Častá spontánní erekce - jak reagujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
10.12.13 20:38
@Tomm.e píše:
Ahoj, neříkám, že bych nerad. Je to z mého pohledu opravdu krásná ženská a upřímně mě na ní rajcuje každá maličkost což jde zdá se vidět :oops: Ale zase si říkám, že jsem o deset let mladší, co by si začínala něco s takovým mlaďochem jako já. Ona je taky mladá z mého pohledu ale nevím jak moc ženy řeší takový rozdíl. Tahle myšlenka by ale byla jako deset splněných vánočních přání :)

Tak mě je 31 a řeknu ti to z mého pohledu. Jako 20 jsem nechápala, jak může někdo letět na mladší kluky, vždyť to jsou takový ucha! Dneska kdybych hledala někoho jenom na sex, tak bych mlaďase brala všema 10 :lol: takže se navoň, uprav, vykouzli úsměv a nějakou vtipnou historku a směle do toho, abys pak nelitoval žes to ani nezkusil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
10.12.13 20:38

@Tomm.e jsem taky o deset let starsi nez muj partner, a v tomhle se tedy neresilo nic…

• Citovat
  • Upravit
5993
10.12.13 20:53

Mě by to lichotilo a pokud bych byla bez partnera, tak bych po 22 letém určitě vyjela:D Pokud by on teda nebyl rychlejší:D Otázka ovšem je, zda ji chceš jen do postele nebo na vztah, to už bych pak přemýšlela, ale až pak:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
10.12.13 20:55
@terien píše:
Tak mě je 31 a řeknu ti to z mého pohledu. Jako 20 jsem nechápala, jak může někdo letět na mladší kluky, vždyť to jsou takový ucha! Dneska kdybych hledala někoho jenom na sex, tak bych mlaďase brala všema 10 :lol: takže se navoň, uprav, vykouzli úsměv a nějakou vtipnou historku a směle do toho, abys pak nelitoval žes to ani nezkusil ;)

@KackaDoup Ooo, ahá to je docela zajímavé :-) Je vlastně fakt, že teď nikoho nemá už několik měsíců a odpor ke mě nikdy nijak neprojevila - vždycky si sedne tak hrozně blízko ke mně a já mám pak její výstřih v linii pohledu na papíry :cert: Budu to muset zvážit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
10.12.13 20:59
@Tomm.e píše:
@KackaDoup Ooo, ahá to je docela zajímavé :-) Je vlastně fakt, že teď nikoho nemá už několik měsíců a odpor ke mě nikdy nijak neprojevila - vždycky si sedne tak hrozně blízko ke mně a já mám pak její výstřih v linii pohledu na papíry :cert: Budu to muset zvážit :think:

trochu provokuje co :lol: asi máte v podstatě stejný problém, ale u ní to není vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
10.12.13 21:01
@Susan23 píše:
Mě by to lichotilo a pokud bych byla bez partnera, tak bych po 22 letém určitě vyjela:D Pokud by on teda nebyl rychlejší:D Otázka ovšem je, zda ji chceš jen do postele nebo na vztah, to už bych pak přemýšlela, ale až pak:D

:) No mít tu možnost se sní pomilovat tak… ani nevím co na to říct, ovšemže bych to bral! Kam se oproti ní hrabou kde jaké spolužačky! Navíc žádná moje vrstevnice mě zatím nikdy takhle nevzrušovala ;) Asi bych měl opravdový problém odejít z její postele :-D Pokud by šlo mít dlouhodobější vztah tak bych se rozhodně nebránil, s mladšími si až tak nepopovídám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
10.12.13 21:02
@terien píše:
trochu provokuje co :lol: asi máte v podstatě stejný problém, ale u ní to není vidět.

Myslíte, že tím jak si vždycky sedne blízko tak jak jsem psal provokuje úmyslně? :-) Připadá vám to tak z ženského pohledu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
10.12.13 21:06
@Tomm.e píše:
Myslíte, že tím jak si vždycky sedne blízko tak jak jsem psal provokuje úmyslně? :-) Připadá vám to tak z ženského pohledu?

hele a neděláš si z nás trochu srandu? :lol: nebo seš tak nezkušenej? To je jasný že to dělá úmyslně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
10.12.13 21:08
@terien píše:
hele a neděláš si z nás trochu srandu? :lol: nebo seš tak nezkušenej? To je jasný že to dělá úmyslně.

Spíše se mi nechce věřit, že by takhle přímo provokovala i 32 letá ženská, precejen to není žádná puberťačka. Neznám úplně všechny vaše zbraně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
10.12.13 21:09
@Tomm.e píše: :) No mít tu možnost se sní pomilovat tak… ani nevím co na to říct, ovšemže bych to bral! Kam se oproti ní hrabou kde jaké spolužačky! Navíc žádná moje vrstevnice mě zatím nikdy takhle nevzrušovala ;) Asi bych měl opravdový problém odejít z její postele :-D Pokud by šlo mít dlouhodobější vztah tak bych se rozhodně nebránil, s mladšími si až tak nepopovídám.
:palec: muj muz to rika taky…ze starsi je to prave ;)
  • Citovat
  • Upravit
17715
10.12.13 21:10

@Tomm.e tak jestli jsi fesak rak proc ne? Taky se rada podivam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
10.12.13 21:10

@Tomm.e to se vekem vubec nemeni hochu ;)

• Citovat
  • Upravit
34473
10.12.13 21:21
@Tomm.e píše:
Spíše se mi nechce věřit, že by takhle přímo provokovala i 32 letá ženská, precejen to není žádná puberťačka. Neznám úplně všechny vaše zbraně :lol:
ženská po 30, to je horší než pytel blech :lol: chlap je na vrcholu kolem 20, ženská kolem 30, to je dokázaný a za sebe můžu říct, že rozdíl je opravdu nesrovnatelný
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
10.12.13 21:24

A ten vrchol pak trva :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
5993
10.12.13 21:31

Jj, taky jsem na vrcholu, jen můj chlap mi poněkud nestačí, občas:D A tak si pak píšu s kamarádem občas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová