Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A nepomohlo by se před rehabilitací se nějak vybít? Masturbací???? ![]()
pannda píše:
A nepomohlo by se před rehabilitací se nějak vybít? Masturbací????
pannda píše:
To jsem zkusil předevčírem, pro jistotu dvakrát, ale jaksi to nemělo ten kýžený efekt, co jsem myslel, že by mohlo mít ![]()
MartinN píše:pannda píše:To jsem zkusil předevčírem, pro jistotu dvakrát, ale jaksi to nemělo ten kýžený efekt, co jsem myslel, že by mohlo mít
Tak to neřeš a buď rád že jsi mladej zdravej kluk…
katkabanova píše:pannda píše:
A nepomohlo by se před rehabilitací se nějak vybít? Masturbací????![]()
![]()
to si děláš srandu ne?kluk tady řeší takovej „problém“ a ty mu poradíš,ať si ho vyhoní?no to snad nee
No a co jako????
MartinN píše:pannda píše:To jsem zkusil předevčírem, pro jistotu dvakrát, ale jaksi to nemělo ten kýžený efekt, co jsem myslel, že by mohlo mít
tak v tom případě led do kapes
![]()
mě by to potěšilo a užívej si to ,až ti bude o 20let více tak budeš na to rád vzpomínat ![]()
možná trochu rozpaky, ale sakra by mě to potěšilo
A jak píše sarac… buď rád, časem budeš vzpomínat, jak skvěle to kdysi šlo ![]()
V pubertě bych se asi děsně styděla. Teď po porodu by mě to potěšilo, že s někým (kromě manžela) dělám takové divy ![]()
taky si říkám, že bych byla polichocena
jen prostě jsou i situace, kdy to obtěžuje - třeba v narvaný šalině, kdy jezdí jeden chlap vyloženě kvůli otírání se o jiné (brno) nebo když je to doprovázeno nechutnými pohledy, posunky, kecama atd. ale to ty očividně neděláš, takže pak je to ok ![]()
MartinN píše:
Děkuji vámAlespoň trochu mě vaše odpovědi uklidnily