Častá spontánní erekce - jak reagujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
5.3.12 16:03

Ale stejně jsem rád, že mi rehabilitace budou brzy končit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
5.3.12 17:14
MartinN píše:
Ale stejně jsem rád, že mi rehabilitace budou brzy končit ;)

zkus jí někam pozvat

• Citovat
  • Upravit
10
30.6.12 01:24

Ahoj, omlouvám se za zpoždění, ale kvůli škole jsem moc nestíhal, a pak jsem odepsání pořád oddaloval, až je z toho taková doba :-( Pardon :kytka:
Abych alespoň trochu řekl jak to dopadlo, tak tedy nakonec jsem dal na vaše rady…a po nějakém čase, když byla vhodná chvíle jsem jí pozval (na procházku, kafe a zákusek). Šlo to celkem dobře až do chvíle, kdy se opakovala situace jako v ordinaci při rehabilitaci…nešlo to ovládnout, hrozně jsem se styděl, cítil jsem s jako bych si dal viagru nebo něco takového :( V podstatě po celou dobu, co jsme seděli jsem své tělo neovládal, sice mě uklidňovala, že je to v pořádku a že jí to i lichotí, ale stejně to bylo ehm… I když mi nakonec řekla, že je zadaná, a že by z toho asi nic nebylo. Bohužel to nevyšlo, ale děkuji vám za vaše názory, které mi pomohly se odhodlat a pozvat jí někam.
Teď už mám záda v pořádku a jen doufám, že si vedle mě v mhd nesedne nějaká krásná žena, protože se mi to teď děje pořád; navíc jsem již pochopil, proč se říká, že muži myslí tím tam dole…protože já bez ohledu na to, nač myslím je má tělesná reakce stejně odlišná.
Nu..i tak mockrát děkuji za ochotu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Magda Ot.
11.9.13 20:22

Dobrý den :-) Mně by to zalichotilo navíc mám již takový zážitek za sebou :-) Jela jsem metrem domů z práce a psala smsku dceři a vůbec si během toho neuvědomila, že přede mnou seděl takový mladík. Za chvilku jsem si ale všimla, že se na mě tak zkoumavě dívá, byl to takový ten obdivný pohled takže už v té chvíli jsem se začala sama trochu usmívat. Přecejen už v 41 letech nejsem nejmladší O:-) proběhl i takový vzájemný asi 10 vteřinový pohled z očí do očí :-) ale pak když se podíval stranou a odsunula se mu košile jsem si všimla, že byl vzrušený! Takový mlaďoch a taková boule v kalhotách od poklopce až k pravému boku. Vím, že jsem si v tom okamžiku pomyslela „no páni!“ a absolutně zapomněla na to, co jsem chtěla napsat dceři :-D Za dlouhou dobu mě něco opravdu potěšilo a pozitivním způsobem zvedlo tlak a zrychlilo tep! Jet s ním sama tak bych mu klidně řekla, že se nemusí stydět, že mě to těší ale nesebrala jsem odvahu! Škoda. A už vůbec nepopírám to, že jsem si na něj jednou ve sprše vzpomněla :-D :-D

• Citovat
  • Upravit
11
22.9.13 14:08

A jééé tohle moc dobře znám :-( Zakladateli rozhodně rozumím, protože nechtěná erekce během rozhovoru s nějakou krásnou ženou, v hodině před učitelkou, doktorkou… hmmm téměř normálka. Ale jednou pro mě v té chvíli naprosto neobvyklý zážitek, jedna žena mi poděkovala??? To jsem zíral, co se to vlastně událo :oops: 8o :lol: Bohužel nejhorší na tom je to, že se to nedá zamaskovat a boulící se kalhoty nebo vystupující tričko není zrovna nejideálnější vizitka, bez ohledu na to jak je ta žena přitažlivá, stejně se vždy dost stydím i když je na jednu stranu vtipné jak ty ženy nevědí kam se koukat a stále brouzdají očima tam dolů :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
10.12.13 19:56

Prosím o ženskou radu

Dobrý den, jsem tak trochu podobný příklad jako tady původní zakladatel a i když jsem trochu díky vašim názorům zklidnil stejně bych se chtěl zeptat na vaši radu. Je mi 22 a proto, že jsem tak trochu trubka na němčinu jsem oslovil naší sousedku, která jí učí v kurzech. Je jí asi 32 (nevím přesně) a líbí se mi až moc, podobně jako v zakládajícím příspěvku (je to opravdu nádherná ženská, svobodná ještě ke všemu). Vždycky je jen otázkou času než se začnu dívat jinam než do materiálů ale už jen dívat se jí do obličeje je vzrušující natolik, že se mi prostě postaví. Rozhodně to nejde schovat, pokaždé se jen liší to jestli se mi postaví do nohavice, na bok a nebo směrem k poklopci je to vcelku jedno - vždycky to jde hrozně vidět a moje nervózní reakce jakbysmet. Nemůžu si potom ani odběhnout protože když bych vstal tak by jí to praštilo do obličeje (téměř doslova). Zatím nikdy nic neřekla, spíše jen tak pousmála a občas se zakoktá. Je jasné, že to vidí!
Co byste mi prosím z vašich pohledů žen poradily? Mám jí něco říct? Pravdu, že se mi tak líbí? Nebo neříkat nic a dělat, že to tam není i když to tam je a křičí to na ní? Hlavně, když jí jde vidět podprsenka to si připadám jako já nevím… po použití vaukové pumpy :oops:
Nepopírám, že se to někdy nestává i jinde a stejná otázka jako výše? Co potom, když to dotyčná zpozoruje? Mám dělat jakoby nic a nebo třeba nějak beze slov lehce vyhledat oční kontakt a třeba lehce pokrčit rameny nebo naznačit, že se omlouvám?
Nechci aby mi pak nějaká řekla, že jsem třeba prasák nebo tak něco tak se zajímám o vaše názory, co byste mi poradily když byste byly v situaci právě té ženy?

Díky moc za názory. ;) :kytka:

Tomáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.12.13 19:59

@Tomm.e poradila bych Ti, ať si pomůžeš sám, než jdeš na lekci. Upřímně? kdyby ke mne chodil mladý klučina, co mu pořád stojí, tak se pro příště asi zahalim do hábitu, aby neměl problém. Neříkala bych té ženě nic :think: spíš bych zapracovala na sobě. 22 už není tak málo, abys erekci a sám sebe nemohl aspoň trochu ovládat :think: chápu situace, kdy to nejde, např otřesy a pod, ale v tomhle věku stavět, když se podíváš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
10.12.13 20:06

Mě by to lichotilo náhodou :lol: :pankac: asi bych dělala že nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
10.12.13 20:08

@martina.se Ahoj, podle mě to s věkem nemá moc společného, není to jako ovládat nohu. Je to prostě tak silný stimul, že to neumím ovlivnit. Pomoci si sám jsem zkusil, ale jediné čeho jsem dosáhl bylo lehké oddálení. Nevím právě proto jestli nějak zareagovat nebo tak něco… Ale mlčky sedět a dívat se na ní, když vím že ona to taky vidí je takové… no nevím jak to popsat. Jak jsem psal i když už se soustředím na učení tak chvíli jí sledovat a stane se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.12.13 20:10
@Tomm.e píše:
@martina.se Ahoj, podle mě to s věkem nemá moc společného, není to jako ovládat nohu. Je to prostě tak silný stimul, že to neumím ovlivnit. Pomoci si sám jsem zkusil, ale jediné čeho jsem dosáhl bylo lehké oddálení. Nevím právě proto jestli nějak zareagovat nebo tak něco… Ale mlčky sedět a dívat se na ní, když vím že ona to taky vidí je takové… no nevím jak to popsat. Jak jsem psal i když už se soustředím na učení tak chvíli jí sledovat a stane se.
:mrgreen: sorry, asi znám jen chlapy, co se umí ovládat.. :nevim: co změnit učitelku? takhle se toho asi moc nenaučíš ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
10.12.13 20:12

Ja byt na jejim mists, tak bych byla v rozpacich. Asi bych take doporucila zapracovat na ovladani se. Kdyz to nepujde, tak bych uvitala nejaky vtipny komentar ci vysvetleni, aby nebylo dusno… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
10.12.13 20:16

Jestli jí chceš dostat do postele, tak bych po ní zkusila trochu „vyjet“ a uvidíš co ona na to a jestli se na to necítíš, tak bych to odlehčila nějakým vtipným komentářem. V jejím věku by měla pochopit obojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
10.12.13 20:18

Ooo, tak tohle by mi asi hodně zalichotilo :-) Taky bych asi trochu z ostychu nic neříkala když bych to viděla, ale věř, že bych se ze zvědavosti rozhodně koukla a ne jednou :andel: zatím asi dokud ti sama nic nenaznačila nějaký odpor nebo tak něco tak bych prozatím nic neříkala, anebo holt se přiznat i když myslím, že přiznání se nemá smysl - tvoje reakce mluví sama za sebe :cert: :-D Podle mě pokud seš jí sympatický tak to řešit nebude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
10.12.13 20:27
@terien píše:
Jestli jí chceš dostat do postele, tak bych po ní zkusila trochu „vyjet“ a uvidíš co ona na to a jestli se na to necítíš, tak bych to odlehčila nějakým vtipným komentářem. V jejím věku by měla pochopit obojí.

Ahoj, neříkám, že bych nerad. Je to z mého pohledu opravdu krásná ženská a upřímně mě na ní rajcuje každá maličkost což jde zdá se vidět :oops: Ale zase si říkám, že jsem o deset let mladší, co by si začínala něco s takovým mlaďochem jako já. Ona je taky mladá z mého pohledu ale nevím jak moc ženy řeší takový rozdíl. Tahle myšlenka by ale byla jako deset splněných vánočních přání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
10.12.13 20:34

Tak ji skus pozvat na večeři nebo někde abys zjistil jestli se jí taky líbíš a budeš mít jasno 8) nebo si skus oblékat kalhoty ve kterých ta erekce není tolik vidět, nebo třeba mikinu až po kolena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová