Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tomm.e píše:
Ahoj, neříkám, že bych nerad. Je to z mého pohledu opravdu krásná ženská a upřímně mě na ní rajcuje každá maličkost což jde zdá se vidětAle zase si říkám, že jsem o deset let mladší, co by si začínala něco s takovým mlaďochem jako já. Ona je taky mladá z mého pohledu ale nevím jak moc ženy řeší takový rozdíl. Tahle myšlenka by ale byla jako deset splněných vánočních přání
Tak mě je 31 a řeknu ti to z mého pohledu. Jako 20 jsem nechápala, jak může někdo letět na mladší kluky, vždyť to jsou takový ucha! Dneska kdybych hledala někoho jenom na sex, tak bych mlaďase brala všema 10
takže se navoň, uprav, vykouzli úsměv a nějakou vtipnou historku a směle do toho, abys pak nelitoval žes to ani nezkusil ![]()
@Tomm.e jsem taky o deset let starsi nez muj partner, a v tomhle se tedy neresilo nic…
Mě by to lichotilo a pokud bych byla bez partnera, tak bych po 22 letém určitě vyjela:D Pokud by on teda nebyl rychlejší:D Otázka ovšem je, zda ji chceš jen do postele nebo na vztah, to už bych pak přemýšlela, ale až pak:D
@terien píše:
Tak mě je 31 a řeknu ti to z mého pohledu. Jako 20 jsem nechápala, jak může někdo letět na mladší kluky, vždyť to jsou takový ucha! Dneska kdybych hledala někoho jenom na sex, tak bych mlaďase brala všema 10takže se navoň, uprav, vykouzli úsměv a nějakou vtipnou historku a směle do toho, abys pak nelitoval žes to ani nezkusil
@KackaDoup Ooo, ahá to je docela zajímavé
Je vlastně fakt, že teď nikoho nemá už několik měsíců a odpor ke mě nikdy nijak neprojevila - vždycky si sedne tak hrozně blízko ke mně a já mám pak její výstřih v linii pohledu na papíry
Budu to muset zvážit ![]()
@Tomm.e píše:
@KackaDoup Ooo, ahá to je docela zajímavéJe vlastně fakt, že teď nikoho nemá už několik měsíců a odpor ke mě nikdy nijak neprojevila - vždycky si sedne tak hrozně blízko ke mně a já mám pak její výstřih v linii pohledu na papíry
Budu to muset zvážit
trochu provokuje co
asi máte v podstatě stejný problém, ale u ní to není vidět.
@Susan23 píše:
Mě by to lichotilo a pokud bych byla bez partnera, tak bych po 22 letém určitě vyjela:D Pokud by on teda nebyl rychlejší:D Otázka ovšem je, zda ji chceš jen do postele nebo na vztah, to už bych pak přemýšlela, ale až pak:D
No mít tu možnost se sní pomilovat tak… ani nevím co na to říct, ovšemže bych to bral! Kam se oproti ní hrabou kde jaké spolužačky! Navíc žádná moje vrstevnice mě zatím nikdy takhle nevzrušovala
Asi bych měl opravdový problém odejít z její postele
Pokud by šlo mít dlouhodobější vztah tak bych se rozhodně nebránil, s mladšími si až tak nepopovídám.
@terien píše:
trochu provokuje coasi máte v podstatě stejný problém, ale u ní to není vidět.
Myslíte, že tím jak si vždycky sedne blízko tak jak jsem psal provokuje úmyslně?
Připadá vám to tak z ženského pohledu?
@Tomm.e píše:
Myslíte, že tím jak si vždycky sedne blízko tak jak jsem psal provokuje úmyslně?Připadá vám to tak z ženského pohledu?
hele a neděláš si z nás trochu srandu?
nebo seš tak nezkušenej? To je jasný že to dělá úmyslně.
@terien píše:
hele a neděláš si z nás trochu srandu?nebo seš tak nezkušenej? To je jasný že to dělá úmyslně.
Spíše se mi nechce věřit, že by takhle přímo provokovala i 32 letá ženská, precejen to není žádná puberťačka. Neznám úplně všechny vaše zbraně ![]()
@Tomm.e píše:No mít tu možnost se sní pomilovat tak… ani nevím co na to říct, ovšemže bych to bral! Kam se oproti ní hrabou kde jaké spolužačky! Navíc žádná moje vrstevnice mě zatím nikdy takhle nevzrušovala
Asi bych měl opravdový problém odejít z její postele
Pokud by šlo mít dlouhodobější vztah tak bych se rozhodně nebránil, s mladšími si až tak nepopovídám.
@Tomm.e tak jestli jsi fesak rak proc ne? Taky se rada podivam ![]()
@Tomm.e píše:ženská po 30, to je horší než pytel blech
Spíše se mi nechce věřit, že by takhle přímo provokovala i 32 letá ženská, precejen to není žádná puberťačka. Neznám úplně všechny vaše zbraně
Jj, taky jsem na vrcholu, jen můj chlap mi poněkud nestačí, občas:D A tak si pak píšu s kamarádem občas…