá za slovo. To je jeho věc 💋.
@Ananas123456 tak nasi nejsou milionari a kdyz clovek pracuje a jeste si plati nejaky to vzdelani, tak uz mu toho moc nezustane ![]()