Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám takový dotaz. Po nehodě na kole, kdy jsem si silně narazil záda a měl jsem problémy s pohybem, jsem musel začít chodit na rehabilitace. Samo o sobě to nic není, ale sestra, která tam pracuje, je mladá a pro mě velmi přitažlivá a v tom je právě ten problém. Již dvakrát se mi stalo, že jsem se velmi silně vzrušil, a erekce mi nechtěla opadnout ani po 20 minutách, i když jsem se snažil myslet na něco jiného – v její přítomnosti to nefungovalo. Ona sice nic neříkala, jen se pousmála, snažila se nedívat, i když ne moc úspěšně… ale mně to „trochu“ vadí, resp. se bojím toho, co si asi myslí? Neuráží jí to apod.? Vůbec nevím, jak ženy berou takovou situaci, když se díky nim muž poblíž vzruší a nemůže to skrýt? Tohle se mi stává velice často (třeba i v MHD), u mě se to velmi těžko skrývá, ale nakonec si toho moc lidí nevšimne (doufám).
Prosím poraďte mi…shledáváte to urážlivé, obtěžující…? Děkuji za odpověď.
Mne by to polichotilo. ![]()
Vubec nic spatneho bych si nepomyslela. Jestli se ti slecna libi, tak ji kldine pozvi na kafe. ![]()
Příspěvek upraven 01.03.12 v 18:49
No, ja pracuji jako zdravotni sestra a obcas se stalo , ale clovek spis nevi, jak se zachovat (pravda, delam u deti, ale mame do 19 let a prechazeli jsme bez komentaru, hlavne v tomto veku muze obcas blba poznamka nadelat spousta neplechy.....). Ale nejlepsi byl 19 kluk, kterej se s tim neparal a po 14 denni hospitalizaci zadal u velke vizity, at- cituji- PROBOHA TY HOLKY NENOSI TAK KRATKE SUKNE
A tato reakce mi prisla uzasna ![]()
Omlouvám se, že tímto asi hloupým dotazem obtěžuji zde, ale nikde ve svém okolí jsem se na takovou věc zeptat zrovna nemohl ![]()
A vzhledem k tomu, že s opačným pohlavím trávím hodně času a tato situace se mi stává velmi často, pravda s různými reakcemi na ní, nikdy až do dnes jsem se nedozvěděl alespoň nějaký názor na tuhle…ehm nepříjemnost, za což vám velmi děkuji
Bohužel nevím jak něčemu takovému předejít, je to opravdu velmi spontánní, a i když myslím na cokoliv jiného, stejně to nezmizí. V tu chvíli taktéž nevím jak na to reagovat, no dělat jakože nic zrovna snadno nelze.
A k názoru Scarlett2011… ano líbí se mi velice, což je asi očividné
Ale nějak si nedovedu představit, jak jí v takovéto situaci někam pozvat ![]()
Názor mám stejný, asi by mi to polichotilo. A nestyď se za to! Vy chlapy to neskrejete, u nás ženských to není vidět! Je to normální věc, kterou neovlivníme ![]()
Jeste k tomu problemu. Nevim kolik ti je let, ale muj manzel s tim mel taky hodne dlouho problemy. Pomohl na to az cas. Asi tak kolem tech 25 let se to nejak upravilo samo. ![]()
Az budes odchazet z ordinace, tak se jen tak mimochodem zeptej, zda bys ji nemohl nekam pozvat.
No a uvidis. ![]()
A nebo treba vymyslis neco originalnejsiho, ale rozhodne bych to aspon zkusila. Prinejhorsim te odmitne. ![]()
Děkuji všem za názory ![]()
Tak to mi ještě pár let zbývá
Je mi 21. Asi hold budu muset změnit druh brigády na léto, než je v této plavčík ![]()
Děkuji, vyzkouším to… tedy až nebudu zrovna v pohotovostním režimu ![]()
Já bych se teda styděla, polichocená bych se až tak necítila (možná až by mi to došlo)
A být chlapem, tak bych se propadla do země… snažila bych se tomu všemožně zabránit, ale nevím, jak až moc to jde (třeba pevnější prádlo nebo tak něco…).
MartinN píše:
Děkuji všem za názory
Tak to mi ještě pár let zbýváJe mi 21. Asi hold budu muset změnit druh brigády na léto, než je v této plavčík
Děkuji, vyzkouším to… tedy až nebudu zrovna v pohotovostním režimu
Zrovna jsem chtela reagovat, ze bych ji nekam pozvala, ale rozhodne ne kdyz je zrovna videt „vyse naklonosti“
jinak me by to tedy taky zalichotilo ![]()
Já vím ,že se na to názory různí, že je to člověk od člověka jiné, proto jsem se na to taktéž ptal, jaké asi jsou ![]()
Pro mě to taktéž není zrovna nejjednodušší, dělat jakoby nic nebo nevědět jak se tvářit, když je to třeba někde veřejně, nebo třeba v uzavřenějším prostoru a ta osoba si toho všimne, viz. rehabilitace. Prostě co říct? Co dělat? ![]()
Abych bych byl upřímný, pevnější prádlo je jedna možnost, ale na mě to jaksi tolik nefunguje, resp. jde to vidět i tak, nebudu zde raději rozebírat proč. ![]()
já teda nevím, jestli bych se cítila polichocena - třeba kdyby mě někdo takhle zdravil u křoví v parku
nebo v tramvaji kdyby někdo vedle mě, tak bych se asi odsunula, co já vím
záleží, jak by se ten chlap choval, kdyby se mu to stalo, jestli by se třeba na mě mačkal nebo něco podobného, tak ![]()
ale kdyby se choval normálně, tak bych se pousmála a dělala, že nic nevidím a že se nic neděje
![]()
Limutka píše:
já teda nevím, jestli bych se cítila polichocena - třeba kdyby mě někdo takhle zdravil u křoví v parkunebo v tramvaji kdyby někdo vedle mě, tak bych se asi odsunula, co já vím
záleží, jak by se ten chlap choval, kdyby se mu to stalo, jestli by se třeba na mě mačkal nebo něco podobného, tak
ale kdyby se choval normálně, tak bych se pousmála a dělala, že nic nevidím a že se nic neděje
![]()
![]()
No to samozřejmě se s tím neukazuji, a snažím se raději nepřibližovat, nechtěl bych dostat facana, ještě za něco, co zrovna neovlivním ![]()