Častá spontánní erekce - jak reagujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7008
10.12.13 21:45

@Tomm.e hele, tak jí klidně a na férovku řekni, že když je takhle blízko tak to na Tebe působí až moc a že jestli nechce, aby to špatně skončilo, tak ať se posune…a uvidíš, kterým směrem se posune:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
10.12.13 21:45
@Tomm.e píše:
Myslíte, že tím jak si vždycky sedne blízko tak jak jsem psal provokuje úmyslně? :-) Připadá vám to tak z ženského pohledu?

No jasně že provokuje :mrgreen: proč myslíš že by se nakláněla tak abys ji viděl do výstřihu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
10.12.13 21:46
@Madla82 píše:
@Tomm.e hele, tak jí klidně a na férovku řekni, že když je takhle blízko tak to na Tebe působí až moc a že jestli nechce, aby to špatně skončilo, tak ať se posune…a uvidíš, kterým směrem se posune:)
:potlesk: to je dobrý, po tom budeš mít jasno :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
10.12.13 21:56
@Madla82 píše:
:pankac: souhlas :pankac: jestli tě chce tak to zabere.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
10.12.13 21:58

Tak pokud by ses mi libil a ja byla na jejim miste a vedela ze ti sstoji, tak bych provokovala jeste vice ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
10.12.13 22:04

@lenama18 Jj, taky to umím a dělám to moc ráda:) Letmé pohledy, doteky jako že náhodou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
11.12.13 20:37

Tak jestli dělá to, co píšeš, že dělá… tak se spolehni, že se jí minimálně líbíš ;-) Podle mého to rozhodně dělá schválně a trochu tě zkouší co ty na to. Jestli víš, že je sama tak to chápu ještě víc. Když já byla sama tak jsem taky ty co se mi líbili provokovala…nosila odhalující oblečení, náhodné odklopení podprsenky ve výstřihu, nebo taky jak píše @Susan23 letmé doteky? No nejen letmé :-p např. jsem kamaráda pohladila po stehnu s tím, že tam něco má - a bylo to nápadně blízko jeho rozkroku nebo jsem se ho chytla v tramvaji docela intimně a taky s ním mluvila letmo o nějakých intimních věcech třeba :-)
Navíc souhlasím s @lenama18 ;-) Pokud bych byla nadržená tak bych asi dost přemýšlela o rozepnutí toho poklopce :-p

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
11.12.13 20:39
@yogistka píše:
Tak jestli dělá to, co píšeš, že dělá… tak se spolehni, že se jí minimálně líbíš ;-) Podle mého to rozhodně dělá schválně a trochu tě zkouší co ty na to. Jestli víš, že je sama tak to chápu ještě víc. Když já byla sama tak jsem taky ty co se mi líbili provokovala…nosila odhalující oblečení, náhodné odklopení podprsenky ve výstřihu, nebo taky jak píše @Susan23 letmé doteky? No nejen letmé :-p např. jsem kamaráda pohladila po stehnu s tím, že tam něco má - a bylo to nápadně blízko jeho rozkroku nebo jsem se ho chytla v tramvaji docela intimně a taky s ním mluvila letmo o nějakých intimních věcech třeba :-)
Navíc souhlasím s @lenama18 ;-) Pokud bych byla nadržená tak bych asi dost přemýšlela o rozepnutí toho poklopce :-p

rozepnuti poklopce by na me tedy bylo napoprve prilis

• Citovat
  • Upravit
219
11.12.13 20:44

@KackaDoup Nemyslela jsem samozřejmě hned napoprvé ;-) Ale být to třeba už po několikáté a já cítila, že je mu to příjemné, což by asi bylo… tak by mě to fakt lákalo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
11.12.13 20:48
  • Citovat
  • Upravit
219
11.12.13 20:52

@KackaDoup Tebe ne? Nebo jen dál trochu provokovat…jemně se otřít… nebo co jsem dělávala já, že jsem se natáhla pro něco a mezitím se rukou opřela o rozkrok :-p Joo to byly časy :-p

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
11.12.13 22:02
  • Citovat
  • Upravit
5993
11.12.13 23:06

@yogistka jejda, kde jsou ty časy? Mít dnes ty zkušenosti, co jsem neměla a být sama, tak jen provokuji. Nebo vlastně provokuji stále, ale nechám věci zajít jen do určitých mezí…
Ale jsem moc zvědavá, jak se toto vyvine, a věřím v úspěch zakladatele:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
11.12.13 23:53

Ahoj :-) Tedy takové komentáře jsem opravdu nečekal, asi jsem byl v očekávání někde jinde :lol: děkuji za vaše názory, rád se dozvím něco nového :-)

Ale ještě dnes do půl deváté jsem měl další dvouhodinovku a samozřejmě jsem se neudržel :oops: a když jsme si dali pauzu tak jsem jí řekl…že bych se klidně zvedl, ale že už jsem se „zvedl“ :oops: :lol: Abych to přetlumočil, tak ona jen řekla „aháá jo tohle“ a usmála se… tak jsem vyšel s pravdou ven.
No a ona mi položila ruku na stehno a takovým zvláštním hlasem řekla, že děkuje že jí to lichotí ať jsem v klidu :think: ale že se teď budeme soustředit na učení. :think: Když pak přinesla pití tak si sedla ke mě tak, že se svojí nohou dotýkala mé a přišlo mi, že vždycky když jsem přemýšlel nad odpovědí tak se mi dívala mezi nohy :oops:
Vždycky když jsem blízko ní tak mám hroznou chuť jí políbit nebo spíše se na ní vrhnout ale zatím jsem nesehnal dostatek odvahy… asi to příště zkusím :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
14.12.13 13:12

Schválně jsem se zeptala svých kamarádek na tuhle situaci, co by dělaly ony… všechny ve věku 23-40 :-D Bylo to docela zajímavé, ale všechny se shodly na jednom… když byly nezadané a věděly, že se takovému zajdovi postavil jen kvůli nim (plus pokud by se jim líbil) tak by ho prý moc neváhaly a rozhodně by to tvé vzrušení nenechaly jen tak na pokoji :-D :cert: Z toho vyplývá, že to prostě na ní zkus a hotovo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová