Častá nevolnost, ale není to těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
176
2.4.13 00:30
@Z.jev píše:
@Tom.Tamara Tak třeba příčinu zjistí rovnou praktik a nebudeš muset nikam ;)

Tomu moc nevěřím. Mi občas připada, že praktické lékaři toho něják moc neumí. Občás si sám musíš stanovit diagnozu, anebo naléhat aby tě poslali na nějaké vyšetření :nevim: Nekecam, opravu tomu tak někdy je :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
2.4.13 00:32
@111verunka111 píše:
@Z.jev to by jí snad zjistili na té štítné žláze ne? Určitě jí museli brát krev… si myslím, že to bude jiný problém, chtělo by to pořádné vyšetření spíš.

Tak budu naléhat, at mě pošle na všechna vyšetření :D Snád to bude rychlé a snád se to vyřeší. Ale opravdu nejdřív jsem si mýslela, že jsem těhotna, i když beru antikoncepci, ale ten test mě uklidnil aspoň v tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
2.4.13 00:36
@Tom.Tamara píše:
Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Trpím už asi 3 měsicem nevolnostmi, někdy je to méně, někdy zas více. Někdy mám takový pocit, že teď teď bych zvracela. A taky se cítim slaba a občas mi tak trochu boli i hlava. Mýslela jsem si, že jsem těhotna, ale test byl negativní. Opravdu nevím co to může být. Nemate s tim nějaké zkušenosti???

nech si udělat test na celiakii a alergie mléko, sója, vejce. Tohle znám, ještě jsem měla časté migrény - nemusí to být ono, ale u mě to bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
2.4.13 00:39
@111verunka111 píše:
To netuším, ale možná bych zkusila něco ve tvém životním stylu i změnit. Jíst zdravě, pravidelně, vypít ty 3 litry za den, víc odpočívat. Od přítele si nech udělat masáž obličeje, to mě dycky hlava přestala bolet :lol:.zkus pohledat ještě po netu nějaké podobné téma, třeba se dozvíš čím by to mohlo být

jj to jsem si vždy říkala, vypiju 3litry! Mé předsevzetí je v… háji :lol: piju si dál svůj půllitr a do toho občas kafe a dr. se na mě škaredě kouká :oops: ale po diagnostice a dietě je mi líp :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111
2.4.13 00:39

@Tom.Tamara To je nejhorší, že to můžeš mít defakto z čehokoli. Já když mi něco někdy bylo, tak jsem si tak skoro byla vždy jistá, z čeho to tak mohlo být. A doktorovi jsem to řekla, a měla jsem pravdu skoro vždycky :lol:

• Citovat
  • Upravit
3429
2.4.13 00:40

@111verunka111 Tak to jí asi brali jenom na štítnou žlázu, nemuseli brát všechno. Měli by jí udělat krevní obraz, CRP atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
2.4.13 00:41
@nikita066 píše:
nech si udělat test na celiakii a alergie mléko, sója, vejce. Tohle znám, ještě jsem měla časté migrény - nemusí to být ono, ale u mě to bylo

To je nějaký test z lékarny? Anebo myslíš test na krev? Já soju vůbec nejím, vejce opravu jen zřídka a mléko si dávam každy den ráno do kavy. Nevím jestli to může byt z mléka, dřív jsem ho pila více a bylo vše ok. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111
2.4.13 00:41

@nikita066 mě povídej! Já tu radím pít 3 litry a sama taky vypiju ten půllitr a kafe(odvodnuje že :D), já mám problém s tloustnutím, snažím se přibrat, ale za boha to nejde :(

• Citovat
  • Upravit
13335
2.4.13 00:44

Tak jsem dočetla vše a máš stejné věci - problémy jak jsem měla já, vydupej si krev na alergie a gastro - je to hnus, ale budeš mít jasno. Mě 10let léčili na nízky tlak, migrény, bolestivou ms, o zvracení nemluvím, bydlím v paneláku a sousedka se mě opatrně ptala, jestli nejsem bulimička když zvracím :oops:, vůně, pachy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
2.4.13 00:46
@Tom.Tamara píše:
@nikita066 píše:
nech si udělat test na celiakii a alergie mléko, sója, vejce. Tohle znám, ještě jsem měla časté migrény - nemusí to být ono, ale u mě to bylo
To je nějaký test z lékarny? Anebo myslíš test na krev? Já soju vůbec nejím, vejce opravu jen zřídka a mléko si dávam každy den ráno do kavy. Nevím jestli to může byt z mléka, dřív jsem ho pila více a bylo vše ok. :nevim:

u dr. bere se krev a pak hadice vrchem. Já taky pila mléko v kávě a zřídka jogurt a sýr, ale ten lepek - pečivo a další může dělat neplecvhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
2.4.13 00:46
@111verunka111 píše:
@nikita066 mě povídej! Já tu radím pít 3 litry a sama taky vypiju ten půllitr a kafe(odvodnuje že :D), já mám problém s tloustnutím, snažím se přibrat, ale za boha to nejde :(

hele to taky může být projev celiakie - nejde přibrat.. ale kámoška by mi řekla, že jsem posedlá celiakií :mrgreen: tak raději mlčím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
2.4.13 00:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
2.4.13 00:49
@nikita066 píše:
u dr. bere se krev a pak hadice vrchem. Já taky pila mléko v kávě a zřídka jogurt a sýr, ale ten lepek - pečivo a další může dělat neplecvhu

Pochopila jsem správně, že budu muset polýkat hadici??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
2.4.13 00:52

@Tom.Tamara bohužel ano :hug: je to hnus, fuj, ale je to jen jednou a jestli se tím vyřeší tvé trápení tak to za to stojí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
2.4.13 00:55
@nikita066 píše:
@Tom.Tamara bohužel ano :hug: je to hnus, fuj, ale je to jen jednou a jestli se tím vyřeší tvé trápení tak to za to stojí :hug:

Když na to pomýslim tak už teď je mi zle :roll: A to z té krvi to nepoznají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí