Častá nevolnost, ale není to těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9066
2.4.13 08:43

Nezmenilas nebo nenasadilas antikoncepci? Typicke tehotenske priznaky mohou byt zpusobeny hormonalnim vykyvem ;) U me se tak projevovaly vzdy prvni mesice po nasazeni / vysazeni antikoncepce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. NiKina
2.4.13 08:48

Trpívám na to podobně - a vždycky je to kombinace vražedné únavy, stresu a vůbec ztráty chuti do života.
Pokud to nemá fyzickou příčinu, pak musíš počkat, až děti vyrostou a budeš moci chvíli spát nebo podobně.
S masážema a odpočinkem při dětech bych u manžela taky nepochodila.
Naštěstí, když děti vyrostly, povolily ty nejhorší návaly, ale mám je teď tady - únava je zase z jiných příčin, stres taky, ale hodně mi pomáhá supradyn. Nebo guarana, ale na tu pozor, u mě spustila dost hustý stavy panické ataky.

Těžko radit, fyzická příčina by byla lepší, protože je odstranitelná.
Ta psychická těžko.

Když je nejhůř, dobře zabírá kinedryl - to mi poradila v lékárně.
 NiKi

• Citovat
  • Upravit
379
2.4.13 08:51

Gastro

Hele s tím polykáním hadice na gastru to je nepříjemné, ale mě píchli nějaký oblbovák a já si pamatuju, až jak ze mě tu hadici vytahovali, že se mi navalilo.. Pokud toužíš po podrobném popisu jak to probíhá, tak ti to napíšu. Mě nevyšetřovali jen žaludek, ale vytahovali tou hadicí žlučové kameny ze žlučových cest před operací žlučníku.
Co se alergie na lepek týká, tak synovi protože často zvracel, dělali zkoušky z krve, a Mudr. říkala, že kdyby to vyšlo pozitivně, že mu ještě udělají biopsii střeva, aby se diagnoza definitivně potvrdila. Nakonec se to nepotvrdilo už z té krve a máme normální GERD - gastroezofafitální relux jícnu, záklopka mezi jícnem a žaludkem netěsní jak má a vrací se mu obsah žaludku do jícnu. Přeji aby bylo brzo dobře. Stani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
2.4.13 21:50
Antikoncepci už beru dlouho, přes dva roky. Bez žádnych přestávek.
@Aliik píše:
Nezmenilas nebo nenasadilas antikoncepci? Typicke tehotenske priznaky mohou byt zpusobeny hormonalnim vykyvem ;) U me se tak projevovaly vzdy prvni mesice po nasazeni / vysazeni antikoncepce ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
2.4.13 21:52

Zítra nejspíš půjdu k praktickému lékaři a výsledky krve budou ale až přišti týden. Než se člověk dočka, tak může pomálu i umřit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111
2.4.13 21:54
@nikita066 píše:
@111verunka111 hele http://www.iprima.cz/…trane-142013
řekla bych že určo celiakii nemám :lol: já jím lepek každý den, a nic mi nikdy neudělal. řekla bych, že mi nejde přibrat, že to mám po otcovi. A taky je pravda, že kolikrát tomu jídlu ani moc nedám,,
  • Citovat
  • Upravit
887
2.4.13 22:33

Ahoj v listopadu se mi udelalo blbe, tyden sem nemohla jist. Pak to pokracovall celodennim pocitem na zvraceni a nakonec mi v lednu vyndali zlucnik i s kamenolomem a je mi fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
2.4.13 22:40
Ale já nemám problém s jidlem, jedla bych a to i s chutí :-)
@jeřáb píše:
Ahoj v listopadu se mi udelalo blbe, tyden sem nemohla jist. Pak to pokracovall celodennim pocitem na zvraceni a nakonec mi v lednu vyndali zlucnik i s kamenolomem a je mi fajn
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
14.4.13 11:46

Tak celiakie to není, mám ještě jit na sono břicha a gastro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
14.4.13 17:35
@Tom.Tamara píše:
Tak celiakie to není, mám ještě jit na sono břicha a gastro.

tak držím palečky ať se to zjistí a není to nic vázného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí