Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak ja davam dite do skolky lehce nachlazene. Do prace chodit musime a nemuzu byt kvuli ryme doma. Kvuli horecce ano, ale tu ma tak 3× do roka. Virozy se nam vyhybaji.
Denne dopuju rybim tukem a komplexem vitaminu.
@Elishka1 píše:
Co otec?
Moje dítě taky chrchla a to jsem se těšila, ze je květen a uz to bude dobrý. Teda az na ty blici virozy, ty tu pořad litaj
Já se těšit nemůžu, můžu jen doufat. A většinou radši ani nedoufat. Bývají nemocní i v červnu, cervenci. Tatínek je v práci - taky tam teď dlouho nebyl.
@Stará známá píše:
Moje dite taky bylo takhle nemocne, vecne kasel, ryma, zanety prudusek a stredniho ucha… pomohla ozdravovna, kde mu i diagnostikovali astma. Jakmile se zacalo lecit astma, stav se rapidne zlepsil.
Taky se už léčí.
U syna nepřišli na nic. A marodí pořád.
@Mgree prostě máš kliku. Je to o imunitě na často se to nijak neovlivní.
Jeden syn nezobe vitamíny a je nemocný 2× za rok - většinou bez teploty, jen třeba ztratí hlas. Druhý zobal snad vše a jen od začátku března měl už 4× týdenní horečky. Jednou z toho přes 40 a nešly srazit.
Před 2 týdny jsem ho poslala s rýmou do školy a v průběhu první hodiny volala učitelka, že si pro něj máme přijít, že leží na lavici a brečí. Doma mel už horečku. Od té doby je zase doma.
Tak už je to jasné. Jedno dítě do školy nejde určitě. Doufala jsem, že se z toho během dne dostane, ale je to horší. Teď spí. Koukala jsem do krku a druhé dítě má stejnou rýmu, ale nepokaslava. Uvidime, co bude ráno.
Moje dite taky bylo takhle nemocne, vecne kasel, ryma, zanety prudusek a stredniho ucha… pomohla ozdravovna, kde mu i diagnostikovali astma. Jakmile se zacalo lecit astma, stav se rapidne zlepsil.